70

Анонимен

преди 7 години

Защо трябва да ни занимават и да ни пука за мутрите. Те са за отстрелване. Да ги оставят да се избиват. Като имаме премиер мутра ще имаме мутренска държава. Да се надяваме и него да го отстрелят. Къде Митьо Очите, там и Боко Тиквата.

69

Анонимен

преди 7 години

Повече ме интересува защо Митьо не го поемат фелдшерите от Бургаския затвор, ами хвърчат лекари от София и Стара Загора? Това да не е Кенеди бе другари? И откъде намерихте 80 банки кръв и плазма за него докато другите спешни пациенти купуват по 1-2 банки от хепатитните ц"ани пред Пирогов?

68

Анонимен

преди 7 години

Детската учителка пак се изказа на място. Тази леличка философия ли беше завършила, или друга относима към силовите структури специалност? Много е адекватна и много ми харесва - отлично назначение!!! Пък Митьо и жилетката не го спаси както се видя, тъй че да не му завижда много другарката Бъчварка. И друг път да гледа къде паркира ако прескочи трапа.

67

Анонимен

преди 7 години

30 гилзи от два пистолета,това узита ли са били ?? И що се опитват тези да омаловажат гангстерска война за наткотици и да я приравнят с улично меле за място на паркинга ? Кой ли има полза от това ??

66

Edin trol

преди 7 години

"дирекция на МВР в Бургас не е имало данни за напрежение между двете престъпни групи" значи те си ги знаят че са си престъпни но нищо не правят по въпроса?!Та големия въпрос сега е къде и колко си плащат и на кого та са по големи от държавата и мисля че бат Бойко трябва да каже на каква заплата е към тях???????

65

Анонимен

преди 7 години

losha jiletka, loshaaa.

64

Анонимен

преди 7 години

Не знам дали знаете но 5-6 от задържаните са пуснати още вчера! Радо беше доста разочарован като гледаше новините в 19:00 и там обясняват, че го търсят.. 2-часа след като го бяха пуснали :D Смях !!! Нашите медии пускат информация дадена им от родната милиция, а там все едни "умници" никога не казват истината..

63

Щирлиц

преди 7 години

25години тоя го хващат,пускат,"съдят",вече не е интересно.По-интересно е коя червена партийна мутра го крепи и пази.

62

Анонимен

преди 7 години

Айде, вече минаха 24 часа, пускайте ги да си ходят.

61

Поп Грую

преди 7 години

"...не е имало данни за напрежение между двете престъпни групи, нито пък е имало сигнали за финансови неуредици между тях." - значи, двете престъпни групи са си работили без напрежение, всичко е било спокойно, сиреч, на спокойствие са си работили, финансите са си били уредени...ИДИЛия!!! Рай. Птичките пеят, слънцето пече, пчеличките летят и събират нектар и цветен прашец...

60

Друг Гошо

преди 7 години

Тъкмо заради бронежилетката са го стреляли в тъшаците.

59

BG

преди 7 години

Bitov skandal - hahahahaha - nai goliama prostotia. To tezi ne sa prestapnizi a "ucheni" ot BAN na pochibka v Sunny Bitch. министър Румяна Бъчварова - are ne me zanimaivai s tapotii

58

Гошо

преди 7 години

При такива гладиаторски боеве на обществени места следва всички участници до един да бъдат бесени на улични лампи и отставени там докато птиците не ги изядат.

57

nas

преди 7 години

Госпожо Министър, явно за втори път ни подчертавате че за вас разпределянето на наркотици и територии е тема от битов и личностен характер... Мисля че споделянето на тези ваши разбирания от първият път бяха достатъчно стряскаши...

56

Цветанка Банкова

преди 7 години

Сега ББ спокойно може да се пенсионира, колуббийската мафия прие неговата оферта.

55

Анонимен

преди 7 години

Тоя с тия големи очи........ Никой ли не можа да го уцели в окото?

54

Анонимен

преди 7 години

BOKO PARKOMIASTOTO:)

53

Мария

преди 7 години

Абе какво занимавате цялата държава с един мафиот? На какво отгоре правите от опит за убийство - сензация и си мислите , че целия народ е живо заинтересован от съдбата на един престъпник? Вече лягаме и ставаме с Nace to Mitio.На всичкото отгоре ни се представят абсурдни версии за ГОЛЯМОТО ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА НА Sunny Beach . Не всички сме такива шушумиги каквито си ни представяте. Хайде ако обичате( и да не обичате все тая) , стига вече театри !!!

52

Българка

преди 7 години

Не мога да разбера това ли е новината от национално значение, че така надлежно ни информират за случилото се. Чудо голямо - стреляли по някой, явно не без причина, по мен защо никой не стреля?

51

Анонимен

преди 7 години

Може ли такъв хитрец като Очите да не сложи нищо на мъ... те?