270

МНОГО ВЪЗМУТЕНА

преди 7 години

И отново българина *** ще плаща скъпо,за да може "братята" да се возят без пари!

269

недоволен

преди 7 години

До г-жа Фандъкова, Как ще обясните, че на 04 юни, вече 4 дни след влизане в сила на новата цена на билетчето, на нито едно място различно от центровете на градска мобилност нямаше заредени от новите билети!? Имаше табели на всякакви бутки - вяма билети, талони! Това ме накара да си дакупя 1 билет от шофьора на автобус 74 - познайте колко ми струва - 2 лв.!!! Той нямал да ми върне! И , за да съм редовен пътник, платих 2 лв. и кротко си седнах на мястото. Е докога така тая наглост!

268

Стършел

преди 7 години

Вдигането на цената с 60% си е чиста наглост за качеството на услугата, която предлагат. Общината получава достатъчно пари от бюджета, който се формират от всички нас, които си плащаме редовно данъците. Стига с тази мантра, че било по изгодно с карти....за кого е изгодно?...за градска мобилност за да усвоява парите, чрез обществени поръчки! На тези които използват обществен транспорт не се е увеличил дохода с 60 % и ако е само увеличението в билетчето...а то какво ли не! Издъни се Фандъкова!

267

а метрото

преди 7 години

Само че не се спомена, че картата за метро беше повишена с пускането на новия лъч и е 35 лв., и ако пътуваш по същия маршрут имаш увеличение от 15 лв. спрямо предишната цена

266

333AA

преди 7 години

Смятам, че с вдигането на цената на билета няма да спечелят, дори напротив, ще загубят двата лева на хора, като мен. Защо? Аз по принцип пътувам с колело, без зимата и по дъждовно време, като днес. Досега си дупчех билетче от левче за две спирки. 1 и 1 прави два лв. Но 1:60 вече са ми много..така че, без билет..

265

До Фандъкова

преди 7 години

още се краде гориво... Как ще се справите с този проблем? Не ви излизат сметките, защото се краде гориво

264

Мъйнов

преди 7 години

*** УФцаhttps://youtube/watch?v=jngDE2PjQNE

263

Анонимен

преди 7 години

Ахмет Давутаглу - Стратегическа дълбочина . Обяснения за печалбата .

262

Анонимен

преди 7 години

Аз не виждам какво печеля от 1.60лв за билетче.Нашата линия е преотдадена на частен превозвач, така че не виждам как дори ще се обнови автопарка по нея.Второ и не маловажно в нормална страна при заплата 1500 евро средно, картата за транспорт е 35 евро, а в България при мизерна заплата 500 лева, картата на месец е 50лв.Трето-кога ще започнат да глобяват ромите?Четвърто-кога ще въведат ред и няма да се допускат в автобусите клошари и хора, които не са виждали баня от години и т.н.

261

Бай М@нгау

преди 7 години

Нито Тиквата, нито Софиянски ще позволят даскалицата да свидетелства срещу тях. Мишо Бирата си търсел сервитьорка..........Сезонът започва!?

260

spravedliv

преди 7 години

Само едно ще кажа гратис ще пътуват много-повече хора и аз започвам да не дупча!! ОБИРДЖИЙ МРЪСНИ.

259

Анонимен

преди 7 години

До Един 337Австралия никога не е опустошавана от комунизъм.

258

Един

преди 7 години

2013 година- мин.заплата в Бг- 310лв а в Австралия- 3.610 лв. На онези заплати, билетчето отново беше 1 лев!!! И, кое е по- справедливото в случая? И, само да ви кажа, че в Австралия, да отидеш на плаж е абсолютно безплатно. Не се плаща за чадър, така както е в Мега Демокрацията България! Взимаш сърфа, отиваш на плаж и се радваш на живота. А, тука какво е? Айде сега да чуем Защитниците...

257

Един

преди 7 години

Чета тук, някакви хора се правят на големи демократи и защитници.Аз пък ще ви кажа следното и не ме интересуват нечии болни брътвежи.Така, само преди 2 месеца се прибрах от Австралия.Там при 2.400 австралийски долара мин.заплата, картата за месец за трам, метро и бус е 150 долара! Годишната карта е 1.500 долара, като излизат 40 дни гратис при такава покупка. Системата на отчитане е на разстояние.Един австралийски долар е 1.27 лв. У нас-460 лв мин.зап. и 50 лв карта за месец! Вие сте на ход...

256

Един българин

преди 7 години

До: номер 327 (биба)Докато има такива мислещи (по комунистически) като тебе - така ще сме - зле.Искам нещо много важно да поясня, ако можеш да мислиш:Няма безплатен обяд. Пак го повтарям. Не можеш от едно празно канче да гребеш и да очкаваш да извадиш нещо. Ако другарката Фандъкова се вози на лъскав "Мерцедес", това не е твоя работа, но можеш да и потърсиш сметка - нали ти я избираш? Кой друг, ако не ти?

255

Един българин

преди 7 години

До: номер 327 (биба)Абе уважаеми господине (или госпожо?), паралелът ми е съвсем точен и логичен.Няма безплатен обяд, казано просто с три думички.Всичко струва пари. Забрави за комунизма - комунизмът умря скоропостижно, и най-добре за всички нас да не се беше раждал никога!!!На това му се вика: "С трици маймуни да ловиш". Е няма как за пет стотинки да се возиш на суперскъп и лъскав "Мерцедес".Е това е другия въпрос: Защо гледаш в канчето на другарчето?На какво се вози не е твой проблем!

254

Анонимен

преди 7 години

БЕЗ СОРА НЕМОЖЕ ДА ИМА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ НИКОГА!!!ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ФАЛШИФИЦИРАНИ!!!!НЕМОЖЕ ДА ИМА 40% ПОДКРЕПА ЗА ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ОТ ГЕРБ ПА ЗА КМЕТА ДА ИМА НАД 52% ПРИ ЕДИН И СЪЩ ЕЛЕКТОРАТ!!!!!! ЯСНО Е, ЧЕ ИЗБОРИТЕ БЯХА ФАЛШИФИЦИРАНИ НО ТАКА ЩЕ Е БЕЗ СОРА!!!СЕГА ЗА ПРЕЗИДЕНТ АКО НЯМА СОРА ТО Е ЯСНО, ЧЕ ГРОБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ АКО ЩЕ РЕАЛНО ДА ИМА И ПОД 30%!

253

ami

преди 7 години

Иванчо: Тате тате спечелих 1.60, бягах след автобус. Баща му му удря два шамара и вика: Другият път да бягаш след такси, да спечелиш 5 лева.

252

Анонимен

преди 7 години

САМО УМОПОБЪРКАН МОЖЕ ДА НАПРАВИ ЕДИНИЧНИЯ БИЛЕТ 1.60 А НЕ 1.50 ЛВ ЗА ДА Е ЛЕСНО ЗА ВРЪЩАНЕ И РАЗПЛАЩАНЕ В ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО!!!СОФИЯ НЯМА КМЕТ! ЯСНО Е, ЧЕ ВСИЧКО Е ХАРЕМ НА БУДАЛИСОВ КОЙТО ЗАЯВИЛ, ЧЕ ПАРИ НЕ ДАВАЛ ДА СЕ ИЗДЪРЖАЛ САМ ТРАНСПОРТА НА СОФИЯ!

251

Анонимен

преди 7 години

СОФИЯ НЯМА КМЕТ А ПОРЕДНАТА МАРИОНЕТКА НА БУДАЛИСОВ!!!!!!НЯМА ПО СЛАБОУМЕН И НЕВМЕНЯЕМ ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА БУДАЛИСОВ!!!!!!