9

Жоро с моторо

преди 7 години

Добра тенесистка е. Но за съжаление е хванаха. Сега тъкмо ще има време да задобрее далеч от публика, и 2018 ще мачка. В разцвета на спортния си живот е, няма да се откаже.

8

Анонимен

преди 7 години

Най-добре да си гледа здравето и да си пие мелдония.

7

Фобчета, фобчета....

преди 7 години

Маша олекна с 50 милиона, но пак си има 100, а фобите събират стотинки за месечната вноска по кредита за iPhonЯ :) Баба Маша може да си живее като царица до края на живота. Още повече, че в Рашата сигурно ще я направят героиня и жертва на западната мафия в спорта.

6

Анонимен

преди 7 години

Маша, водка и допинг те докараха до тук. Гришо те знаеше и навреме избяга.Сега слагай колхозна забрадка и отивай да садиш картошки за зимата.

5

vlady

преди 7 години

Да обжалва наказанието пред католикос Карекин II Нерсисян върховен патриарх на всички арменци.

4

Анонимен

преди 7 години

вече няма да подарява поршета на фъфлещата гришка ... :(

3

профес. спортист

преди 7 години

Нямя нито един рекорд в света поставен БЕЗ стимуланти. Даже вероятно няма и нито един спортист качил се на почетната стълвичка на сериозно състезание който да не взема "нещо".Просто големите централи и федерации имат зад гърба си цели институти разработващи разрешени към момента на състезанието вещества, които след година-две (или ако конкурентна държава на САЩ го открие) влизат в забранения списък и се минава към следващият допинг.Всички са абсолютно наясно с тези ФАКТИ, но нямат глас.

2

ист

преди 7 години

Загубата на 50 милиона е нищо.Загубата на жребецът Гришо е всичко.

1

НЕГАРАТ с ОЛД СПАЙС

преди 7 години

аз ше я спонсорирам 20 лева на час давам всеки ден мога да я прасна за час два и пътни като и дам опааа 50 леве на ден само от мен по 10 човека 500 в джобата