24

до 23

преди 7 години

ти от небето ли падаш??? кога кацаш?

23

Етнолог

преди 7 години

Въпросът с биенето на жените в ислямските страни е решен още преди векове. Понеже го Коранът забранява са процедирали по следния начин - пускат една котка в шалварите на жената и стягат хубаво крачолите и колана така че да не може да избяга. И после почват яко бой по котката. Тя съдира гъ.за и всичко останало на клетницата, но после мъжа е оправдан, защото той не е бил жена си, а котката. А тя какво е правила - това е воля на Алах.

22

Анонимен

преди 7 години

Ето затова арабите ще покорят Европа.Тук си длъжен да слушаш простотиите на любимата щеш, не щеш.Че някой жени даже си позволяват и съвети да дават.Друго си е да и отвъртиш два шамара, за да разбере кога трябва да говори.Ей на, ако имаше кой да отвърти два шамара на баба ви Меркел, сега Германия и Европа щяха да са рай.

21

Овце

преди 7 години

От преди поне 4-5 години го има клипчето с този проповедник в yyoutube и мине, не мине време ни го притоплят и сервират. Да ни е сладко!

20

Анонимен

преди 7 години

Навсякъде по светът има насилие над жени,но в цивилизацията жената има избор.Избор дали да живее с този,който я бие,да роди и да отгледа детето си сама,да забременее ин витро,да направи аборт,да учи,да прави кариера.И в цивилизацията ако подаде сигнал за насилие,насилникът бива съден.Огромната разлика с примитивният строй на арабските ислямски общества,че жените там са стока и насилието е регламентирано от анти човешката им религия.За това те нямат място в Европа.

19

2016г. арабия

преди 7 години

като гледам, на снимката, как карат жените си да се забулват, все едно са някакви прокажени... та се чудя - времето ли е спряло за тия хора или просто акъла им е толкова???ква е тая религия - кви са тия бурки??? ненормалници!!!

18

Буш - 1,2 и 3-ти

преди 7 години

Мисля, че е време УСА да вкара малко демократични ценности при саудитите. Разбирасе първо бомбите после демокрацията (евентуално)

17

До автора

преди 7 години

Г-н Журналист, подобрете си правописа че едно изречение няма без грешка...

16

Анонимен

преди 7 години

Ние си ги маризиме с шамари, с винкел е кофти

15

Румбо

преди 7 години

До Анонимендо 19 Арабските студенти с порив към свобода ли изкупуват камари оръжие от цял свят(вкл. България) и го пращат на разни "умерени" или "неумерени" главорези да насаждат угодна на Америка "демокрация"?

14

Анонимен

преди 7 години

ХМ,..ЗАБРАВИЛ ДА ДОПЪЛНИ-и КАТО ЗАСПИ МЪЖА ВИ ЛЕЕКИЧКО С НОЖЧЕТО СЕ ОБРЯЗВА..ЕДИ КЪДЕ СИ И СЕ ПОСТАВЯ КАТЕТЪР!!

13

Анонимен

преди 7 години

""Нещо демокрация няма ли да се внесе в Саудитска Арабия? Или арабските пролети""..............Ако не слушаш толкова путинска пропаганда и беше поне малко запознат ... щеше да знаеш, че арабските пролети започнаха с един студент в Тунис, който се самозапали и Америка няма нищо общо с това, но хибридната война на путин работи добре особено сред по-простите и необразовани слоеве на населението.

12

хайде

преди 7 години

Да последваме съветите на семейния терапевт и да го набием по правилния начин. Да опита своите съвети върху себе си.

11

Мима

преди 7 години

Предлагам всички жени да минат на обучение през боксовия ринг. Да видим кой кого ?

10

ясно

преди 7 години

Да набием семейния терапевт!

9

Хейтър Тролев

преди 7 години

Явно в Корана (подобно на библията) пише "да обърнеш ,и другата страна" . Това и правят- като бият шамари на жена си -отвреме на време започват и с опакото на ръката.

8

Marto

преди 7 години

С къса пръчка и движение от лакътя. Няма да вдигаш на високо. Не можеш да я биеш по места, които ще я направят грозна и се виждат. ШИРИЯЯЯЯТ дай дай дай....

7

минчо

преди 7 години

Питах се как така фащ не искат да пуснат войските си в саудитска арабия, да положат основите на демокрацията и скоро попаднах на това филмче и си отговорих на някои въпроси. Дори 10 % от това, което се казва да е истина, положението е страшно. Ето филмчето star07.in/videogallery.php?video_id=212

6

1

преди 7 години

В Перник филма е забранен

5

Анонимен

преди 7 години

Абе тия живеят 5 000 г. след нас. Още старите Македонци са го казали - Со благо, со кротце и со малко кьотек ! Те това е истината ! А тия едва сега откриват топлата вода ?