69

БЪЛГАРКАТА

преди 7 години

Е КАК ДА НЕ СЕ РАДВАМЕ ТАКА ЦЯЛ СВЯТ ЧУ ЗА НАС. А ДО ТОЗИ МОМЕНТ СЪС СИГУРНОСТ Е ИМАЛО МЕСТЕНЦА НА ПЛАНЕТАТА КОИТО НЕ СА ЗНАЕЛИ ЗА ТАЗИ СТРАНА. И ТОВА Е РЕКЛАМА ЕДИН ВИД. ТАКА ЩЕ ПРИВЛЕЧЕМ ПОВЕЧЕ ТУРИСТИ С ТАКИВА АТРАКТИВНИ ЗАБАВЛЕНИЯ ПРИ КОИТО АДРЕНАЛИНА СЕ ВДИГА НА МАКС И СКУКАТА ИЗЧЕЗВА. ХУБАВА СТРАНА МОЯ БЪЛГАРИЯ.

68

спокоино

преди 7 години

Ама разбира се че е спокоино и сигурноста е на ниво, нали се сабира такса СПОКОИСТВИЕ. Аз за по сигурно ще отида на море на някое по спокоино място в някоя по сигурна дьржава.

67

Анонимен

преди 7 години

Следващият път като си паркирам колата да си нося бронежилетка ли, бе? И два патлака? Тоя за толкова ли *** ли ни мисли? Че аз си споря за паркомястото от 10 години с комшията и най-много 2-3 ракии да пием. Кажете си истината - всички я знаем!

66

Анонимен

преди 7 години

CHE SME ZABLUDEN I PROST NAROD SPOR NIAMA ...NO TOVA S PARKOMIATOTO E PROSTO UNIKALNO SAMO PO SEBE SI!

65

Sando

преди 7 години

Koito e izpechen na bronejeletka, znachi e hodil na more v slynchev brqg :)

64

Анонимен

преди 7 години

streliat se na porazia ...MUTRI ,PROSTITUTKI I NARKOPLASIORI NA VSEKI AGAL A TOZI NI GOVORI ZA SIGURNOST:)) TI NA KAKVA DROGA SI BE BRAT???

63

тцЪ

преди 7 години

Верно некви мутри се изпозастреляха вчера, ама това е битов скандал.

62

бай иван

преди 7 години

новината днес е, че Митю Очите няма да може да гледа откриването на Евро 2016. на всички останали - наздраве!

61

Аман!

преди 7 години

Това го обяснете на чуждестранните туристи, които са заляга ли под масите. Мисля, че е време вече да започнете да си вършите работата, за която ви плащаме

60

Козела

преди 7 години

"Сигурността в Слънчев бряг е на добро ниво" - СМЯХ В ЗАЛАТА

59

Няма такава държава

преди 7 години

Слънчака е сигурно и спокойно местенце, но слънцето много пече, затова ще си взема една бронежилетка с слънцезащитен фактор 9мм.. много са удобни и универсални, предпазват от изгаряне и комари, плюс това ще съм в крак с модата, носена под тениската ще изглеждам по як, ще вдигна 1 левел батка и ще си паркирам баткомобила където си искам.. Газ към морето дааи даи :D

58

Анонимен

преди 7 години

Между две престрелки е сигурно

57

Oli

преди 7 години

Opraviha li problema s narkomestata?!:-)

56

Хихи

преди 7 години

Числеността на частните армии в България изглежда по голяма като сбор от полицията.Тогава няма нужда да се дават пари за съдилища,полиция и армия.Ето основната заплаха за справедливо възмездие е "Ще се обадя на Господари на ефира"

55

Анонимен

преди 7 години

Бранда на слънчака е евтини алкохол, дрога и жени. Това естествено е свързано с някои "неудобства" - да си свидетел или жертва на криминални прояви.След като, за нископлатежно способните туристи този риск е приемлив, какъв е проблема ?Нима в Лондон или Москва криминалния индекс е по-нисък ?! Напротив, там е доста по-рисковано и несравнимо по-скъпо.Така, че любителите на евтини удоволствия да заповядат в бг да си похарчат социалните помощи.

54

Noname

преди 7 години

Напълно съм съгласен, че сигурността е на ниво, стига да си водиш "за компания" около 30-40 телета от които поне едно е готово да даде фира ;)

53

Анонимен

преди 7 години

да ситуацията общо взето е следната на съда всичко е ясно да влезе убития

52

Анонимен

преди 7 години

Пита се къде е превенцията?

51

Уважаеми туристи ...

преди 7 години

"В момента кухнята и бара временно не работят до приключване на рутинната престрелка. Моля да ни извините за неудобството, поръчки ще се приемат след 15 минути от оцелелия персонал.Желаем Ви незабравими мигове в Слънчев бряг!"

50

Мишо

преди 7 години

Убиват те, на никой не му пука, няма шумотевица. Общо взето няма човек няма проблем.