23

Boss

преди 7 години

До 12Кефиш яко :)) Хареса ми идеята за ББ и шестия етаж :)) Преди време аха за малко щеше да катастрофира Фалкона с ББ-то на борда - смятай к'ва нац радост щеше да настане по форумите, уви ... :) П.П. Дано да се оправи момичето, стискаме палци!

22

Анонимен

преди 7 години

Голяма мистерия е психиатрията.Само дето не са написали, че Дяволът я е накарал.Защото вместо Дявол си изнамериха Раева за виновник.Журналистите ни живеях в Сридновековието. Само дето няма клади, иначе Раева " изгаря"като нищо.

21

ded

преди 7 години

Ами така е-който е кадърен в БГ -пада от терасите, асфалта му е хлъзгав.Бе нямате ли срам бе ???

20

xxx

преди 7 години

Егати простотиите се пишат! Та то е ясно-нисък парапет,лек ветрец и хайде полет надолу... Нямате милост към момичето. Убиха я тези ,които дърпат конците в гимнастиката!

19

Анонимен

преди 7 години

glavata vi padnala slu4aino draskate gluposti tozi sport e tolkova truden ot sutrin do ve4er trenirat ,lishenia tova e problema psihi4eski triabvalo da i pomognat treniorite

18

Анонимен

преди 7 години

Хари Потър и летящата метла. Туй е друг спорт. Куидич. Там сме слаби.

17

Анонимен

преди 7 години

Какви гимнастички бе, не занимавайте ушевия с глупости. Терасите са ниски и няма да може да следи раята из мрежите, а как е скучно да ходи да разпитва тоя и оня те пък не дават покадания пази боже колко е тежко да си ушев .

16

Хах

преди 7 години

Айде , пак цял ден интерпретации и свободни съчинения , като се оправи момичето ( дай Боже ) ще стане ясно , стига сте дъвкали и ровили

15

Анонимен

преди 7 години

Прокуратурата много я бива да изпълнява политически и други поръчки на силните на деня. Вижда се, че задачата е поставена...

14

До 12

преди 7 години

Не, ти си нямаш на представа какво щеше да се изпише по форумите ако Бойко беше паднал от шестия. Първо, щеше да е национален празник. Второ, щяха са бъдат изпращани след него съратници по списък ( айде и тоя, и оня). Трето, рисунките, изобразяващи падането щяха да обикалят интернет и да веселят хората. Много лошо, че повдигна въпроса, не ми беше идвало наум, но идеята е добра. И да изпреваря коментарите " леле, що говориш така?!" Казвам веднага, ами как да говоря, да лъжа ли?

13

Анонимен

преди 7 години

Радичковите герои заплащат жестоко опита си да полетят. Но даскал Киро казва: Който хвърчи, той и пада, господин старши. Не се преодолява лесно гравитацията. Мирните хора от Аврамови махали не се отчайват от неуспеха си. В края на пиесата те наблюдават с радост перушинката, която лети, а даскал Киро се провиква: Пак полетяха младите! Дойде вечерникът и полетяха!. С това не се изчерпва цялото идейно съдържание на пиесата на Радичков. Нейната драматургична форма е непривична: реалистична и фантастична едновременно, весела и тъжна гротеска, пълна с парадокси.

12

Инспектор По

преди 7 години

Падането е случайност, случаят е приключен. Моля не ни занимавайте със важните криминални дела, като например да ловим гратисчиите в раздрусаните общински превозни средства. Тия тежки криминални престъпници трябва да си получат заслуженото, че заема требе се връща.

11

Анонимен

преди 7 години

Малеее големи разбирачи, големи психолози, гадатели... Като толкова сте наясно със случая и причините довели до тази трагедия, явно знаете нещо. Отидете в полицията, кажете. Нали знаете?От сърце се моля за Цвети.

10

Анонимен

преди 7 години

Парапетът е направен за хора 1,60 - 1,75, които не са се хранили с американски *** и соса сола и макдончовци.

9

Хурейшу Ушеф

преди 7 години

Случаят е приключен,всичко се изясни. Не е заминала на състезанието в Израел, защото е трябвало да прави ремонт на терасата. А именно, да подмени опасно ниският парапет. А ако беше замесен сина на ЧСИ, както в Габрово, щяха да бъдат намерени и наркотици.

8

Анонимен

преди 7 години

Случаят е описан от Павел Вежинов в "Бариерата" и "Опит за летене" на Радичков. Не гледате ли филми ?

7

Анонимен

преди 7 години

Дано се оправи момичето. Останалото не е наша работа - защо, какво, как, това е за злобни и завистливи хора.

6

Анонимен

преди 7 години

Значи общината е виновна с тез ниски парапети общинарите да му мислят, браво на ушевите фанаха престъпника.

5

Анонимен

преди 7 години

Митко, сега Цвети. Какво става в тази държава на бухалките и лентите(полицейските и други)?

4

Анонимен

преди 7 години

Не е могла да преодолее факта, че вече не е желана в отбора, след като е загубила цялото си детство в тренировки и труд, а изведнъж друга е предпочетена на нейно място. Странно, че никой не дава думата на близките да кажат какво я е тормозело, а те знаят най-добре. В този спорт цензурата и прекършването на психиката винаги са били водещи фактори.