255

нато

преди 7 години

Този път руската гадост трябва да се унищожи напълно....

254

До дай БАЙ

преди 7 години

Какво искаш бай? Ще си го получиш, щом толкова искаш! Русия не прибра Южна Осетия, нито Абхазия, въпреки желанието на хората там да се включат в РФ. Кремъл се дърпа и от това да прибере Приднестровието. Каква Молдова те е патила? А Калининградска област е придобита поклаузите на договорите, които победителите на фашистка Германия наложиха. Също като Елзас и Лотарингия или пък Померания и Силезия. Само дето в Елзас-Лотарингия немският е забранен за преподаване в училищата от демократите-френци.

253

РККА

преди 7 години

е горе на снимката ..нашето знаме го сложили на кишето отде духне да го вее и оттде куче мине да го препикае...

252

дай БАЙ

преди 7 години

Ало от БЛИЗ пак не сте в час ! Русия имала своите интереси а ние нямаме ли своите интереси ,че всички да се клякат на руската мечка.Русия действала от своята територия .Нима не заграбиха земя от Финландия .Калининградската област заграбена от Германия ,заграбена земя в Грузия .Молдова Украйна .Това са те другарите милитаристи и агресори

251

Анонимен

преди 7 години

До БобиЖалък руски си боби

250

Боби

преди 7 години

До Анонимен 475този израз както и много други са придобили през времето съвсем различно значение така че се примири и идеологически по онова време беше достатъчен мотив да ти стъжнят живота. Естествено присъдата ще е облечена във високопарни фрази от юридическия език.

249

матросчо

преди 7 години

И тъй като и ние требе да се трепем с ***, пълна мобилизация на *** и туркофилите и да защитават европата и демокрацията - А НЕ САМО ДА ГОВОРИТЕ, а нас да ни трепят, мъна бъзлиовци и тунеядци, оправяйте си бакийте и попарата си я яжте вие, надробихте си я и сега си поемете цялата, ако щете отпред, ако щете отзади, ние ще си пием кафието и ще ръкопляскаме.

248

матросчо

преди 7 години

Тук, руснакът е прав, вместо да стабилизира положението в Близкия изток, НАТО си мери оная работа не там където трябва - да се изнасят натовци в Либия и Ирак и да се трепят там с тези, които създадоха, а не да чакат друг да оправя нещата - Юнкер , какво прави тук, да не оговаря нашите да приемат всички бежанци на нашата територия, май така ке стане - Орбан ги отсвири, австриеца ги натири, останаха нашите дупедавци, барабар с по надолу пишештите, айде сороси, прибирайте си мигрантите,Юнкер иска.

247

Боби

преди 7 години

До Анонимен 473В името на НародаВраг на народа и подобни са били доста разтегливи понятия тогава ...А ЗАКОНА е бил ЗАПОВЕД на БАЩАТА НА НАРОДИТЕ - това поне със сигурност е ВЯРНО на 100%

246

Боби

преди 7 години

До Анонимен 471Ако ти се рови Архива е в МоскваСъс сигурност няма законови пречки да се убиват военнопленници. Германците след като нападат СССР веднага се оплакват любима цел на руските снайпери са линейките точно в червения кръст се целят. От там на сетне в нито една кинохроника не се вижда нито една линейка нито от едната нито от другата страна. Асимилира ли какво означава това? ВАРВАРСКА ВОЙНА СЕ Е ВОДИЛА БЕЗ НИКАКВИ ПРАВИЛА.

245

Анонимен

преди 7 години

на русия целия свят им е крив

244

Боби

преди 7 години

До Анонимен 468СССР се е отнасял така с цвета на "съюза" които са им осигурявали така любимите им оръжия. Само си представи как са се отнасяли с никой на който е лепнат етикета "ВРАГ НА НАРОДА"

243

Анонимен

преди 7 години

До БобиБиби, руските църкви си стоят. Взривени са българските.

242

Боби

преди 7 години

До Анонимен 465Вярно църквите ги взривяваха БЕЗБОЖНИЦИТЕ КОМУНИСТИ но какви са Руси, Белоруси,, Таджикистанци или Украинци - не те нямат нация те са комунисти над национална организация...

241

Анонимен

преди 7 години

До БобиСори мен, ама не католиците взривяваха българските църкви.

240

Боби

преди 7 години

До Пешко 460както БГ армия така и УКР армия последните 25 години се разграбва.Значи трябва само едно нещо да разбереш до къде стига развала там. САЩ са получили от УКРАЙНА ОФИЦИАЛНОТунгуска, Миг-29 9-14(гърбав), Р-27(ракета Въздух въздух която и Русия и Украйна произвеждат, Т-72, Т-80, Т-64, Бмп-3. Има ли са американски специалисти достъп до Ту-160 преди да се върнат на Русия ...Продали са Кораби ЗУБЪР заедно с документацията на Китай - документите са собственост на Северное Санкт Петербург

239

Боби

преди 7 години

До Анонимен 461Сори мен но православието е силно застъпено в Източна Украйна виж Западна Украйна са Католици.Да именно ще се прекръсти и ще продължи да стреля.

238

Боби

преди 7 години

До Анонимен 457Давам ти Пример Ано УмниИнжинер създал БЕЗОТКАТНО оръдие 1935 година е разстрелян защото оръдието е било неточно и са хвърлени еди колко си съветски пари в разработката му. Оръдието е било ГЛАДКОСТВОЛНО а снаряда не е имал оперение както съвременните. Тоест лесно се оправя дефекта или с въртене на снаряда или с оперениеИнженера е разстрелян.

237

Анонимен

преди 7 години

"Миньора ще се прекръсти и ще продължи да води прицелен огън."Говориш за руснак, че ще се прекръсти?Аааа, да бе, вярно, че и те бяха християни. От онзи вид християни, които взривяват църкви. Особено ако са български църкви.

236

Пешко

преди 7 години

До Боби,стига де. Не отричам в никой случай, че миньорите са твърди хора, ама едно е редовна армия, друго е миньор. Да не говорим, че оня прочут Гиви е охрана в магазин. И изведнъж - надвиват армия, некак си не върви и е малко като за деца