137

Анонимен

преди 7 години

Дедак, а на всичкото отгоре дъщеря ти е грозна като сгазен лалугер, зет ти все едно се е бил с Тайсън, а внучето Хасан се казва, да го ***. Хабиби, ти спиш ли добре, храниш ли се, щото аз да, влачиш ли се по казина през нощта, щото аз не.

136

Лъв

преди 7 години

Най-големия Българин !!!

135

Анонимен

преди 7 години

нищо царско не направи докато беше на власт,хората искаха да подобри живота им и той го обеща но подобри своя

134

Анонимен

преди 7 години

Ако този индивид наистина е българин - то не може да бъде цар. България за добро или за лошо е република и този човек е гражданин на републиката, бил е и министър-председател на републиката. Ако наистина мислеше за доброто на България, нямаше да докара онази шайка разбойници за министри, които грабиха като за последно.

133

Анонимен

преди 7 години

Защото някои все още могат да си променят законите както им е удобно и да си прибират собственост от времето на прадядо им.

132

НИЕ ПОМНИМ !

преди 7 години

Симеончо ако беше поискал наистина можеше да преобрази България. Имаше подкрепата на цяла Европа. Вместо това докара някакви си крадци ,представи ги като юпита и се започна. То не бе контрабанда, снимки по яхти в Монако с контарабандисти, схеми с външния дълг, приватизация на Бтк за жълти стотинки, никаква борба с мутрите.....заменки по морето....Е как да не го мрази цялата държава после. Забележете ,че земите които си взе са най-малкото зло от изброеното. А можеше да оправи държавата ....

131

izrod

преди 7 години

tazi smrad koga shte mlukne

130

Цар

преди 7 години

На колене!

129

Анонимен

преди 7 години

Ами! Мислим си! Грънци!Той е единственият, който си го мисли за себе си.Толкоз му е празна главата и огромно егото. Тоя какво образование имаше, че не помня?

128

чичо Гошо

преди 7 години

Ей,големи напъни на пиарите!То бива реклама,то мъдри мисли от които не разбираш нищо,то локуми,баклави,фафли....

127

Анонимен

преди 7 години

До ВалМоже би е добре и Сакскобурготски да възприеме идеята, че е по-добре повече да се дава отколкото да се взима. Защото той основна на взимането залага. даването не му е много присърце

126

Вал

преди 7 години

Г-н Сакскобурготски е много прав и е добре повече хора да се вслушваме в подобни изказвания.За тази цел е необходимо да имаме по-точна представа за съвременния свят, по-малко да оплюваме първосигнално род и Родина и повече да се дава отколкото да се взема.

125

ant

преди 7 години

Отдаваме нужното уважение на Симеон Сакскобурготски като син на последия цар на България, дори и на благородническата му титла.Аз съм се питала за това време , в което беше министър председател на България, кажи речи след комунистичеко време, в момент , в които мутрите превземаха земя , пари и всичко в страната ни ,той не трябваше ли с една много по добра финансова политика да управлява България ! И още едно българско правителсво , в което от 17 7 са турци , просто нямаше как да бъде уважаван!

124

Анонимен

преди 7 години

Защото последните в обозримо бъдеще , ще станат първи .

123

Юда

преди 7 години

Симеон Сакскобургготски е евреин, юдеомасонска змиорка.

122

Анонимен

преди 7 години

за комунистите царят е тодор живков

121

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Мда, лапнеш неколко дворци и после може да ръсиш бисери в стил паоло куелю за силата на позитивнот мислене.Затова е имало разстрели едно време господин царю, затова и след френската революция е играла гилотината. Защото за съжаление няма друг начин.

120

Анонимен

преди 7 години

Значи пак уточнявам, този не е цар, този е най-обикновен мошенник!

119

Наблюдател

преди 7 години

"Царят пита: Защо си мислим, че ние сме центъра на света?" Царския рефлекс "НИЕ"! По-добре да не обобщава, не всички са царе!

118

Йордан

преди 7 години

Ти къде пък реши, колко и какво съм чел от историята? Не намирам за много умно да се правят прибързани заключения.da mihi factum, dabo tibi iusПоздрави