132

Анонимен

преди 7 години

До 142 (Не разбрах какви точно са американските интереси в селската република Косово.) Най тривиални , (пари) нарича се златна мина.Също като нашата подарена на янките заради защитата на исляма.

131

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 142"Не разбрах...не знаех..."Нищо не те оправдава! Прочети:"Крепостта Бондстийл, както някои с право наричат сега най-голямата военна база на САЩ в тила на Европа, представлява огромен и супермодерен град, а това още веднъж отчетливо доказва, че най-голямата световна сила се стреми към трайно присъствие в Южните сръбски покрайнини - твърди френският историк Алексис Труд в своята фундаментална работа Геополитиката на Сърбия.А Крим е бил руски, отново стана руски, во веки веков!

130

естонець

преди 7 години

НАТО не иска "нова Студена война" с Русия ИСКА МНого ИСКА

129

Халбанец

преди 7 години

До Анонимен 142 БАЗА . Това е хамерикански интереси в селската республика Косово.Многоскъпо *** 142

128

Анонимен

преди 7 години

"До тролчетата защитаващи американските интереси"Не разбрах какви точно са американските интереси в селската република Косово.Нещо за разлика от руснаците в Крим, американците поставят радиолокационни станции да контролират някакъв район ли? Или кво? Да не би Косово да е станал щат на САЩ и да не съм разбрал?

127

Анонимен

преди 7 години

,,СС дивизията Галичина" - по нищо не се различава от дивизиите на Русия. "Защото Крим се отдели без бомбардировки и избити хиляди като в Косово." - В Косово избитите бяха заради твоите другари сърбите. И накрая за да няма геноцид над несръбското население, се появи Косово, което е признато от целия свят и всички легитимни за това международни съдилища и организации.В Крим от столетия руснаците изпращат местното друго население на заточение и населват изкуствено полуострова с мaлоумници.

126

Анонимен

преди 7 години

До тролчетата защитаващи американските интереси:Защо не казвате как и кога Крим стана украински,какъв е статуса на Крим ,,АВТОНОМНА РЕПУБЛИКА КРИМ" със собствен парламент и органи на властта,начинът на идване на власт на сегашната,,,хунта"защо мълчите за кумирите на десният сектор ,,СС дивизията Галичина" прославила се в окупираните територии на СССР а също и в Полша.Защо плачете драги?Защото Крим се отдели без бомбардировки и избити хиляди като в Косово.Косово кой го отдели и кой гласува ?

125

Анонимен

преди 7 години

Боби, чао-чао, приятелче! :)))

124

Анонимен

преди 7 години

Примера ти не е точенПо-правилно е така:Имаш съседка * която периодично спохожда другите ви комшии и насила ги актува. Ти, понеже си загрижен за здравето си и не знаеш кога ще те споходи и понеже сте врата до врата си купуваш презервативи и си ги държиш в собственият си апартамент защото се страхуваш да не те изненада ненадейно. Развратната комшийка обаче разбира за покупката ти и започва да реве като вдовичка, че ти искаш да я споходиш.

123

Боби

преди 7 години

До Анонимен 142Първо Умнико съм Мъж, Второ пиша само във форумите на технически теми предимно и когато някой пусне някоя Опашата Лъжа.Не пиша в други форуми защото за да пропагандират каквото искат заключват форума и негативни коментари не се допускат

122

Анонимен

преди 7 години

До БобиБоряна, ти си наета от Русия за работа само и конкретно в този "форум". То и на БСП-то дето е руска рожба изтекоха е-мейли в публичното пространство, дето пише, че трябва да пропагандират по форумите и да изместват неудобните коментари.

121

Боби

преди 7 години

До Анонимен 139Ано ЛИЦЕМЕРНИЛИЦЕМЕРИЕ е Когато се разпада СССР да се ГАРАНТИРА възможността Републиканските СУБЕКТИ да се само определят а местните зони/територии/области НЕАко и областите им даваха възможност да се самоопределят то Армено-Азербайджанския конфликт и Северна Осетия/Грузия, Украйна и КРИМ, и прочие нямаше да ги има. Областите щяха да си станат 1990 независими и след това да се оправят кой както си знае.

120

Боби

преди 7 години

До Цвят: пепел от гюбpе 135Ехх умнико Ако ми плащаха (и то на пост) щях като някои във форума да пусна опорни клечки и след това да премина на следващия форум и т.н. както се казва да "Облъча" по-голяма аудитория. Аз седя тук и се опитвам да разбивам точно такива опорни точки клечки както щеш ги наречи.

119

Анонимен

преди 7 години

До БобиТи май си скрит турчин. Прокарваш руската идея за заграбване като нещо нормално, за да може след време и Турция ако реши да граби по същата схема, пак да се приема за нормално.

118

Боби

преди 7 години

До Анонимен 136Ано Паметливи НЯКОГА да съм казвал че в КРИМ е НЯМАЛО Руски Войски? Даже казах горе долу числеността на войските по договор и реално разположени.

117

Боби

преди 7 години

До Анонимен 131Соори Ано ИсторикоДокато Словения, Хърватска, Босна, Македония, Черна гора и Сърбия са ФЕДЕРАТИВНИ СУБЕКТИ в ЮГОСЛАВИЯ - те могат да искат да излезнат от федерацията и по мирен път последните 3Косово е провинция на СЪРБИЯ. Териториалната цялост на Сърбия е ГАРАНТИРАНА при Последния АКТ на разпад на Югославия и Сърбия е призната за НЕЗАВИСИМА държава в състава на която е и Косово.

116

Анонимен

преди 7 години

До Боби"Принципно нямаха опознавателни знаци, но реално носеха табелите на ГАИ(еквивалент на нашата КАТ) и се знаеше всеки от къде идва"Ахааа, лека полека ще си признаеш значи. Досега уж ги нямаше, а сега признаваш, че ги има. После уж казваше, че са си били там и не са влизали други, а сега казваш, че "знае се кой от къде идва".Последно?

115

Цвят: пепел от гюбpе

преди 7 години

До БобиКолко рубли ти плащат за да седиш по цял ден по форумите и да ни убеждаваш колко добра и готина била твоята любима Русия? Кво ме занимаваш с глупости? Пусни един коментар и толкова! Какъв ти е зора да ме убеждаваш, че Русия е супер? Не ми пука нито за Гнусия, нито за Умрайна!

114

Боби

преди 7 години

До Анонимен 130Принципно нямаха опознавателни знаци, но реално носеха табелите на ГАИ(еквивалент на нашата КАТ) и се знаеше всеки от къде идва

113

Анонимен

преди 7 години

SU s raketata kube September e samota,