29

Коректор

преди 7 години

Илиян Велков, моля те поправи грешката в изписването на името на великия автор Йордан Радичков, не е Йордан Радичев. Надявам се грешката да е станала в бързината и да си чел нещо от Радичков.

28

123

преди 7 години

Сета да видим къде ще отиде да чете Винету. В Сохия блокират ли кръстовинщата като минава тоя,,,,,,, бе? Щото вчера в Пловдив мислих че чекаме да мине др.Живков както едно време. Мнооого го обича наррода затова го пазят.

27

Ха ха

преди 7 години

Едни па *** , а други по плювни!

26

Анонимен

преди 7 години

dedo vadi riapababa vadi morkovboiko vadi karfiol, i tvrdi 4e e meniscus zastoto e hemeroid

25

Анонимен

преди 7 години

хахаха събрал събрал, а заемите - тези милярди дето ги тегли, от ряпа по силно ги опъва къде отиват?!?!?!

24

Анонимен

преди 7 години

Скоро ще напусне България и ще заеме отдавна обещаният му пост в Брюксел или Вашингтон.Той вярно служи на своите господари,даже напоследък много се постара да заслужи доверието им.Единственият държавен глава посетил на място фашистката хунта в Киев.Ако имаше възможност сигурно щеше да обяви война на Русия.Интересно е как най-големите комунисти и комсомолски секретари станаха най-големите анти комунисти.Може би от гузна съвест лаят като ***.Но те винаги ще си останат надупени.

23

beks1

преди 7 години

ЗАЩО ЧЕТЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ ДЯДО ВАДИ РЯПА.ЗАЩОТО ХАРЕСВА ПОЗАТА НА ДЯДОТО.

22

Майтапчия

преди 7 години

"Плевньо рейтинг вади-той се не повдига! Плевньо Кристалина вика. Двама се напъват,яката опъват-той се не помръдва! И т.н.....

21

Анонимен

преди 7 години

Що, само големи букви ли го бива да чете?

20

Анонимен

преди 7 години

Или охранителите не допускат народа??

19

Анонимен

преди 7 години

"Дядо ряпа вади" е. А не "Дядо вади ряпа". Така е в нацоиналния фолклор. Не може да сменяте думите думите само защото така е модерно и така било правилно според съвременния български език. Думите са "Дядо ряпа вади" и така са били с години. Не може просто едни съвременни писци на стихотворения и граматика да променят думите от стихотворението, както е било учено с години и писано от писатели с години.

18

Бустана

преди 7 години

"Плевнелиев чете в Пловдив "Дядо вади ряпа" "А защо не чете: "Дядо Тиква и кратунки вади".

17

Анонимен

преди 7 години

a za baba vadi morkov pod prikritia i razkriva otkritoto prenebrejenia kam plivnanalivuevParviat Lebovnik e dostoen da bude izbran za Prezident!

16

Анонимен

преди 7 години

Няма такава обидна и грозна дума с която българите да изразят отношението си към него.

15

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев се срещна с лесбийка и индиец

14

Патриот

преди 7 години

От програмата разбрах ,че ще посещава капана ,надявам се да го срещна там и да го навикам едно хубавичко това предателско ***,длъжен съм да изпълня гражданският си и патриотичен дълг,отивам пожелайте ми успех!Едва ли ще ми се отдаде друга подобна възможност,да ми дойде така на гости в Пловдив!

13

Анонимен

преди 7 години

Ей... как се дразня, че сега не съм си във Филибето, кви дядови ръкавички и кви ряпички щях да му захвърлям на тоз *** , няма си напредстава.Бай ни *** е 1000 път пич пред тоя.

12

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Как са го изтървали майните...този да не го...линчуват.Тоя не е българин и работи за чужди...интереси.

11

Дедо Мъди

преди 7 години

Ако такива олигоффрени имаше едно време Пловдив щеше да си остане османска Провинция и никога да не се съдини с България! Каква репа какъв дядо, на културовед ли ще ми се прави! Да да им чете там "Офшорко вади мека Мара"Пу !

10

Патриот

преди 7 години

Аз пък съжалявам че не знаех ,че ще идва в пловдив щях да отида да го заплюя публично!