110

Су 34

преди 8 години

Да служиш на Россия и да служиш на Болгария е едно и също, ние сме една и съща държава!

109

Су 34

преди 8 години

Ходовете на Владимир Владимирович са наистина гениални и не са за *** американофили да ги тълкуват!

108

ODESSA

преди 8 години

Руснаците са викинги. Варяги смесени със местното население. Северняци. Не можете и на малкият пръст да им стъпите.

107

Су 34

преди 8 години

Повтори за рускинята, че си зле с българският и не ти се разбира;

106

Анонимен

преди 8 години

157- народ който избира корумпирани, престъпници и крадци не е жертва- съучастник е - Оруел- няма невинни - всички носим своята вина за това което се случва около нас. Някой по долу пише че са жертва на пропаганда- това е абсурд- при наличие на интернет и Гугъл преводач.

105

Су 34

преди 8 години

Годишно или седмично 2,6 % ?

104

Тео

преди 8 години

Всеки има право на мнение и аз уважавам мнението на г-жа Латинина.Но определено не мога да се съглася с него.Размяна на военнопленници е ставала много отдавна и става и днес.Колкото до Савченко,гледам има мераци за президент,а и има хора,които я подкрепят.Може би ако я изберат ще е първият в историята президент на Украйна който смуче по 2 литра водка за отскок.Руснаците си имаха Елцин,но украинците са на път да избият рибата с това момиче ако я изберат.Та кой е загубил и кой спечелил не се знае.

103

Asaх

преди 8 години

баси отвратителната лезбийка иска ми се да я гръмна като я гледам

102

Божил

преди 8 години

И още нещо,уважаеми Анонимен 152: руския народ сам по себе си не подкрепя никакви убийства на своето правителство- то обаче подвежда хората и неговата пропаганда дезинформира народа. Лош народ по принцип няма- има лоши управници. Нашия народ по душевност е прекрасен- не са ли същите хора обикновените руснаци? Разбира се че са същите- в тях тече кръвта на Кубрат и на Баян!

101

Мишо

преди 8 години

Въобще нямате представа какво е намислил и мисли Путин.

100

Божил-до Анон.152

преди 8 години

"Руския" народ е русифициран Български народ- днешните руснаци и украинци са бившите Българи на Кубрат и Аспарух. Затова руския народ е наш а руските правителства- незаконни узурпатори,завзели властта в Стара Велика България и объркващи нейното население със своята зловредна пропаганда. Пак то задължава Българите да се пишат "руснаци",но много от тях все още в душите си са Българи- ето защо.

99

за Путин

преди 8 години

Продавам вазелин да не пищиш като другаря Кадафи

98

Божил

преди 8 години

Българите не са длъжни да обичат руските правителства- те трябва да обичат само руския народ! Който не обича руския народ,е национален предател! Който обича руските правителства- също!

97

адвокат Бизанти !!!

преди 8 години

Евалла на руската журналистка Юлия Латинина бре!Много надълбоко ги разбира нещата и яки аналогии прави бре!Само с тази тънка разлика,че и до ден днешен-01 06 2016 година няма съд по света и у нас който да е ОБЯВИЛ за НЕВИННИ петте ЧудовищА с бели престилки които заразиха със генномодифициран СПИН около 459 либийски деца от град Бенгази бре!Водени от уРОДа с човешки лик-Кристиана Вълчева бре!Единствено известния като агент Гоце бивш президент ги ПОМИЛВА бре-на 24 юли 2007 година бре!Невинни-хаха!

96

Путин е хитър

преди 8 години

Савченко беше ценна като пленник, като икона, като медиен продукт за външна употреба. От Савченко на свобода никой няма нужда, защото тя е в състояние само с една кратка тирада да разруши целия мит. Затова и не я показват сега а се чудят как да я спрат да не се показва по медиите - една объркана жена, с проблемно поведение, абсолютно неконтролируема и хистерична.

95

Анонимен

преди 8 години

Как ще завърши високия 1,40 президент ***....т?а) Руснаците ще го обесят;б) След пълния фалит ще умре уж от внезапна смърт и съучастниците му ще си измият ръцете с негоб)Задавяне

94

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА защо няма интервюта на Савченко в свободната западна преса? Да не би да и има нещо на главата.

93

Анонимен

преди 8 години

Савченко не е пилот, както твърдят българските медии. Да си пилот, дори и в страна като Украйна, трябва да минеш през психотестове. А тя се проваля на тях. Служила е като щурман на борда на хеликоптер, а когато започва гражданската война и геноцида над мирно население, тя се присъединява към неонацисткия батальон "Айдар".

92

руски къс пидерасы

преди 8 години

Жените-пилоти по света много го добре го работят жужету..ха.ха А уж бил мъж..ха.ха И турската кадъна-пилот тъй го надупи че вече руски самолет няма да провокира турските ВВС..ха.ха

91

Анонимен

преди 8 години

Тая май не е съвсем у ред като я гледам.