209

Анонимен

преди 7 години

........30 милиарда заеми ,калинки ,демагогия,национална и демографска катастрофа ,(2008 г- родени 82 х. деца -2015 -58 х.) безработица ,корупция всекидневна престъпност ,лъжи ,погром над българската история ,популизъм ,предателство на националите ни интереси и слагачество в полза на Турция и Ердоган ( затриване на АЕЦ ,,Белене ,,Южен поток ,,Бургас - Александруполис ,,)......и 25%. НИЩО ПОДОБНО . ПРОСТО ОТ СЕГА ГЛАСЯТ ФАЛШИФИКАЦИИТЕ .А БКПто - ГЕРБ СА ЦАРЕ НА ТОВА .

208

Бай ви Ганя

преди 7 години

Или при гласуване ГЕРБ след приравняването ще спечелят 62,5 процента от депутатските места и ще могат да управляват сами и да довършат реформата в съдебната система. Пага за влизане в парламента трябва да се увеличи на 8 процента с ясната цел в Народното събрание да има конструктивен диалог , а не пазар на размяна на парцалки и играчки в кулоарите. Така празнодумците като Местан ще станат излишни и де факто.

207

ognyanz

преди 7 години

Като съберем процентите на партиите, които имат шанс да се класират за следващия парланент, не се събират и 50%. А останалите? Не е въпроса там, за кого, а за какво биха гласували. Имаме политици бол, политолози и анализатори, даже институт за дясна политика. Кой ще даде отговор защо половината от избирателите не харесват никоя партия. А все говорим за реформи, успехи и т.н.

206

Анонимен

преди 7 години

А при избори утре?Това статистика на базата на какво е - на кой колко фалшиви гласове може да пробута ли?

205

Анонимен

преди 7 години

Mutrite v gerb komunjagite koito se probojadisaha sa v gerb gl prokuror i kompaniata mu hora na zz i bb bravo na polizaiksta kojato si tarsi pravata mutrite koito sasipaha bg proverki na milioneri i miliarderi proishoda na parite i kak saboga. Ot 26 g fandakova i dr kmetove milioneri stanaha ot kade lili pavlova kolko miliona ima i dr ministri i deputati gl prokuror da mu se priverat milionite i na jena mu imoti semi bes pari. Bg narod jurnslidti da ne se strahuvat bravo na dikov kulesi4 i dr

204

До 263

преди 7 години

В дълбока грешка си. Държавните служители гласуват за партии по същия начин, както гласуват всички останали. Бизнесмените - там е по-сложно, но които са от клана на ГЕРБ, гласуват за ГЕРБ, а които са от други кланове на мафията, си гласуват за тяхната си мафия. Учителите и докторите изобщо нямат място тук - кой интелигентен човек би гласувал за ГЕРБ, освен ако не е от техния клан. Другаде става хватката - чети Алеко Константинов: Бай *** прави избори.

203

анонимен

преди 7 години

Кой гласува за Герб -държавните служители защото са си техни хора ,уредили се с постове благодарение на тах,бизнесмени облажили се с даржавните поръчки от Герб,учители,доктори назначени с протекциите на Герб - или с две думи техните ***.Както в момента са завзели държавата това наистина е някъде около 25 %.Като сложим и близката им рода -баби,родители и деца сметката излиза.

202

Факт

преди 7 години

При 37% негласували и при тези резултати по партии, в парламента влизат АБВ и АТАКА. Вероятно негласувалите няма да са 37%, а близо 50%, така че и с около 2% от гласовете на всички избиратели, ще се прескача бариерата от 4% от гласувалите.

201

Чонко Боков

преди 7 години

Няма смисъл от избори. Само пари се харчат а все същото си остава.

200

абсурдистан

преди 7 години

Какви избори бре? Ние нямаме избор - всички са еднакви ! -Състезават се кой ще натрупа повече пари , за Народа се сещат само за такси,глоби,увеличения-доене и стригане.

199

Анонимен

преди 7 години

До 268 Няма как да стане. Всички ченгета и прости хора гласуват на Боко. Той е олицетворение за тях, как един *** може да на власт.Тяхната надежвна и упование. Всимчко минава , слред време циля народ ще се чуди как е възможно един имбицил да е на власт...но това е Бългаиря. Страна прекрасна с пости мързеливи хора, злобари и завистници.

198

123

преди 7 години

Имам страшно много познати и приятели та дори пора с които случайно коментираме и всички са против бочко, как така все той печели избори незнам. Незнам какво трабва да стане та да се отървем от тоя негодник. БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОКОООО.

197

Спеца

преди 7 години

Хайдее , рано , рано започна облъчването на избирателя!Почвата за фалшификациите се подготвя планомерно!Цветанов започва блестящо кампанията !Другия месец ГЕРБ ще е 28 % БСП -10 , а АБВ И Реформаторите по2.5 %Дерзай Цецо!

196

Анонимен

преди 7 години

БСП АБВ ДПС ДОСТ СА ПАРТИИ НА БЪЛГАРСКАТА ОЛИГАРХИЯ ОКРАЛА БЕЗПАРДОННО ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ, ФАЛИРАЛА ЦЕЛИ СЕКТОРИ ОТ ПЕЧАЛИВШИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ЗАВОДИ, ШЕПА ПОЛУГРАМОТНИ *** СМАЗАХА ИНДУСТРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И Я ПРЕВЪРНАХА В СКАРАП. *** ПРИКАЗКИ ОТ ХОРА ЗАВЪРШИЛИ РАБФАК И АОНСУ, ОЛИГАРХИЯТА СЕ БОРИ ЗА ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НА БЕДНИ,РАБОТНИЦИ И ПЕНСИОНЕРИ- ТОВА ГО НЯМА НИКЪДЕ- СВИНАР- МИЛИОНЕР- БОРЕЦ ЗА ЛЕВИ ЦЕННОСТИ, БЛАГА И БЛАГОПОЛУЧИЕ- КАКВО НАПРАВИХА ТИЯ *** ЗА РОДИНАТА СИ.

195

Анонимен

преди 7 години

Това е една огромна лъжа!

194

Анонимен

преди 7 години

Повечето умни хора не гласуват, затова е възможно ГЕРБ да има 15 процента, като сложим купените гласове и фалшивите бюлетини на Цецко... може и да са около 25.

193

Анонимен

преди 7 години

Проучвателите "Галъп", за да дадат такъв процент на ГЕРБ явно са наясно с купения вот от същите! При едни честни избори, без даване на пари на ***, едва ли партията на Тиквун ще мине и 3% бариера.

192

Анонимен

преди 7 години

Проучвателите "Галъп", за да дадат такъв процент на ГЕРБ явно са наясно с купения вот от същите! При едни честни избори, без даване на пари на ***, едва ли партията на Тиквун ще мине и 3% бариера.

191

Цанъо

преди 7 години

115 години от рождението на другаря Тодор Живков ! Да живее НРБ!

190

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМачкай Бойче, щом комунизите реват, сичко е точно.Мачка, мачка Бойчо с дyпе и езиче моpkова на чичо Сам.