29

Капитан България

преди 7 години

Браво на Калин, той заслужаваше да спечели и го направи. А песента за финала която беше подбрал също му беше плюс.

28

zlatena

преди 7 години

До Анонимен.Поли Генова снощи се поизложи пя фалшиво не ме накара да настръхна.Докато Калин Врачански накара не само мен но и целия български народ да настръхнем и си заслужи победата.Пожелавам му още много успехи от тук нататък.

27

Анонимен

преди 7 години

Геро и Калин ми бяха любимци.Песента на Калин ми напомни какви българи е раждала българска майка юнашка.Васил Михайлов е велик.В определени моменти Калин почти успяваше да го достигне.Имаше и много пошлост.Симпатягата Рачков- шоумен и половина мъничко ми досади.Но само малко.

26

тц

преди 7 години

Който е следил формата този сезон и е поне малко безпристрастен ще стане ясно, че от всички Орлин беше най- отговарящ на идеята на шоуто - колкото пеене, толкова и актьорство.. Наистина тримата най-добри бяха Калин, Поли и Орлин, но Орлин ми се струва беше по- константен в изпълненията си... спомнете си Елвис на Клаин - супер слабо, а Поли се надцени с Адел... на мен ми се стори, че никак не й се получи на финала... и имаше някои изказвания, които лично мен ме подразниха...

25

teo

преди 7 години

ПРЕСЛАВА РАЗВЕНЧА КОРУМПИРАНИЯТ ХХАЛВАДЖАН, КОЙТО ТРЯБВА ДА СИ ЗАВИЕ ДЪЛГОКОСАТА ГЛАВА В ХАВЛИЯТА НА ИСТИНАТА И ДА ПРИЗНАЕ, ЧЕ ПОЛИ Е ПО-ДОБРА ОТ КАЛИН-ВРЪЗКАРА. ПОЛИ ЗАСЛУЖАВА НАГРАДАТА!!!! ДАНО ДОГОДИНА ТОВА ШОУ НЕ Е В РЪЦЕТЕ НА АРМЕНЕЦ, А В РЪЦЕТЕ НА БЪЛГАРИН!!! ХАЛВАДЖАН ДА СИ ОБРЪСНЕ КОСИТЕ И ПРИЗНАЕ ПОЛИ ЗА ПОБЕДИТЕЛ, А НЕ ДА МАНИПУЛИРА ЗА КАЛИН!!!

24

Tina

преди 7 години

Иска ви се певците да са се справили добре, обаче се представиха учудващо слабо на няколко пъти като гласови възможности.И точно на финала пяха зле. И Орлин и Поли. Калин и Геро ги надминаха в пеенето точно на финала.От певците, най-стабилна гласово през цялото шоу беше Прея.

23

Анонимен

преди 7 години

На мен пък най ми хареса торбата с *** Фукльо.Колкото пъти му даваха думата,толкова пъти се сещах къде живея.Не харесвам чалга но тая торба е на светлинни години от Преслава.Ама у нас е така,имаш ли пари гърнето с *** се превръща в медена питка

22

Анонимен

преди 7 години

За мен големият и достоен победител е ПОЛИ!!!Журито заслужава 3 точки, че и по-малко. Тези, които решават къде да отиде голямата награда - заслужават нула точки.Поздравления за всички участници, донесоха много настроение на зрителите!!! С нетърпение очаквам следващото издание.

21

Анонимен

преди 7 години

В това издание на шоуто Орлин беше подценен, а Геро малко надценен, въпреки че неговите изпълнения носеха много настроение, все пак в повечето случаи той беше повече в пародията и му беше трудно да остане в имитацията. През цялото време отношението към Джулия беше унизително лошо. Много харесвам това шоу, не исках да свършва, това четвърто издание беше най-доброто досега, но грешките при журирането и изобщо в класацията също бяха доста. Това се забелязва особено при силни и изравнени участници.

20

Анонимен

преди 7 години

Повече ми прилича на Теодосий Спасов

19

Анонимен

преди 7 години

Ако върнете лентите назад и прегледате моментите, в които участниците дават оценки на колегите си, ще забележите, че Поли винаги гласува по съвест и без сметки. Калин винаги е давал своите 5 точки за странни изпълнения на хора, които не го застрашават пряко нито в лайфа, нито в генералното класиране. Това не му прави чест и наградата не му стои добре. Но нали сме в България, какво да ни учудва? ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПОЛИ!!!Изказванията на Калин за шоуто са лицемерна част от неговата актьорска игра.

18

Анонимен

преди 7 години

Повече ми прилича на някой от Междузвездни войни!

17

Анонимен

преди 7 години

Как се казват двете дето раздаваха наградите, много яки :-)

16

Анонимен

преди 7 години

До тук в предаванията през годините поли имаше най-голям щанс да разчупи статуквото и шоуто да бъде спечелено от певец, а не от актьор. За нея щеше да бъде напълно заслужено, тя е толкова талантлива и наистина се представи отлично на всички 12 лайфа и на финала. Калин също се представи професионално, но Поли заслужаваше първото място! За съжаление победата не беше определена от зрителския вот, а от големия спонсор. Както сте забелязали Калин "случайно" е гласът в рекламата за тези автомобили.

15

Анонимен

преди 7 години

С това изпълнение Поли беше класи над Калин. Ако имаше нещо мъжко в него, щеше да отстъпи и да поправи гафа.

14

Анонимен

преди 7 години

Забавно е понякога. Който не му харесва, не гледа. Просто е. Аз лично гледам избирателно. Поли е много естествена, приятна и се справи добре. Подозирам, че Евровизията й изигра "лоша" шега наистина. Относно водещите: Рачков преиграва, Зуека е пич. Може би избраха Врачански, за да участват повече не-певци следващият сезон ? Смеха е здраве. По-добре е от турски и индийски сериали.

13

teo

преди 7 години

ХУБАВО ШОУ, НО АРМЕНСКО,КОРУМПИРАНО И ФАЛШИВО! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПРЕСЛАВА, КОЯТО В НАЧАЛОТО КАЗА, ЧЕ КАЛИН ВЕЧЕ Е ПОБЕДИТЕЛ!!? ПОЛИ ЗАСЛУЖАВАШЕ ТАЗИ НАГРАДА! ХАЛВАДЖАН НАКРАЯ РАЗВАЛИ ШОУТО! ДАНО ДОГОДИНА ТОВА ШОУ НЕ Е АРМЕСКО, А БЪЛГАРСКО И РЕАЛНО!!!

12

Анонимен

преди 7 години

Още от начало започнаха да го бутат...ние си знаехме , че него ще го класират първи...Орлин беше най-добрия!!!И това ,че шоуто е нагласено не е шега-истина е!

11

z r i t e l

преди 7 години

Абе свежо предаване ама вече Рачков логоча и Зуека смачканяка ми писнаха с изтърканите си лафове. А продуцента ..... немам думи. И той ми писна да го гледам как ми се превзема. Иначе, като замисъл и изпълнение бе ОК. Ама следващия сезон не бих го гледал ако са пак същите водещи и ако продуцента ми се показва нон стоп на екрана и да плещи небивалици та чак да ме убеждава с превземките си.

10

Гочев

преди 7 години

Голяма пародия е тази маскировка. Аз бих уволнил гримьорите на момента. Но явно тази пародия си има фенчета които им се кефят и дори не осъзнават че е пародия.