51

Анонимен

преди 8 години

Някои ще ми каже ли в коя друга държава по света се дължат здравни вноски ако не работиш и нямаш доход !?

50

Анонимен

преди 8 години

Търсих си работа в Джобс и нямаше по висока от 500 лв. къде ги тия без да работиш!?

49

Анонимен

преди 8 години

Празни приказки от високо. Къде е Швейцария къде България. По времето на БКП бяхме така уравниловка в заплатите. И Пена и Рада и Нане и Футе с еднакви пари. Е ден сее друг, пее с еднаква заплата.

48

Анонимен

преди 8 години

в България от десетилетия има безплатен доход. "Има безплатно образование, безплатна система за социално подпомагане, безплатна бърза помощ..................................Е, ТЕ ТУК ИЗЛЪГА ЯКО!

47

Миро

преди 8 години

Добре, поправям се. Минимален доход без да се бачка - още по-зле. Многократно по-зле.Дали да взимам 500 кинта и да не бачкам или да бачкам и да взимам същото?

46

Анонимен

преди 8 години

Абе, пари без работа и сега се получават, но проблема е кой да сменя цукалото ?

45

Анонимен

преди 8 години

Мързелива кокошка просо сънува !

44

Анонимен

преди 8 години

500 лв. !!! - това е подигравка за "Ало" измамниците.

43

бай Иван

преди 8 години

Това предизборен плакат на БСП ли е,по идея на Сергей Станишев???

42

Миро

преди 8 години

Икономически абсурд е тая идея.За щастие, като гледам коментарите, повечето хора са наясно с това.Като се вдигне минималната работна заплата, просто хората, които се предполага, че ще я взимат остават без работа.Иначе казано този тип мерки винаги ощетяват гората, на които се предполага, че ще помогнат.

41

Ха-ха

преди 8 години

Сега Хасан и Айше най-накрая ще спрат да работят!

40

Дебел депутат

преди 8 години

И тука има гарантиран доход,ако нямаш 37г. Трудов стаж хващаш соц.пенсия-116 лв. на месец.

39

Балтона

преди 8 години

Само Волен може да направи от пръдня - боя. Така че тая Делирадева е шарлатанака.

38

Анонимен

преди 8 години

Тая сигурно на бензиностанцията казва - налей ми 30 коня бензин, че ми намалява нивото на маслото и ми свети фара

37

Анонимен

преди 8 години

А ама тя тая била от някаква организация за директна демокрация хахаххахха ясно - нископланонски джинджипляктор хартъгадъгел. Така може. Само да не ги допускат до управление ... :) то и няма как да стане

36

Анонимен

преди 8 години

Да кажеш, че ще вземеш пари от бвп е все едно да кажеш, че ще вземеш пари например от инфлацията. Не може неграмотен човек да управлява. Това ако не е за протест, не знам кое е. Това ако ми го каже на работа - или ще ходи да учи, или ще става секретарка. Тя не е по-компетентна от дете в 2-клас.

35

gtf

преди 8 години

До Анонимен 31Ако според теб стремежа, към трупане на финансови средства е мерило за умствено развитие - само мога да те съжалявам, да човек би трябвало да се стреми към други неща...Ако вземем 4 членно семейство - се получава доход от 1500лв., което изкарва родителите близо до средната работна заплата в момента... всички по-нататъшни разговори са абсолютно излишни

34

1234

преди 8 години

Еми тогава ще блъскаме от сутрин до вечер за мутрю да не вземе да фалира.Да слезе от BMW x7 на х6 ,че останалите мутряги ще го пукнат от базик...Ще си харчим заплатата от 400 лева без да се стискаме....и всичко е мед и масло!Потреблението ,ще е огромно ,ще има търсене и даже и нови работни места ще се отворят.....и един мармот обвива шоколада със станиол...

33

Анонимен

преди 8 години

Тая дето казва че ще вземе пари от бвп, тя тая не може да си вземе изпита по икономика в училище. Смятайте за какви хора говорим. Абсолютно неграмотни

32

Анонимен

преди 8 години

Заплата се вдига само със стачки--------Не е вярно, опетков.Питай някой икономист, да ти обясни на практика как се вдигат заплатите. Само ще спомена - на пазарен принцип се вдига - като има конкуренция за кадри. Например - ай ти. Някога задавал ли си си въпроса защо в ай ти сектора запшатите са високи.