14

Revolution_

преди 7 години

Да не е гръмнала газова бутилка?

13

Анонимен

преди 7 години

Турските разузнавателни служби са открили връзка между смъртта на немски туристи в Истанбул и държавата Германия. В момента Турция води война с Германия, Франция и Русия. За маша се ползва ПКК. Въоръжена с руски и немски оръжия. Обучавана от немски командоси.Освен тази "тиха" война се води война и по други фронтове: Медийни - резултатът е победа за Ердоган.Политически - след сваляне на имунитетите ПКК депутатите влизат в затвора. И икономически войни.

12

Анонимен

преди 7 години

Ердоган няма интерес от съсипване на туризма. Интерес имат ПКК.

11

Анонимен

преди 7 години

Целта на ПКК и външните й подръжници които й доставят тонове експлозиви е бунт сред турците и сваляне на Ердоган. Но се случва обратното. Днес при погребението на загиналите вчера в Истанбул полицаи множеството освирка лидерът на главната опозиционна партия а Премиерът който е от кюрдски произход каза, че виновниците от ПКК ще си получат заслуженото както и външните сили които ги въоръжават.Ердоган няма интерес от смъртта на полицаи.Интерес има ПКК.

10

Анонимен

преди 7 години

Не сме се съмнявали че ще са други и извънземни да кацнат там ще ги кръстят ПКК.

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Ама ти ПКК за "умни" ли ги смяташ?"Пф, на умни хора съм попадал 5-6 пъти през живота си, повечето от тях са живели отдавна. В днешни дни най-доброто на което човек може да се надява е да не са глупави.

8

Анонимен

преди 7 години

Ама ти ПКК за "умни" ли ги смяташ?

7

Анонимен

преди 7 години

До do 6PKK не печелят нищо от тия атаки, печели само амгъл, и то доста за цената която се полаща

6

do 6

преди 7 години

Зад атаките стои ПКК. Не стоят кюрдите. Ако всички кюрди бяха за ПКК кюрдската партия нямаше да стои на 10% при парламентарни избори.

5

Анонимен

преди 7 години

Силно се съмнявам кюрдите да са зад тия чести атаки. Мотивът им е доста слаб, и не печелят нищо от тия атаки - единствено губят - биват демонизирани в очите на обществото точно когато амгъл им е подхванал геноцида. Амгъл има и ресурса, който да му върши мръсната работа - все пак е голям приятел и сътрудник на терористите в съседна Сирия.

4

Анонимен

преди 7 години

Кюрдите не постигат нищо и не печелят нищо от тия атаки - дори и да го видим като отмъщение, атаките винаги ще срещат диспропорционално по-голям отговор. От тия атаки печели Ердоган - хем "легитимизират" диктатурата, която вече дори не се опитва да прикрива, хем служат за оправдание да трепе и затваря хората, които са пречи за тая диктатура.Ха сега, кой ли стои зад тия атаки? Тоя, който няма интерес от тях или тоя, който печели от тях много? Може би кюрдите много обичат амгъл и му правят услуг

3

Анонимен

преди 7 години

Тия все арестуват "виновните" няма и час след атентата, или имат най-доброто разузнаване в света, което не е особено вероятно, имайки предвид неспособността им да предотвратяват тия атаки, или си имат набелязани неудобни индивиди, които искат да премахнат, и ползват атаките за оправдание.

2

Damon

преди 7 години

Ами така ще докато не се признае Кюрдистан, ще има още доста бум, бум.

1

Су 34

преди 7 години

Цариград, не " Истанбул"!