18

българина

преди 7 години

На бхк физиономийте са дуракоустойчиви, но дали са киселинно устойчиви! Да им умрът децата за коледа '

17

Анонимен

преди 7 години

Към въпросите на референдума трябва да се добави и "Желаете ли да бъде наложена забрана на БХК за извършването на дейност на територията на република България?"

16

Анонимен

преди 7 години

Vseki triabva da si ponese otolgovornosta !Poboinika..romcheto ne sam siguren, no razpadnalata se darjava..sadebna sistema, Zaradi koeto se sluchva vsichko! masovi romski nabezi nad sela, koito ostavat beznakazani..poboishta, I bezkraini socialni pomoshti. I kato tolkova govorite za diskriminacia...onya tam na bhk..da se razhodi po tamno v niakoia mahala. ..

15

Членска карта №7

преди 7 години

Добре де, въпроса го чухме, отговорът какъв е бил!???

14

Анонимен

преди 7 години

Някой би ли ми обяснил защо организация с нулева обществена подкрепа, като БХК има разрешение за дейност в България? Не е ли време вече да си обира крушите

13

Анонимен

преди 7 години

БХК нямат ли си някой убиец от чуждестранен произход, който да наградят за дейността му на територията на България? Може и изнасилвач или педофил, достатъчно е да е чужденец.

12

ПЕТКО

преди 7 години

Нека публикуваме снимката на тази хубавица Мрагарита Илиева с надпис БХК адвокат няма нищо дискриминационно в това . :)

11

Анонимен

преди 7 години

Безроден Хрантутнически Комитет.

10

ШСК

преди 7 години

Да попитаме тези от БХК, като какви се самоопределят ...като българи от Хелзинки ,хелзински граждани от България или платени комисари от партиен Комитет ! Защо няма в Швеция например ...Шведски Софийски Комитет ..на паритетен принцип ?

9

Анонимен

преди 7 години

"Илиева е убедена, че в случая може да се говори за тройно уязвим човек дете, представител на малцинство и жертва на насилие."Е явно не е толкова уязвим, щом неправителствена организация, спонсорирана от милиардер се е захванала с неговата защита.

8

тест

преди 7 години

За да се провери кой е българин, трябва да направи превод не изречението:" Дай едно гаща плява до го ядеш на нашто магари". Който преведе изречението на български и го изпише правилно, значи е българин. Който не може, моля да се самоопредели като * или каквото там иска. А който иска да бъде гражданин на България, моля да спазва законите на тази страна. Моите приятели от ромски произход са нормални хора и никой не ги обижда. Защо ли е така?

7

Анонимен

преди 7 години

Прокуратурата в Пазарджик да повдигне обвинение на БХК за опит за намеса и вмешателство в работата на съда.

6

Анонимен

преди 7 години

Айде стига вече сте ме занимавали с глупости! Колко от тия убиват пенсионери по селата за мизерната им пенсия и се измъкват, но за тях по някаква непонятна причина не се пише! Или се казват само инициалите, а сега само ЕГН-то и адреса липсват в статията. Чудото голямо като му ударил два шамара! Егати продажните *** сте всички!

5

ha ha ha

преди 7 години

Интересно - 17-годишният Митко според БХК ангелче ли е?Че не става ясно какво точно се е случило, не ще да е само заради една реплика.

4

РВ

преди 7 години

Въпрос до БХК ?Ако българите сме мнозинство, а шведите са малцинство, то равни ли сме? Колко още си мислите че ще лазите по нервите на хората? И последен въпрос: имате ли изготвен добър евакуационен план в централата ?

3

Иван Пешев

преди 7 години

Абе ей БХК те така се наричат помежду си, а как да наричаш някой който така се нарича със сродниците си ? Вие *** ли се наричате помежду си ?

2

Анонимен

преди 7 години

Не одобрявам постъпката на съселянина Ангел Калеев обаче БХК са *** които не заслужават да носят България в името си. Те са застъпници на всички освен българите.

1

Иван

преди 7 години

Вън БХК! Ай сиктир на тези хрантутници!