10

Анонимен

преди 7 години

Това са евроатлантически ценности - ако правиш секс с лице от противоположния пол с негово съгласие, лежиш в затвора без присъда, ако стреляш, биеш, убиваш, продаваш наркотици си герой.Айде, скачайте, че кой не скача е червен!

9

Анонимен

преди 7 години

50 мутри се стрелят, бият, по сред бял ден, заплашват живота на камара невинни, има убит, ранени, и само един е в ареста.За сметка на това пък Иван Евстатиев вече половин година е в ареста, дори още няма повдигнато обвинение, за - забележете - доброволен секс.Да ви таковам на правосъдието!

8

Анонимен

преди 7 години

Ако не се лажа,3 куршума в гарба!!!Това не е самоотбрана !Молиа ви не ни размивайте

7

Анонимен

преди 7 години

Да стои в панделата, че излезе ли ще го гръмнат и ще му намерят органите из всички членки на ЕС + Турция и Сърбия!

6

Р

преди 7 години

Искам при мамааа в Стара Загора!

5

някой

преди 7 години

Така и не е ясно какво точно се е случило, но е много вероятно ако задържаният Славов не е бил стрелял, той да беше убитият.Просто той е бил по-бърз и е изпреварил.Да не би бандата на Очите да е влязла в заведението с букет рози в ръка? Намерили са това, което са си търсели. Освен това първата стъпка е тяхна, те са предизвикали суматохата.Екшън на живо.Явно Славов ще бъде жертвеното агне, други виновни няма да има.Интересно е обаче защо е тази защита на Очите? С какво той е толкова ценен?

4

Анонимен

преди 7 години

Vaznoto e, 4e Ivan Evstatiev e v areata, 4e po- goliam prestupnik or nego niama. Strelbata e leko prestuplenie v sravnenie s sexa.

3

А НА БАС

преди 7 години

ЩЕ ГО ПУСНАТ НАЛИ Е СИКАДЖИЯ

2

Аман

преди 7 години

Защо съдят тези момчета, а не бандата главорези на Очите ?? Борисов, колкото и да не го харесвате беше прав като пита "защо няма арестувани хора от тези, които бдяха за Очите пред болницата във вечерта на стрелбата" ?! Кристално ясно е от коя група са били.

1

Анонимен

преди 7 години

Славков не ме интересува, интересен е човека надупчил с 5 куршума Очите. Този човек е за орден Стара Планина първа степен. Няма ирония в думите ми!