17

Анонимен

преди 7 години

Колкото по-цивилизовано е едно общество, толкова по-малко агресия има. В БГ агресията е ужасяваща. Нищо общо с Европейската цивилизация няма територията със столица Сф.

16

Анонимен

преди 7 години

А списвача е написал два пъти новината и се опитва да ни о..магьоса, прокуратурата да го съди в магьосничество

15

Извод

преди 7 години

Пътната простотия е съществувала и ще съществува докато има коли! Въпросът е да не я определяме като "балканския див селски манталитет" или " в БГ е тъй,, диваци..", защото се случва навсякъде и то в много по-големи мащаби.Което въобще не е оправдание за тази дивотия ...

14

До долния

преди 7 години

а ти сигурно си от новите еврегей-шаренки , ама малко миризливи цветенца, дето им дай да плюят по всичко българско ...

13

Анонимен

преди 7 години

До А бе КОМПЛЕКСАРИ!!То те в америка се стерлят в училищата тва ли да ни успокоява? То ти сигурно си от тези дето налитат на бой по пътищата.

12

А бе КОМПЛЕКСАРИ!!

преди 7 години

Я си пуснете ИНТЕРНЕТ, има един сайт - YOUTUBE! Та там вижте няколко ХИЛЯДИ много по-диви "БГ-диващини", ама незнайно защо случили се и случващи се постоянно в САЩ, Германия, Русия и къде ли не! ROAD RAGE се казват ...И то в пъти повече от БЪЛГАРИЯ!!!Аман от еврогейзери плюещи постоянно по РОДИНАТА си!

11

Анонимен

преди 7 години

Ами пързо производство без да има условни. Когато си причинил телесна повреда значи е умишлено. 2 години ефективно е добре за тия 2 години като излезе от затвора ще обикаля парадите и няма да е агресивен.

10

Анонимен

преди 7 години

До ИванчоТи май не си от БГ, щом не знаеш, че обикновено каращите безмозъчно и биещите са едни и същи.

9

Иванчо

преди 7 години

Заслужил си е боя. Агресията на пътя е била преди боя, когато този виновния за ПТП е карал агресивно и некадърно, заплашил живота на околните и предизвикал катастрофа. Тъй като българския съд не правораздава, затова потърпевшия е решил сам да накаже витовния.

8

Гален

преди 7 години

Тази лудост трябва да спре - мен миналата година един такъв бабаит ми счупи носа и ми причини мозъчно съътресение за нищо и никаква засечка на пътя :(( Осъдух го, разбира се, едва ли бие повече хора по улиците. Бърз съд за такива е решението.

7

до 7

преди 7 години

Абе, Джони, а ти от кое точно племе си???

6

Коментатор

преди 7 години

В циливилизованете държаве има застрахофки и ни са бият по пътя, а си разменят даните за застрахофките и ако е посериозно викат милицията и се обаждат на 160.

5

до: първия

преди 7 години

ей такива, като тебе и този ще ги черпи с баклавичка, бай Ставри от южното крило на ЦСЗ. Новодошлите булки, първо той ги черпи...ей, аман от *** борсуци в тази държава. Станалото, станало. кой виновен, кой крив си има органи да решат. но да раздаваш правосъдие, да биеш, чупиш ръце е абсолютна варварщина. Няколко бабаита до сег са се опитвали да ми кажат нещо напреки, но като изляза от колата се изпокриват, като плъхове. Такъв плъх си и ти със сигурност.Само те се правят на мъже по форумите

4

Темида

преди 7 години

2месеца условно и 20лв. глоба и да си ходи вкъщи.

3

младен

преди 7 години

"За това законът предвижда наказание лишаване от свобода от две до десет години."Само 2ма, 3ма да ги осъдят на 10г. и да ги излежат и останалите агресори ще се кротнат.

2

Пипи

преди 7 години

Наказанията трябва да са 10 г. и евентуално по-малко до 3 години при смекчава.

1

Анонимен

преди 7 години

Ами да, трябвало е да го почерпи с баклава сигурно. И мен да ме блъсне някой не се знае какво ще стане, като не могат да карат да не карат.