34

VTORI TOTO 6ANS

преди 7 години

LOTARIA BULGARIA o6TE S RAZRE6AVANE NA 4ASTNI OHRANITELNI FIRMI ZNA4I DIRGAVATA E DADENA V RITSETE NA MAFIATA.

33

Анонимен

преди 7 години

...мутра-мутреса-роднина.

32

Анонимен

преди 7 години

До 30:какво ще кажеш за Русия?!Общо взето постсоцобществата се оглавиха или от бивши политтрегери или от милиционери.Ние случихме на схемата милиционер-роднина-политтрегер-роднина.

31

Анонимен

преди 7 години

"ние ги създадохме"мда. билетче билетче за де да те взема

30

Анонимен

преди 7 години

Na GLAVANAZITE OT SLUNCHEV BRYAK VSICHKO IM IDVA OTRUKA. S KAKVO SE SAHVANAT MOGAT DA GO SVURSHAT.LOSHOTO E , CHE OSHTE NESA RESHILI KAKVO MOGAT DA PRAVYAT. OCHITE E VADIL RAPANI, DRUGIYA PODVODNICHAR, SA DRUGITE NE SE KASVA.

29

торбалан

преди 7 години

ето един кратък виц .....родната милиция ни пази...!!!

28

Анонимен

преди 7 години

"Не личат мерките, които местните структури на МВР предприемат спрямо такива лица"Е как ще личат, като ченгeтата са на заплата при такива като него!

27

до #28

преди 7 години

Обществено-значимата специалност да не e киокушнкай ? И защо в България няма други бизнесмени освен от подземния свят? Та тоя човек беше и на Вътрешните работи министър и такъв човек му е дясната ръка в партията. Точна от него се очаква да изкорени това типично само за България "бизнес" общество. Не ли ? Къде в бившите комунистически демокрации имаме такова мутрофицеране на държавата? Ти недоинформиран ли си или се правиш на непорочната найвничка ?

26

Анонимен

преди 7 години

Много ги обичам тези бизнесмени, които безочливо казват:всички имахме равен старт!Е, финалът не е равен!

25

Анонимен

преди 7 години

Борисов поне е с общественозначима специалност и контактите му с ъндърграунда са +, защото в БГ няма други бизнесмени освен порасли изпод обществената собственост при социализма.Какво да кажем за канцлера на Германия, която е химик по образование?

24

PD

преди 7 години

Сервилната ентелегенция, клакьори консултанти ще се изреждат по средствата за масова дезинформация да ни разправят врели некипели, шменти капели. А две и две е четири, а да свържеш Главния секретар на МВР с очите е дори и по лесно. И политическите поръчки към криминалния свят също. За жалост, почти не останаха истински журналисти. Иде време на преразпределение, политическата власт и следващия я крими, организиран елемент. И службите също са в интригата.

23

чий адвокат сте вие

преди 7 години

до#25Коя Европа има министър-председател който една дума на английски не може да каже ? Като как той се явява първи дипломат на страната си ? Какво училище с подобна специалност е завършил. Като как този човек намери пари да финансира партия? Видяхме Барека като му спряха кранчето как за 2-3седмици му се изпари и партийката и проекта.Човека е фигерант - изпълнител. Много удобен че има близък поглед към подземния свят.

22

Добро утро!

преди 7 години

То в Америка и Европа няма наркодилъри и нелегален бизнес си нямат там, и властта хич не участва в далаверата.Живеем във ферма, а във фермата добитъкът се зоби.

21

да де

преди 7 години

До да #20Версията с крадеца от Мадрид виждаме кой я осребрява. Реституцията е за всички . Това е демокрацията. Ако баща ти е имал дворци и палати - твои са. Ако си гражданче което е виждало крава само на кутията за мляко но му върнат цялото ТКЗС - пак си е твое. Не се правете на утрепани, ей! Каскети червени!

20

Анонимен

преди 7 години

ама какви неща говорите бе хора, чист битов скандал си е това, какви наркотици, какви престъности.... такова нещо в България няма

19

Анонимен

преди 7 години

"Организираната престъпност ние си я родихме, друг е въпросът кой я отглеждаше, кой имаше интерес", подчерта той.Защо не я родихме през 50те, или 60те, или 70те, или 80те ами чакахме 90те? Сигурно преди това е нямало комунисти, но комунистите дойдоха 90те и създадоха престъпността.

18

з н а й к о

преди 7 години

Очите Очите....Вече имам 4_ри очи, не се бъзикам а виждам всичко!!!

17

да

преди 7 години

що ти оня дърт кр.адец от Мадрид ли си искаш обратно айде няма нужда

16

Анонимен

преди 7 години

Оставените на спокойствие са от големото добрутро и затуй следобед се непонасят,дето се казва денят се познава от сътринта или кой как стал,да бяха изчякали 9 юни.

15

дядо Йоцо

преди 7 години

Не искахте царя, ето ви пъдаря.