13

Анонимен

преди 7 години

Хубаво е да и кажеш, че я Обичаш. Да разкриеш, всъщност какво изпитваш към нея. С лошото отношение нищо не правиш. Едно голямо нищо. Ще си хване друг тъпкач, къде е мил и секси с нея, ще я разпали и ти увисваш. Ще си бита карта, а другия ще си я перка, блаженно.

12

Анонимен

преди 7 години

До 10За да си гадняр, трябва да си с пари. Мацката ти едва ли ще е с теб, ако се държиш грубо и гадно с нея. Един път, дваж, триж и ще усетиш, как лежерно ти се изплъзва. Докато се усетиш и ще ти бие шута. Не ще я привлечеш, а ще я отблъснеш, завинаги. Ще останеш, там за нея един познат.

11

ууу

преди 7 години

аве овча работа, кво да ви кажа...

10

Херцог Трън

преди 7 години

Колкото по-гадно се държиш с една жена, толкова повече я привличаш към себе си! Масата жени ходят с гадняри, на които не им пука особено за тях, точно от това се възбуждат тия долни твари - ФАКТ!

9

Анонимен

преди 7 години

Просто правиш точно обратното на съветите, трябва да си постоянно хладнокръвен, иначе женорята ти се качват на главата. Трябва да усетиш момента, от време на време им пускаш аванта, после после пак секира, че да не полетят в небесата.

8

познавач

преди 7 години

Тези съвети са женски мечти, но всъщност колкото и да го отричат външно, вътрешно харесват да им казват точно обратното.

7

Анонимен

преди 7 години

"Никога недей да казваш това на една жена! Тя от своя страна може да си го повтаря колкото си иска и това не бива да ви притеснява, но ако ти го кажеш?"Ако на челото ви пише "балък" значи това е правилният съвет за вас.

6

Анонимен

преди 7 години

"2. Не съм в настроение сега!Никога недей да казваш това на една жена! Тя от своя страна може да си го повтаря колкото си иска и това не бива да ви притеснява, но ако ти го кажеш?"Опа, опаааа, я се усещайте малко с глупостите, няма да ставам тесто в ръцете й. Това цитат от наръчника "Как да се превърнем в женски полов орган" ли е?

5

Анонимен

преди 7 години

"1. Не изглеждаш добре 2. Не съм в настроение сега!"Няма какво да я лъжа, казвам си всичко. Първото е за нейно добро, второто е за мое добро.

4

Бил с много Жени

преди 7 години

До Рози, омъжена, точно така и Означава че Жените трябва да правят на Мъжете като вятъра... Да духат, не ми казвай че не се подмокряш докато правиш като вятъра...

3

Анонимен

преди 7 години

Преди всичко не казвай на жените да не се държат като деца, и че ги считаш за равни на тебе. В крайна сметка "първо жените и децата" не е случайна фраза. За това очаквай всеки момент да се разплаче като пеленаче, и естествено знаеш кой е виновен.

2

Рози, омъжена

преди 7 години

Вятър е дума в мъжки род, значи това, което прави вятърът е мъжка работа...

1

Минко 47г. ерген

преди 7 години

Я жените да правят като вятъра.