21

Анонимен

преди 7 години

Доста е неподходяща за ролята на Ана Каренина. Ана е била красавица, умна, откровена, БЛАГОРОДНА, а тази ...

20

Анонимен

преди 7 години

Горкият Толстой, горката Ана Каренина. Лицемерие, користолюбие, фалш ще се съвместят образа на една емоционална, честна, фина душевност... Няма да стъпя в театър, който поверява велики роли на такива ...

19

Анонимен

преди 7 години

Д о MyselfНе вярвам на лицемерки, които след месец стават "емигранти" на актьорски уъркшоп с виден японски режисьор, не в България, а в Япония. То бива нагло лицемерие, ама като нейното!.. Преди това била "емигрантка" в Ню Йорк. Тая как е с ума и доблестта. Тъno самочувствие! Дори не мисли, че хората само могат да се смеят на глynостите и. Лицемерие, поръчково лицемерие. Що не иде на уъркшоп в Пакистан, Афганистан, Зимбабве, а? Определено заработва за "следващото емигрантство". Позор!

18

Анонимен

преди 7 години

Има хора, които спекулират с този страх и манипулират обществото умело. Мира, ти си от тези НЕхора, лицемери, които спекулират и манипулират. Вие си знаете защо...! Но *** по-често, най-добре вечер пред Халите, на Лъвов мост, по Мария Луиза, Цар Симеон, Военна рампа, в Овча купел, разходи се там и после продължавай манипулациите си, ако вървиш още. Ще кажеш кой, кой е, бежанец или търсач на социални фондове, болен, здрав, образован, пещерен човек,терорист, миролюбец, убива ли жени с камъни...

17

Анонимен

преди 7 години

"Хора, на които не им пречат политиците и останалите, за да създадат каквото са си наумили." Да, точно такива трябват на "политиците" - каша, с плява в главата, за да си вършат далаверите, да ограбват държава и народ, да продават земята ни на чуждите, хитри изедници. Точно такива! Такива са готови винаги, когато протестираш, да кажат "Кво толкоа, бе! Аре стия си мрънкял!" Много хубав, удобен укор "Стига си мрънкал". Затова ни се "увеличават спестяванията"! А цените "падат" - със 160 % билетчето!

16

Анонимен

преди 7 години

Това разгоненот котенце от снимката горе какво се опитва да каже ?!

15

Комсомол

преди 7 години

До 87654Тогава ходеха на школи в СССР, сега в САЩ. Едното съюз на републики, другото съединение (съюз) на щати, така са големите братя, чичовци и вуйчовци.

14

Лор

преди 7 години

" ... поканена да играе в ГЕРМАНСКИ проект, проследяващ хората, които мигрират от едно място на друго."Бравос на германците, организират всичко, нищо не оставят на случайността.

13

87654

преди 7 години

Навремето актьорите и режисьорите трябваше да правят филми и да играят в пиеси за партизани, антифашисти, комунисти и прочие. Това беше необходим ход в кариерата им и минаваше за постижение в творческото им развитие. Сега набират точки с творби за имигранти. Навремето не можеше да откажеш, сега представа си нямам.

12

Жан

преди 7 години

Пък тази майка Тереза(Мила)я съветвам да иде на гости на някой свой ученик в родната страна,ама с къса пола.Те тогава да я питам...

11

Жан

преди 7 години

Мисля си,дали има толкова ненормалници на света,или някой им плаща или пък ги кара да се правят на такива...То от ясно по-ясно всичко за тази муслим -зараза.Няма да се откажат мръсните илюминати докато не затрият Европа.И кво ,да ги залюбим и зацелуваме тез харабели?Дето те като видят кръст и се хващат за калъча крив...

10

младен

преди 7 години

До Аспасия СотиросТака е, аз само зачетах първите 3-4 изречения и после направо на коментарите. То беше ясно що за пумия ще да е статията.

9

Анонимен

преди 7 години

'където я е чакал нейния съпруг и брат." - извинете, съпругът и брат ли и е?

8

алекс2

преди 7 години

Що пък някой си мисли че сме едва ли не длъжни да се запознаваме с тия мюсолмански *** ?Това е зараза подобна на вируси които се промъкват маскирани в здраво тяло и целта им е да унищожат здрава тъкан ! И вече се разбра кой пося тая зараза !

7

Myself

преди 7 години

Е, и какво ?Била в чужбина ?Ама с виза и не фалшив паспорт и не като неканен и нежелан гост.Ами всичките тези мъжаги мускулести и във форма, да вървят да се бият и да се борят В и ЗА държавата си

6

Омразният Смърф

преди 7 години

До До Омразният Смърфи тебе те мразим, к'во си мислиш. Аз не съм мюмюн - аз съм българин и мразя мюмюни.

5

Адолф

преди 7 години

Ми прибирай си ги у вас тогава *** . Никой не ги ще тия ислямски ***.

4

Омразният Смърф

преди 7 години

мразиме ги всчките бе, ние сме българи. Аз един даже мразим да мразим ама щом е за бежанци...

3

Бай Иван

преди 7 години

Е то точно от там ги познаваме ,много добре ислямските ооткачалки!Това е исляма!Докато богатите държави са се развивали ние сме страдали от исляма и от бруталността му!Исляма е машина на времето...връща минимум 500-600 години!

2

Аспасия Сотирос

преди 7 години

Ето поради тази глуповата пропаганда, диктувана ви от господарите ви, спряха да ви четат.