28

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

КОЛКО ЛЕКО СЕ ПРИЕМАТ ТЕЗИ МАСОВИ УБИЙСТВА,СЯКАШ ХОРАТА СА МРАВКИ,ТО НЕ БЕШЕ ЛИ САЩ НАЙ ДЕМОНКРАТИЧНАТА ДЪРЖАВА,НАЛИ ТЕ УЧАТ НАШИТЕ ДЕМОНКРАТИ,ХОДЯТ ТАМ НА ЛЕКЦИИ,ЗАРИБЯВАТ НИ С ОБУЧЕНИ КАДРИ ОТ НАШЕ ТЕСТО.ЗНАЧИ ТОЗИ НАЧИН НА ЖИВОТ ЩЕ ДОЙДЕ И ЩЕ ЗАВЪРЖЕ КОРЕНИ И ПРИ НАС.КАТО ВИЖДАМ КОЛКО ЛЕКО СЕ ПРИЕМАТ УБИЙСТВАТА И ПРИ НАС,ОСТАВА ДА СТАНАТ ПО МАСОВИ,АБЕР ДА НИ Е ТАЗИ НАТРАПЕНА С ДОЛАРИ ДЕМОНКРАЦИЯ,КРАДАЦИЯ ,ПРИСВОЯВАНИЗАЦИЯ,ОБИРИЗАЦИЯ,АМЕРИКАНИЗАЦИЯ И Т.Н.ДО ПЪЛНО РОБИЗАЦИЯ И КОЛОНИЗАЦИЯ.

27

Анонимен

преди 7 години

Е щеше да е изненадващо ако кажат, че не терористично нападение.

26

Анонимен

преди 7 години

Умерената опозиция.

25

Анонимен

преди 7 години

Колкото жалко. Повтаря се една и съща история от 11 септември 2001. Поредната исценирана от правителството на САЩ стрелба.

24

Анонимен

преди 7 години

Много ясно, че ИД ще поеме отговорност! Като още от самото начало обявиха, че е тяхно дело и аз бих се възползвала! Все пак си е една реклама.

23

Анонимен

преди 7 години

От Афганистан и Перник нормални НЕМА!

22

обица на ухото

преди 7 години

Сега стана ли ясно защо мигрантите и бежанците не трябва да бъдат съжалявани? Не трябва да бъдат допускани, не трябва да им се дават статути и гражданство. Трябва да се преразгледат законите за бежанци и мигранти, всяка държава сама да преценява дали да приема или не бежанци/мигранти. А в настоящата ситуация, забрана за достъпа им до Европа и екстрадиране с отнемане на статут или гражданство. Със или без ИД, тези хора са опасни и трябва да стоят далеч от Европа.

21

Анонимен

преди 7 години

Не е ли време за един Флоридски цъфтеж, пардон, метеж, за една Мека Орландовска пролет или за Нежна революция? Нека гейовете поведат борбата срещу полицейския плацдарм и военен полигон наречен САЩ.

20

Анонимен

преди 7 години

САЩ са най-големите износители на "демокрация", нежни революции, пролети и смърт. В случая получиха малко реекспорт от собствените си ценности. Дано тенденцията към изравняване на търговския баланс се запази.

19

Боко Т.

преди 7 години

Атентат ли? Нали беше спор за мястото за паркиране?

18

Иди Амин

преди 7 години

Петата колона на Кремъл не е ли замесена ?

17

Мухамад Акбар Аласат

преди 7 години

Не се притеснявайте, такова нещо не може да се случи в София. Терористите не ходят по селата, само в градовете се гърмят!

16

турчин-ка

преди 7 години

Нека и американците да опитат от горчивата ракия, която сами я свариха.

15

Патриот

преди 7 години

Путин пак се прояви ,като пичага и изрази съболезнования ,не си спомням обаче обонго изрази ли съболезнования за взривения руски пътнически самолет в Египед?Нищо де, въпрос на ценности както се вика!

14

Анонимен

преди 7 години

TRUMP 2016!

13

муспи

преди 7 години

Има неясноти в еврейската обработка на информацията. Първо, гейството е от красотите на исляма въведено още от Пророка. Второ, масовите убийства, джихада са в кръвта на всеки правоверен и едва ли ще е нужно да се кълне за вярност към ИД. Трето, - обърнете внимание как ще се развият събитията, както и след взрива на СТЦ. Ще бъде пандизен този Омар което е на морето дупка. Ако това го бяха направили християни заклели се да водят борба с моралния колапс, щеше да се обяви за Нов кръстоносен поход.

12

Анонимен

преди 7 години

Айде copocoиди, викайте сега "аз съм гeй"! Нали преди бяхте шърли...

11

Турчина Мехмед

преди 7 години

Исляма е най мирната религия бе еййййй;))))Това е вица на столетието. И така до края на света хаха

10

Анонимен

преди 7 години

Турция е световен терорист

9

456

преди 7 години

До Анонимен"Когато Русия изчезне като държава, тогава по света ще настъпи мир и благоденствие! Дай Боже да е скоро?"Абе смотаняко,значи според теб трябва да изчезне православна държава ,за да властват маймуните ва сорос и фащ??За тези жалки центове струва ри си да си продаваш държавата??