35

мистерия

преди 7 години

Това силните сезони по морето и качествените туристи, са като светлото бъдеще в България...Мнозина са чували, но никой не го е виждал. Стига толкова легенди и фалшиви прогнози. И тази година тръгва със същата измама, като всякак друга, как сезона ще е уникален, за да могат лапнишараните , да наемат прескъпите бараки ,сергии и кофти ресторанти . Докато плажовете приличат на селски битак, никога няма да има добър летен сезон.

34

Анонимен

преди 7 години

Навремето Станишеф щеше да отваря витрини във Сънито. Рускини бол, ама ББ му подля вода. Сега ще се надяваме на някое и друго чадърче.

33

българин

преди 7 години

От къде да си взема карта за български трудещи се за 21 дни за почивка на море на пълен пансион закуска, обяд и вечеря за двама родители с две деца за 60лв?

32

хохолите

преди 7 години

До БлядкоАми заминавай за "свободна и просперираща" Украйна! Никой не те спира, отиди и виж отблизо как живеят там!

31

detelina

преди 7 години

Аха, очасквани, затова , хотелите на Сънито още не са отворили, а са празни, и празни ще си останат.А, да не говорим за персонала, който се търси. с тези 400 лева за 12-14, 16 часа,така наречените собственици, ще си работят -сами!Да ни е честито!Както казваше -Тато!

30

Джон Силвър

преди 7 години

Най-после на нашето райско Черноморие ще почиват качествени туристи а не като ония *** ,които ходят да се плицикат в гръцко и в несвяст оплюват едни от най-прекрасните плажове на света.....БЪЛГАРСКИТЕ !

29

Анонимен

преди 7 години

наесен равносметката ще бъде плачевна ..мафията не плаща а и наще не им се работи...само черномурните ц гани ще са доволни. а може и някой атентат да ни органиират за да изплашат туристите

28

ЦК на БКП

преди 7 години

Браво ! Сключихте ли договор с техните ,,Социални грижи,, ???

27

до 10

преди 7 години

ти бургаска батка ли си или варненски гларус селю-сулев, та не си ходил по света да видиш хората кви плажове имат! Стига с това ***-морие - дори тъпите панелкаджии разбраха колко е ака-но

26

хаххаха

преди 7 години

ми нека и те пробват нашите фе/кални бани, няма само ние да си ги консумираме! Аз лично мисля за 4-ти пореден път да посетя "закъсалата" Гърция и да злорадствам колко им е "смо-тано" морето

25

Нанайци

преди 7 години

Бла, бла,бла!

24

Анонимен

преди 7 години

Тоя заедно с министърката се състезават кой по-голяма глупост да каже!

23

Анонимен

преди 7 години

Забравихте да добавите,че това вероятно са френски и австрийски пенсионери.Плащат си евтиния ол инклузив и не харчат и стотинка извън хотела.Много от тях са толкова напред с деменцията,че дори не знаят къде се намират,важното е да има асансьор за инвалидната количка и придружаващите ги социални асистенти да им пъхат навреме лъжицата в устата.

22

Блядко

преди 7 години

А дано, че аман от руските *** алкохолици.

21

Мари

преди 7 години

Само да не си тръгнат бързо, бързо!!! Персонала дали знае чужди езици?

20

Анонимен

преди 7 години

Дано има повече елитни туристи пианисти с отлична алкохолна подготовка и сериозни успехи с чашката. Дано има силни състезания по спортно пиене - спринт и маратон и балконинг.

19

Я

преди 7 години

Какви французи и австрийци бе - искаме си сладките чехкини, рускини и полякини !

18

спинозен комар

преди 7 години

Хубаво е лятото да бъдеш на море,всичко е наред и купона си тече,никой никъде никъде не може да ме спре,да се чувствам добре.

17

Анонимен

преди 7 години

Родните бизнесмени могат само да си мечтаят за силен сезон.

16

Тед

преди 7 години

Ами тъкмо се бях запътил към нашето море ама като гледам така няма да има място за мене, така че ще ида на Гръцкото там са го закъсали, щом не се хвалят като Вас. Ако всички направим така може би хотелиерите ни ще имат един по-добър сезон и ще си изяснят по-добре статистиките за това от къде колко туристи имат.