23

gost

преди 7 години

На някои футболисти нямат място от няколко години в тоя отбор нее виновен петев че това са шаика пияници ако сме точни и тия место да сменят час по час трениори е редно тая шаика *** да си заминат господа ако искате фубол направете така ко не гонете трениора

22

РККА

преди 7 години

на тези и аз мога да им стана тренер ,една флашка с чалга ръгам на касетофона на комбито отварям джама и па толкоз ще ритат..

21

ХЕРО!!!

преди 7 години

само ХЕРО може да направи силен национален отбор за няколко години без да му се месят

20

Анонимен

преди 7 години

Е, той Петев ако го питаме...той най-добрия, марсианците му виновни за загубите.Нито Балъков, нито Хубчев ни трябват.Нужен ни е някой западен треньор, който да не слуша перукан, Лечков и останалите и да му се дадат 3-4г. за да формира отбор. Немец или италианец най-добре.

19

Анонимен

преди 7 години

Не е треньора за смяна,а цялата шайка малаумници от БФС.Докато перука и сливенския кмет(бивш) и други знайни и незнайни *** се правят на незаменими вървим към закриване.Кухата теза за това че всичко е подсигурено ама ние не ритаме а ТЕ футболистите са си такива не е оправдание за абсолютната некомпетентност на това ръководство.Във всички обществени институций трябва да има мандатност - 1 или 2 по 4 години максимум.Инак се връщаме към другите времена ,а те уж са минали.

18

Анонимен

преди 7 години

Ако съберат 11 играчи от аматьорската лига или обиколят градовете и съберат 11 момчета от изкуствените терени които се пълнят всяка вечер във всяко едно населено място, има шанс да се представят дори по-добре. Какъв е смисъла от тези екскурзианти? Тези нямат статут дори на професионалисти. Чупят се излишни пари. Тези пари могат да се дадат за къде къде по-необходими неща. Защо не извадят от джоба си сега и да си платят екскурзията до Япония?

17

Анонимен

преди 7 години

Тва Радо Пражката ли е?

16

Анонимен

преди 7 години

Съблечения е пионка на перуката

15

Анонимен

преди 7 години

Кой плаща разходите на на националите? Струва ли си да се плаща за разходки по света? Тези съвсем заприличаха на подуянчаните. Поредните географски открития направиха.

14

Анонимен

преди 7 години

няма ли кой да го разсъблече гол..... за да замълчи

13

валю

преди 7 години

Нали бихме Португалия сега пък какво им стана

12

Анонимен

преди 7 години

Че кога е било *** селян.дур-тарикат-мижи.турка да иска сам да се махне? И то в България?Който докопа копанята в ***, не мож с булдозер го мръдна оттам!...

11

Родолюбец

преди 7 години

Нищо няма да се промени със смяна на треньора. От 15 години всяка година нов треньор и резултат никакъв. С това ръководство на Бандитския футболен съюз, което не работи в името на българския футбол, а в името на личната облага и далаверата - толкова.Иначе и аз мисля, че това не е истинското лице на националния отбор и момчетата могат много повече. Жалкото и тъжното е, че те отидоха на екскурзия в Япония и да разхождат националната фланелка по терена, което е абсурдно.

10

профи

преди 7 години

Няколко думи само. Труд, Чест и Достойнство и Свършена работа. Труда се измерва по резултатите, когато няма резултати, няма и труд, няма и заплащане. След това са Чест и Достойнство. Да имаш честта да си тръгнеш след като си се провалил и да си достоен човек който е бил самокритичен и е видял собствените си възможности. Всичко това се вижда по свършената работа и бъдещите резултати които водят по нанадолнището по което е тръгнал този отбор. Оставака, освободете поста другарю Петев!

9

Анонимен

преди 7 години

Балкан турист

8

Борислав Михайлов

преди 7 години

До ВладоЗащото сме отговорна институция и можем да носим отговорност !

7

Анонимен

преди 7 години

ама какви са тези екскурзийки...редно е да ги глобят всичките и най-вече т.н .тренер в размер колкото са разходите за пътуването и престоя там...а за такова безотговорно отношение Петев трябва моментално да си е тръгнал...

6

Владо

преди 7 години

Защо му искат оставката ?!

5

mdaa

преди 7 години

Има, има развитие..първия мач паднахме с 5 гола разлика, втория с 4.....на черното бяло не мога да кажа. Още 3 мача и излизаме на нула ! И после бием примерно Полша в приятелска среща с двойна клизма и ставаме пак най големите....Браво

4

Бай Иван

преди 7 години

Ако ще и Гуардиола да доведат за тренер, няма да го бъде.