66

Анонимен

преди 7 години

Вече почнаха да се карат , кой да убива повече хора.

65

Анонимен

преди 7 години

Нормално е да се дразнят.с ид се бори само ердоган..

64

Анонимен

преди 7 години

Тази Мария Нестерова ще е учила в университета в Долно Нанагорнище.

63

До Odysseus

преди 7 години

Бивш немски зетко, ти ги знаеш тези работи, но защо казваш само за загубите на едната страна?Фрицовете са загубили двойно повече при безсмислената отбрана на Берлин. Вече няма значение - всички вече знаем, че редник Райън разби немците. Как не се намери някой холивудски евреин да разкаже, какъв пердах са яли американците, как са бягали от голобради момченца при Ардените,каква миризлиива следа са оставяли?Само не повтаряй за НКВД, защото вземам да гледам на дрищенията ти сериозно! Ясно ли ти е?

62

Анонимен

преди 7 години

Още в заглавието има НЕДОПУСТИМО вземане на отношение от някаква микроджорналистка, на която категорически й е забранено да прави това.

61

Анонимен

преди 7 години

Сирийците пишман ще станат ще се чудят как да изгонят братята руснаци

60

П.Петров

преди 7 години

Като гледам на картата армията на Асад губи позиции около Дейр аз Зур. Руснаците са заети да бомбандират яко бунтовниците около Алепо и Хомс, докато Даеш е свалила хеликоптер на Асад при Дейр аз Зур и е пленила танк и БТР.В същото време кюрдите настъпван към Манбиж и Рака, а иракската армия атакува Фалуджа от седмица и вече е в града.

59

Анонимен

преди 7 години

Янките са отворили голямата уста и искат всичко да налапат. Дали няма да се задавят?

58

Odysseus

преди 7 години

73 Двама амбициозни политици / някой може да каже сатрапи или диктатори / като Путин и Ердоган рано или късно влизат в конфликт . Това ни учи историята

57

Odysseus

преди 7 години

71 Само че са си извадили поуки от Ирак и Афганистан . Да те лесно ще изпарят както казваш ИД ,а после В Афганистан и Ирак победиха за месец два , но и до днес са в Афганистан ,а може би не трябваше и да си тръгват от Ирак За това не атакуват с цялата мощ

56

Лъжепропаганда

преди 7 години

С цялата военна и икономическа мощ която има Фащ отдавна щеше да заличи от лицето на земята тези диваци терористи, което въобще не става. За 4 години американците щяха да дезинтегрират даже атомите на тези терористи. Не го правят защото сами ги създадоха, сами ги използват и сами ги направляват и тайно спонсорират за своите цели. Гарван на гарван не скача, крадец не предава крадец, тероститите не воюват срещу терористи. Фащ са най-големия терорист

55

Боби

преди 7 години

До Анонимен 65Айдее и тук и пак опорните точки за разрушени болници и училища...Ей ЕКСПЕРТИ Ако не знаете какво е ОДВ(Обемно детониращ Взрив) или както го наричат неправилно Вакумна бомба не знаете какво е разрушение. Ако Рашките искат да сринат едно каре сгради от някой град лесно могат да ползват ОДВ бомби. От ударната вълна на взрива детониран на 3-15м височина всяка сграда меко казано бива изтърбушена. Добре че никой не ползва това в Сирия че тогава ще видите касапница какво означава.

54

Анонимен

преди 7 години

Москва не вярва на сълзи , глупави журналисти . Проплака , седнала да циври ??? Това да не ви е детската градина , не бях чел по - глупаво заглавие , то е на нивото на : Мамо , от манафффска любов забременява ли се ?

53

Анонимен

преди 7 години

Не стана ясно как точно Русия е проплакала,освен в болното съзнание на авторката.Днес-опитайте да ни излъжете че сте малко по-безпристрасни.Че в момента откровено ви личи че ви командват от Козяк и направо не е интересно.Докато вие се борите с Русия, в България българи не останаха.А само индийци.

52

Анонимен

преди 7 години

нова седмица = нова глупост

51

Анонимен

преди 7 години

егати заглавието , Проплака Русия , Русия никога не плаче , това го правят само хамериканците , Русия просто излага факти а памперсите и носните кърпички са за хамериканците

50

Анонимен

преди 7 години

Щирлиц влиза при Мюлер, мрачен.- Групенфюрер, какво е станало!- Бях при врачка, питах за Германия през 2016 г.- И какво толкова лошо?- Думи нямам! Канцлерът е жена, въвншният министър - педа.л, турци работят в заводите"Мерцедес", вместо факелни шествия- гей-паради, плащаме пари на евреии изпълняваме заповед на *** от Америка. Фашисти в райхстага няма, те са в Кремъл, а представете си Щирлиц - Германия уговаря Русия да не воюва!"Действително пълни глупости..."-помисли си Щирлиц.

49

леле

преди 7 години

Наистина е изперкал този Су-34 ! Откъде ли знае за политкомисарите ?!

48

Су 34

преди 7 години

Как си приятел? Снощи нещо беше изпушил. Днес по-добре ли си?----------Добре съм бе, ама пак мога да ти напиша същите неща.

47

Су 34

преди 7 години

Според теб няма , така ли .Нямам какво да кажа щом е така-------------Виждам, че ти не виждаш разликата. Ти самият си пример за партиен агитатор в СССР 30-тте години.