20

!

преди 7 години

Горд съм, че съм българин, два пъти по-щастлив съм, че европедалите не ни смятата за европейци.....нищо, че когато ние сме имали писменост и култура те са живеели в гората.

19

Ddd

преди 7 години

Сега остава и на семействата им да бъде отпусната пенсия защото синовете им са загинали като герои. Не бих се изненадал ако някой от тези идио,ти повдигне и този въпрос.

18

Анонимен

преди 7 години

Евроатлантически ценности.........

17

Анонимен

преди 7 години

новите евро цености!? Не, мерси! Това найстина прелива чашата! Отврат! Побъркани европеици! Без мен! Онези зад океана са нагли, тея са просто ***! Напълно заслужават всичко което си забъркват днес! Неспасяеми са! game over, а жетоните свършиха!!!!!!!!

16

Анонимен

преди 7 години

`Баси, значи БХК не са най-големите *** на света! Тия ги задминаха!

15

Какво да кажа като

преди 7 години

Просто нямам думи ! Тия май наистина имат нужда от такива "саможертващи се" много близо до себе си - така ще ги изучат най-добре !

14

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Западняците вече удариха дъното! По надолу вече няма накъде. Предадоха и продадоха Европа. Сега има Европа в Европата. Като първата е основата на новия Халифат.

13

Шоп

преди 7 години

До ГоранТака напрактика, ти легализираш и оправдаваш самоубийствените атентати, понеже са заради убеждения!------------Глупости. Пък и те наистина са умрели заради убеждения.

12

anons

преди 7 години

не забравйте че и ние имаме дълъг списък с мъченици. Какви според вас са Левски и Ботев в Турция. предполагам в Турция не са им открили музей.

11

РУСОФИЛ

преди 7 години

СИДЕРОВ - ПРЕЗИДЕНТ ! БЪЛГАРИЯ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ !

10

БХК

преди 7 години

Да ги обявим за хора на годината.

9

РОСКАТА от ХАЛКИДИКИ

преди 7 години

да ги наградим ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА

8

Горан

преди 7 години

Така напрактика, ти легализираш и оправдаваш самоубийствените атентати, понеже са заради убеждения! Твърде плитко, нелепо и глупаво е терористи да се сравняват с Жана Д'Арк, Сократ и други от човешката история, действителни мъченици!

7

Анонимен

преди 7 години

Толерастията си е душевно и много опасно заболяване, което причини и ще причинява смърт на много хора...

6

Анонимен

преди 7 години

"Датският психотерапевт Марк Колклоф, станал пряк свидетел на ноемврийските атентати в Париж, коментира, че изложбите са част от изкуството и трябва да се разглежда като израз на свободата на изразяване в Дания."Някои хора ще възприемат и самоубийствените атентати като "израз на свободата на изразяване". На този психотерапевт му трябва психотерапевт.

5

Анонимен

преди 7 години

Когато превръщаш терористи в мъченици, стимулираш и други хора да направят същото, което са направили и терористите. Превръщаш ги в герои, а това ще доведе до ефекта на доминото. Този "музей" трябва да бъде разрушен, дори не знам как е получил разрешение за съществуването си.

4

Анонимен

преди 7 години

"Откриването на музея е предизвикало спорове в Дания, но авторите на изложбата обясняват, че целта е посетителите да вникнат в причините за саможертвата."Това е дело на тотално сбъркани мозъци. Саможертвата има смисъл само когато е за благородна кауза или когато си разменил собствения си живот, за да живеят други. Този смисъл се губи, ако си причинил страдание и смърт на невинни хора. Пламен Петков жертва себе си, за да спаси 5 годишно дете от удавяне, неговото име присъства ли в "музея"?

3

Анонимен

преди 7 години

Гавра с Дания.

2

LOL

преди 7 години

Датчаните нацяло за изтряскали !

1

1

преди 7 години

До Анонимен,а тиквата,тя нали му е леля.