17

Анонимен

преди 7 години

Всяка потънала тарамбука е едно гърло по-малко за хрантутене. Евентуално после това гладно гърло експоненциално нараства с изминалите години и става N брой гладни гърла за хранене от работещия бял човек.

16

Анонимен

преди 7 години

А ние европейците питаме: Защо убихте Кадафи? Защото възпираше миграционната вълна, нали?

15

Анонимен

преди 7 години

Ще се сбъднат предсказанията на Нострадамус и на Ванга, че Европа ще бъде залята от мюсюлмани и белите хора ще са рядкост. Както изглежда ще го доживеем, тоест това ще се случи много скоро.

14

Анонимен

преди 7 години

Я бързо госпожа Меркел да отпусне няколко милиарда за построяването на мост над адриатическо море, за да могат милите мигранти да идват по-лесно и бързо да Европата и да не си рискуват кожите повече. Даже може моста да стига направо до Германия. Така няма да се налага държавите по пътя им да се занимават с тях.Госпожо Меркел, как може такова безхаберие от Ваша страна? Срам и позор сте вие за европейската демокрация!

13

Анонимен

преди 7 години

Тези бежанци са добре информирани , че тука не е истинска Европа. И няма как да се мери ме с нормалните държави от запад

12

Били

преди 7 години

По-добре да плащат на Африканските държави отколкото да превърнат Европа в миграционен лагер. Вижте какво ни чака ако се приеме преложението на хуманираните организации. Ден на семейството в Нишопинг (Швеция)exponerat.net/familjedag-i-nykoping-framtiden-ar-har/

11

Истински политик

преди 7 години

Ако БОГ ви обижда,тогава предлагам да обмислите някоя друга част от света за свой нов дом, защото БОГ е част от нашата култура.Ние ще приемем вашите вярвания, всичко което искаме е вие да приемете нашите и да живеете в мир и хармония с нас.Това е нашата страна, нашата земя,нашият стил на живот.Ако не ви харесват нашите християнски вярвания, начина ни на живот, ви насърчавам настоятелно да се възползвате от великата австралийска свобода: правото да напуснете страната.Ако не сте щастливи тук-върве

10

Истински политик, не

преди 7 години

Извадка от реч на министър председателя на Австралия:ИМИГРАНТИТЕ, а не австралийците трябва да се адаптират! Или го приемате, или се махате!Уморих се тази страна да се притеснява дали не обиждаме някой отделен човек или неговата култура.Ние говорим предимно АНГЛИЙСКИ език, а не испански, арабски, китайски, руски или някой друг.Ако искате да станете част от нашето общество учете езика.Повечето австралийци вярват в БОГ.Със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища!

9

Българин

преди 7 години

Няма вече Европа. Държавите си затвориха границите, затварят си и очите за стотиците умиращи на път за Европа емигранти. Медиите вече не дават гласност. Видя се, че европейската солидарност е една измислица.

8

Анонимен

преди 7 години

Разкаеайте тая отвратително досадна реклама *** мтел. Никога няма да ползвам тези изммници

7

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Къде е Европа, какво означава това. Направете асфалтов път между Либия и Италия за да помогнете на бежанците бягащи от либийската кървава демокрация.Все пак вие ги бомбихте?

6

Анонимен

преди 7 години

Престанете да раздавате пари. Те никога не отиват при нуждаещите се, а при терористи като ердоан. Холандия, Франция, Португалия, Италия, Испания и ЮК да връщат заграбеното от страните по време на колонизацията! Гнусари.

5

dsadsa

преди 7 години

Ей, тая Европа на автобус 72 я обърнахте......винаги има място за още един....

4

Анонимен

преди 7 години

А бяхте много върли противници на Кадафи. Сега просто берете плодовете на сеитбата. Редно е Франция и Англия, като първи сред ястребите, да си поемат задълженията.

3

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Тоя континент е прокълнат! А това вече е прелюдията към *** му. След време даже няма да се казва Европа. Гаранция. Халифат ли ще е , емират ли не знам.

2

Анонимен

преди 7 години

Спасявайте ги ве!Кво ми са мотате!После си ги приберете, нахранете ги!Дайте им да ви нае.бат жените и изколят децата и после са бийте в гърдите колко сте хуманни и човечни!

1

Бял Данъкоплатец

преди 7 години

Да наречеш Обама здравомислещ е все едно да наречеш ББ загрижен за народа.Защо по цял свят журналистиката стана един добре платен бизнес и всеки си пише статии в полза този комуто е угодно????Какво ни интересуват удавили се бежанци-нали са тръгнали на доброволен принцип и са преценили рисковете от това?Само в България годишно загиват 1000 души при автомобилни катастрофи,но не сме седнали да ги жалваме в нарочни статии.А може би защото няма кой да си плати за такива???