11

Турчина Мехмед

преди 7 години

Марш в Сибир да пият Самогон ;)))

10

Рачко Пръдлето 2

преди 7 години

Познавам ги тия старци. Има ги във всяко село и градче на Родината. Крадат на поразия, защото са задоволени във всяко отношение и за разнообразие си спретват "панаирджийски купон в магазините".Нищо лошо. Нека има малко разнообразие в сивия ни скучен делник.

9

да

преди 7 години

и двамата са българи.. ако не бяха щяха да симулират припадъци като ги хванат с краденото то в тоя отношение *** са като нинджи - даже умеят да забавят сърдечния си ритъм до права линия само и само да им се размине :))

8

Анонимен

преди 7 години

thug life

7

Блядко

преди 7 години

Тук размера на пенсиите не е от значение.Тия са същите *** като тия дето раздават хилядарки на непознати.Имат пари ама ще крадат.Те така са свикнали, ама това не е ТКЗС-то да влачат що докачат и никой да не им прави забележка понеже не е частна собственост.

6

Блядко

преди 7 години

Такива всички болшевишки *** на тази възрат.Комунизма ги е направил алчни, завистливи и крадливи.

5

пенционер

преди 7 години

Е от другия месец като увеличат пенсиите с 3-4 лева това няма да се повтори!

4

Анонимен

преди 7 години

Това е тъжна новина. Вижте докъде докарахме бабите и дядовците си. Какво значение имат годините, на всеки жив човек понякога му си иска да си пийне нещо. Щом на собственичката и се струва, че са направили голямо престъпление, дайте да ги обесим на площада, за назидание на крадците като тях. А какво ще кажете за депутатите, дето крадат милиони. Нали те са причината българина да е беден. Вместо да се вдигнем и да изметем тая ***, ние се жалваме, че баба Пена си взела бутилка с ракия.

3

Анонимен

преди 7 години

"Освен ракия, тя скрила в чантата си кроасани и вафли" .... Толкова тъжно ми стана като видях това, особено след поредната статия за оная *** с бала за милиони.... До къде сме само... Ракийка, единствената утеха на едни стари хора и нещо сладичко .. А оня м*ндил ще се хвали с перлите и парцалите...Ами като толкова има да хване малко на е такива хота да даде! Криворазбрано,нечестно,еснафско новобогатшко идиотство!

2

Анонимен

преди 7 години

Родната полиция хваща крадците. Немога да ги разбера, защо се оплакват, че няма хванати престъпници.

1

Дедо Шмърк

преди 7 години

Знам ги аз тия двамцата, те са се наговорили после да мешат питиетата и да си поркат облак на пейката пред блока!