68

бя;а престилка

преди 6 години

До галя-а ти стой и прислугвай на лекаря, каквото ти каже, дори и негова работа върши, ама без да ти дава в пликче

67

галя-

преди 6 години

стигат им заплатите които взимат сега.лекаря винаги носи повече отговорност. от тях.аз съм мед..сестра

66

Анонимен

преди 6 години

Прав е професор Начев умен човек .Явно е разбрал че сестрата и дясната сестра на доктора .Ние искаме уважение заплащане и постоянна преквалификация .Това е бъдещето на медицината .Разочароващо е че сестрите изтичат на вън .Още по лошо и че медицинските сестри вече не са българки .Много голяма част от тях са туркини .Такива едни прости не мислещи инертни не разбиращи нищо от медицина .Разберете сестринството е призвание .

65

бг доктор

преди 7 години

До uk med sestraБраво, ама тука си седите на гъзa и клюкарите, а там предполагам че вършите някаква работа, след като взимате почти колкото един Д-р тук в България.

64

помнещ

преди 7 години

Дянков спря изплащането на ДДС и всички "Си банкрутираха"фирмичките , напъдиха служителите с и си внесоха "ТРУДНО" спечелените парички на депозит за висока лихва в КТБИ при Борисов -1 и при Борисов -2 има строителство и нови реални работни места.Също е пенсиите се увеличиха

63

uk med sestra

преди 7 години

Pak sa malko tuk vzimam chisyi 3500 poundaI me uvajavat

62

Работник

преди 7 години

Заглавието е вярно за всички професии, но при медиците се усеща най- много защото лесно излизат на работа в чужбина.Собствениците на капитала трябва да разберат, че няма как да живее народа с подаяния, а те капиталистите да се ширят.Това е една тиха революция мили политици, която все повече ще се засилва в глобалният свят, МИСЛЕТЕ КАКВО СЛЕДВА СЛЕД ЕДНА ТАКАВА УСПЕШНА РЕВОЛЮЦИЯ........

61

Наблюдател

преди 7 години

А, какво стана с хилядите сирийски лекари и медицински сестри влезли нелегално в България последните 2 години ?

60

Анонимен

преди 7 години

Интересно кой ще ги плаща на болницата тези заплати .

59

Анонимен

преди 7 години

Без майтап бе, слънчица. Откакто ГЕРБ са на власт, заплатата ми от 1100 порасна на 1900, а при Орешарски се чудех дали ше мога да си платя вноската по ипотеката, та се наложи да ходя да бачкам в чужбина. Изводите си ги правете сами!

58

Анонимен

преди 7 години

Нека не съм нагъл, но това са 750 евра... и то бруто... аз повече получавах 2013 като агент в кол център, а нямам претенции да съм извършвал по-високо квалифициран труд!!

57

Анонимен

преди 7 години

Москов краде по различни методи, поръчки и схеми, натрупаното изиграва в един забожен пункт на Васил Божков в центъра, всеки в центъра, точно до ул. Раковска го знае, той е комарджия, нали Боко заяви, че се хващат на бас за мачове, с награда - бутилка уиски, да но нашето момче Москов яко слага пачки на разни отбори, дъни го Милан, Интер, Арсенал и Ливърпул, дотук е на минус 180 бона лева от Английското първенство, това са видимите, той е болен, в Швеция, Дания, Финландия ги водят на лекар

56

Анонимен

преди 7 години

Скоро крадливата политическа клика ще разбере, че е хиляди пъти по-страшно да останеш без медицинска помощ и да няма кой да бие една инжекция на умиращото ти дете отколкото да плащаш 2000 лв. заплата. Идва моментът в който ще желате да дадете и най-скъпото си, но няма да има търсене.

55

До един по- долу

преди 7 години

Откакто ГЕРБ са на власт, заплатата ми порасна почти двойно.

54

Анонимен

преди 7 години

Ако сестра взима 1500, докторът трябва да взима най-малко 10 хил.

53

Анонимен

преди 7 години

Възможно е да вземат и по пет хиляди ако държавните болници спрат да крадат и да финансират партии. В областните болници лекари с по две специалности пред пенсия с дълъг трудов стаж получават средно по деветстотин лв. за срамно е господин Москов.

52

До 62

преди 7 години

Откакто ГЕРБ са на власт замръзнаха заплати и пенсии,а дребния и среден бизнес беше унищожен.Баба ми ще получи увеличение от 5 лв.Ще и предложа да ти ги подари.

51

Благоев

преди 7 години

А защо ,чак сега? Защо когато,останат без работници се сещат ,че могат и да плащат повече от издръжката на един човек! Защото тези работници не работят за да издържат само себе си!Те имат семейства , деца.

50

Анонимен

преди 7 години

А ако отиде в Швейцария да гледа някоя бабичка ще получава 4000 лв.Какво ли би избрала?

49

Елена

преди 7 години

До демокранта 54:Да де,парламентите също не могат да се сравнят(по резултат жизнено равнище),но по заплати ........Нашите депутати,министерски "специалисти"........ защо вземат големи пари щом няма резултати от труда им?