10

правдолюб

преди 7 години

видехме ги на нова година,въздух под налягане са ,още карат на старата слава на тангра2,слаби инструменталисти са в тази формация,да не говорим за пеенето,много са далеч от истината,стенли не е подходящ за фронтмен-най-доброто което е правил бише с група спринт,а данчо не може да свири по-добре е да забавлява бандараците не става за сериозна сцена

9

шамбала

преди 7 години

видехме ги на нова година какъв въздух под налягане са,толкова години карат на стара слава, най-добрите им години беха с чочо владовски,и са толкова дебелооки, едно благодаря не казаха на стария състав за това че те извоюваха със здраво свирене славата с която третия състав се фука все още

8

некой си

преди 7 години

какъв концерт?първо требва да се научат да свирят и да пеят,па след това концерт

7

краси

преди 7 години

До тони не можеш да омаловажаваш трудът на предишните тпросто тангра днес немаше да е това което е ако не беха първите първите формации, музикантите от тех са оставили част оат себе си, за да се фръцкат третия състав, щеха да са герои ако беха зарочнали от нула и да постигнат нещо, тангра не е само стенли,тангра е и чочо , и сашо гривната, и личо,и тенко,и боти и боби людмил и всички които са участвали от момента на създаването на групата за съжаление се демонстрира неглижиране и омаля

6

тони

преди 7 години

До донизатова ли едни от най-успешните песни на групата са от третия им състав? :-)

5

shrek

преди 7 години

Такъв бог "Тангра" никога не е имало и всичките тия измишльотини са опитите на псевдоучени от СССР да пришият прабългарите към тенгриянството. А в СССР, като пръднат нашите *** вече лапат топли курешки.

4

Анонимен

преди 7 години

Тенгрианството е изначалната религия, светоглед и космология на българите от незапомнени времена, но днес много малко се знае за него. Това, че попада и при тюрките е нормално, минали сме оттам, научили са по нещо.

3

Анонимен

преди 7 години

До приемането на християнската религия (покръстването) народите населявали земите на днешна България са били езичници и са вярвали в два езически бога. Върховният Бог на по-многоброините южно славянски народи се е наричал Перун, а върховният Бог на войните на Аспарух се е казвал Тангра. Последният няма нищо общо и близко с исляма.

2

Анонимен

преди 7 години

До БожилМонголски, турки или прабългарски бог, факт е, че до покръстването 864/5 година е бил най-почитания от нашите прадеди. И няма нищо общо с мюсюлманството. А иначе, Тангра беше групата с най-модерен звук през 80-те сред морето от соц. естрада. Коклото и добри музиканти да бяха ФСБ, музиката им беше копи пейс на арт рок групите от това време.

1

Божил

преди 7 години

"Тангра" бяха чудесен състав с отлични изпълнения,но нека си сменят турското име с някое по-Българско,за да възпитават музикалните ни поколения в патриотизъм. Ако не искат- да сложат по един фес на главите,та да се знае.