59

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ЖИВ Е ТОЙ ...ЖИВ Е ...ДРУГАРИИИИИИ.......ТАМ НА ЗАПАД---ПРИ КРАВАРИТЕ !!!ПРАЩАТ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И НЕКОЛКО ПРАЗНИ ОПАКОВКИ ОТ ------ИСТИНСКО СИРЕНЕ /от млеко/!ДА ГИ ПОМИРИШЕТЕ ---И ДА ИМ СЕ РАДВАТЕ ...ХА,ХА,ХААААААААААА...КАЗАХА ---ЧЕ И ЧЕРВО ОТ ИСТИНСКИ САЛАМ ЩЕ ВИ ПРАТЯТ..... /от МЕСО//!

58

ЕТО ГО КОМУНИЗъМА ..

преди 7 години

ТОЙ , Е ТАМ---НА ЗААПАД И В САЩ.....!!!!ТАМ Е И ТОДООР ЖИВКОВ ,БЕ........!!МИНАЛАТА СЕДМИЦА ГО ВИДЕХ у БЕРН И СИ ГОВОРИХМЕ ....!ПИТАХ ГО.........ЩЕ СИ ОСТАНЕ ТАМ---НЕМА ДА СЕ ВРЪЩА У БЪЛГАРИЯ ИЛИ РУСИЯ!!КАЗА И НЕЩО ЗА МАЙКАТА НА ***.......АМА , МЕ ЕЕ СРАМ ДА ГО КАЖА......ХА,,ХА,ХААААААА!

57

Мирослав

преди 7 години

Приключи с 23% ЗА, 77% ПРОТИВ.Няма да го бъде - не и във Швейцария. Други страни обмислят подобни варианти - Финландия, Холандия. Ще ми е интересно да го видя на практика.

56

Анонимен

преди 7 години

почвам да наблюдавам обявите на швейцарки търсещи съпруг

55

Анонимен

преди 7 години

Накарай мързеливия на работа да те научи що е комунизъм !

54

Анонимен

преди 7 години

TURSYAT I NOMER DA GI PREZAKAT . I DA STANAT LENTYAI KATO PRI NAS , PO VREMETO NA B K P

53

utopichen

преди 7 години

първо референдума няма да мине. преди две години ги питаха искате ли 2 седмици допълнителна отпуска и добре тренирания *** каза не. ако хипотетично приемат референдума, леба от 5 ше стане 25 франка. наемите от 2 и кусур хилки на месец ще станат 4 и половина и кусур...

52

Stanis

преди 7 години

Хитро ! Така, след като паднаха ограниченията за работа на българи и румънци, ще намалят минималните заплати почти двойно (реално заплатите, които ще получават тези хора), а на местните с гражданство бонус - още повече кеш.

51

Анонимен

преди 7 години

Референдумът утре: Работа за всеки, без заплата !

50

До Дедо Пенс

преди 7 години

Взимаш 780 лв и се оплакваш? Майка ми е с близо 47 години и едва докара 300 лв. Аз и на толкова не се надявам.

49

Анонимен

преди 7 години

Днес в Швейцария след хиляда години и в България.

48

Анонимен

преди 7 години

Юруш към Швейцарияяяяяяя!

47

ноби

преди 7 години

Казах ти вече, че си ***. Вземи прочети малко и тогава раздавай акъл. Мин. заплащане няма нищо общо с ББД.

46

анонимни

преди 7 години

Явно са се ообъркали нещо.Или пък все още не са научили , че същедтвува ШВЕЙЦАРСКОТО ПРАВИЛИ по което Другарят Борисов само след месец . ще вдигне пенсийките на хората с 2 3 лева,,,

45

при нас е весело

преди 7 години

По-яко е да работиш по 12 часа всеки ден и да ти плащат 200 франка. Още по-яко е минимален гарантиран доход да е 35 франка и да го дават само на един етнос. Има и други готини неща, като например водата да е по-скъпа от тази в пустинята, а цената на тока да надвишава пенсиите. Още по-яко е да могат да те съдят без да те информират и без да присъстваш, след което да ти натрисат двойни и тройни задължения на базата на този "справедлив" процес.....

44

Анонимен

преди 7 години

След време човечеството ще използва само роботи. За да се случи това трябва да има безусловен базов доход, защото ако го няма престъпността ще скочи. Човечеството се развива и много професии ще отпаднат. Ще останат само в определени сфери, като наука, медицина, програмиране.

43

dedo Ta6unko

преди 7 години

Horata glasuwaha s ''NE''. Ne na marseliwite i nekadarnite!

42

ноби

преди 7 години

до брейРазликата между врат и шия е само в твоите очи защото си *** и няма да споря с ***. Обеснявам за по-простичките - минимален доход означава, че аз няма да взема нищо , защото заплатата ми е 3000 лева. ББД означава, че над заплатата ще взема ББД, който ще бъде за българия около 300 лева.

41

Инженер

преди 7 години

Това е доста деградиращо. Всеки трябва да е полезен с нещо за общото благо и да се бори и конкурира с други хора за да бъде във форма. Специално у нас даже не трябва да се раздават помощи на хора, които са здрави, прави и трудоспособни. Общината трябва да ги наема да оправят градинки, тротоари, косят трева, садят цветенца и др. Иначе, една определена категория хора, живее на чужд гръб и гледа по 5-6 деца, а ние даваме парите. Иначе по тротоара с детска количка не можеш да минеш, щото нямало пари

40

Тинев

преди 7 години

Работодателските организации излизат с предложение за ПРЕМАХВАНЕ на порочната практика за даване на заплата.Обмисля се и вариант работниците КАТО ИСКАТ да работят, да СКАЛПИРАТ част от кожата си в полза на работодателя или да му плащат каквото си изберат!