9

Димитър

преди 7 години

Първо трябва да се направят модерни помпени станции като в Гърция или Италия или Испания без напояване може само жито

8

агробизнес

преди 7 години

Звучи добре. Ама как ще накарате тия, които точат еврофондовете, да се заемат с нормален бизнес?

7

неук

преди 7 години

*** = норвежци

6

неук

преди 7 години

Да информирам учЕните, че това което препоръчват изисква работна ръка. А, такава няма. Но за сметка на това пък има ***, които да опустошават с кеф подобни насаждения.

5

me

преди 7 години

"Като цяло в България 1,5% от всички регистрирани стопанства обработват 82% от земята."Изобщо давате ли си сметка какво значи това?Значи, че 82% от земята получаваща субсидии е в ръцете на 1.5%. Потресаваща ситуация. В общия случай, това са добре-облечени бизнесмени, които са си осигурили евтини заеми, с които са изкупили земята или са я взели под аренда, и симулират някакво земеделие. Производство изцяло ориентирано към износ, въпреки че на практика обробватват нашата земя.

4

Това е трудоемко

преди 7 години

ИСКА СЕ ДУПЕ ЗА ПОДОБЕН РОД ЗЕМЕДЕЛИЕ И ХЪС, А НЕ ШАЙКА ПЕЧАЛБАРИ КАЧИЛИ ПО ЕДИН БАЙНО НА ТРАКТОРА, КОМБАЙНАТА И САМИТЕ ТЕ ХАРЧЕЙКИ АГРОСУБСИДИИТЕ ПО ДЖИПОВЕ, КАКИ И ДР СЬОРЬОЗНИ ЗАНИМАЙНИЯ..

3

Анонимен

преди 7 години

Препоръчваме да се произвеждат продукти подлежащи на бърза развала без оглед на възможността за намиране на пазар за тяхната реализация...Ако беше изгодно повече производители щяха да го правят.

2

Анонимен

преди 7 години

Едно е да искаш , друго е да можеш , а трето е да го направиш . Всички учени от БАН правят едно село за образец как се прави всичко това , което предлагат и готово след това сме ние не учените .

1

полунеук аграр

преди 7 години

Земеделие може да няма ,но министъра има четири заместника