39

Край

преди 7 години

Който вади морков другиму от морков умира.

38

Анонимен

преди 7 години

Ами да се научат да работят енгелезите а не да чакат на готово имигрантите да ги хранят!

37

ф 14

преди 7 години

Евро съюза стана неоримска империя с роби в безброй стопанства .Когато всички станем роби и европейци(неоримляни) тогава той ще падне под собствената си тежест.

36

toni

преди 7 години

AVE REDAKTOR ISKAS KOMENTAR A TRIES KOMENTARITE MI TOVA E MOETO MNENIE RAZBRALI GO TI SI ZAPASI HLEBA MAYNATA TI REDAKTOR

35

Васо

преди 7 години

До 47: Евтиното се произвежда не само с евтина работна ръка, но и със съвременни технологии и техника. А те изискват умни и квалифицирани управленци и изпълнители. У нас вече ни едното, ни другото.

34

Варна

преди 7 години

Всичко е измислено и се контролира от корпорациите.Референдумите нямат никакво значение.Ако корпорацията иска излизане от ЕС,се излиза,ако корпорацията иска оставане се остава.

33

ФАКТИ--само факти

преди 7 години

СЕГА схванехте ли ЗАЩО им бяхме нужни във Е.С......отвориха ли ви се очите

32

Бобчо

преди 7 години

Християните работят, а мюслитата се молят. Преди дни се върнах от Ковънтри UK, където няколко пъти с очите си видях как групи от по 20-30 човека излизат на улицата, постилат килимчетата и започват да главите о земята. А ние със извънредни часове и събота и неделя... Ще ги видя сега англетата как ще се вадят от батака, при все че има и доста електорат от новите англичани там.

31

Джедай Мастър

преди 7 години

e, Поскит, ще работиш с мързеливите кръгли и дебели ***, които смятат, че поляците им отнемат работата, а те трябва да владеят света заради капитан Кук.

30

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТе наистина имаха вина за много проблеми.

29

Анонимен

преди 7 години

Ми как кой? Милиони евроаталнци с 200 евро заплата в евроатлантическия рай България са готови да берат моркови и да мият keнефите на англичаните за 500 паунда.

28

Анонимен

преди 7 години

Боцето, сигора е дал няколко сьвета на Камеран, как да сеят тиквички и джинджифил брутанците!

27

Анонимен

преди 7 години

"Brexit ли? А кой ще вади моркови, ще сади тикви?"Как кой- пакистанците.

26

Анонимен

преди 7 години

"Brexit ли? А кой ще вади моркови, ще сади тикви?"Който е вадил моркови преди да влязат в ЕС. Светът не е започнал със създаването на ЕС.

25

ined

преди 7 години

Робовладелците от UK все някакси ще се справят и без евтина работна ръка да им сади тикви, ама ние сме за никъде с тая Тиква начело.

24

Анонимен

преди 7 години

при ТЖ обикновените честни хора живееха добрепри гавазина му ББ престъпниците живеят охолно, а народът изнемогва

23

Анонимен

преди 7 години

На времето на германските нацисти виновни за всичко им бяха евреите, днес на руските нацисти и техните последователи у нас виновни са им емигрантите. Историята се повтаря, а малограмотните хора са същото количество както и преди 80 години. Който не си прави правилните изводи от историята рискува да повтаря грешките. Умните хора се учат от грешките на другите, глупавите се учат от собствените грешки, но винаги с фатално закъснение.

22

Tzanio

преди 7 години

135 godini ot rojdenieto na drugarq Todor Jivkov. Poklon!

21

Анонимен

преди 7 години

До до 65Не си честен русофилинолино. Не преувеличавай като търгаша Путин проблема с емигрантите. Не виждаш ли че в България няма кой да работи по полето, вместо вие многознайковците да отидете да работите вие пищите срещу емигрантите, а после ревете че всичко било много скъпо. Евтиното се произвежда единствено с евтина работна ръка.

20

Анонимен

преди 7 години

До за 63Много интересно какво предлагаш ти? Съюз със СССР нали?