123

Много хубаво

преди 7 години

го пише, но кой как го чете ? Тиквун казва - Държавата събира много пари от контрабанда. Т.е държавата не работи с икономиката си, а извършва контрабанда - внос и износ ! И след това - Към този месец имаме 2,5 млрд. лв. излишък в бюджета ! Т.е. ГЕРБ чрез правителството си са одрали българските граждани с 2.5 млрд. допълнително и отгоре на планиранито в бюджета ? Моля анализирайте това и си направете изводите защо сме бедни и що за държава е това ? А що за правителство е това, решете сами !

122

Шоп

преди 7 години

До АнонименТози, който предлагаше на султана България като дуалистична държава с Турция .---------------- Ей, клоун, ние ако можем да направим дуалистична държава с Турция, трябва да скачаме до тавана.

121

Анонимен

преди 7 години

- връщаме дългаве , санираме , наказваме пенсионери . Над нас е само добрият дядо Господ .

120

f

преди 7 години

пийнал ли е та се е подпрял така?а, да питам - е закакво да връщаме дълга с изтеглените пари наскоро? пак пр май...

119

Анонимен

преди 7 години

а билетчето стана 1.60 и подготвят армия от контрольори.Увеличение на цената на билета - увеличаване на контрольорите - увеличение на разходите за заплати - нужда от пари - ново увеличение на билетите - нужда от нови контрольори ...Решението е просто - билет 1000 лева, а цЕлото народонаселението - контрольори.

118

Анонимен

преди 7 години

Стига бе ! Как така има излишък, а пък теглим заеми ?!

117

опетков

преди 7 години

До LOL Омръзна ни от вашите лъжи и опорни точки. Дългът на бай ви Тошо беше над 10 млрд долара и този дълг още не е изплатен, само се отпраща назад във времето и все още е голяма част от държавния дълг. Продължаваме да му плащаме само лихвите.

116

опетков

преди 7 години

До АнонименКТБ фалира когато Орехът беше на власт. Не лъжи така глупашки. Освен това държавата не може да стабилизира частна банка. Това може да направи БНБ и нейна е част от вината за фалита на КТБ. Но основната причина е че главният и акционер я ограби и я направи неспасяема. По-добре, че фалира, макар и по-късно отколкото трябваше.

115

Анонимен

преди 7 години

Два и половина излишък, пък преди две седмици ни натресоха тихомълком още един милиард и триста милиона заем . Плюс другите дваисет и кусур милиярда . Паталогичен лъжец, ***.

114

Анонимен

преди 7 години

До браво Борисов!Кой Стамболов ? Онзи който крадеше добитъка на българи и турци и в съдружие с еврейската фирма ,,Грегор ,Каган ,Хоровиц,,снабдяваща руската армия с храна ,ги продаваха, на същата армия .Този който събрал шайка харамии, вместо да е на бойните полета и Шипка ,измъчвал българи и турци и ги обирал ,като ги е застявял с мъчения да му ,,продават,, нивете си .Този, който предлагаше на султана България като дуалистична държава с Турция .

113

Анонимен

преди 7 години

ЛЪЖИТЕ НА БУДАЛИСОВ СА ЕДНИ И СЪЩИ ВИНАГИ!!!!НЯМА ПО-*** ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА ГРОБ!

112

Другари

преди 7 години

В България цари глад и мизерия . Народа изнемогва. Тея магистрали дето Бойко ги построи се задръстиха. Оня ден на връщане от Гърция четвърт милион автомобили образуваха такива задръствания. Едвам се прибраха хората- изгладняха и ожадняха от този дълъг и еднообразен път. Тези *** от ЕС наливат само в магистрали и карат хората да си изхарчат и последните левчета за някой западен автомобил, няма пари за ядене. Глад и мизерия другари

111

Анонимен

преди 7 години

ОТКАКТО Е НА ВЛАСТ ДЪРЖАВАТА САМО ГУБИ ПАРИ!!!!ОТКАКТО Е НА ВЛАСТ ФАЛИРА КТБ ВМЕСТО ДА ГО УДЪРЖАВИ И СТАБИЛИЗИРА ТОВА Е ФАКТА!

110

LOL

преди 7 години

И 34 милиарда Външен дълг. Бай Тошо за 50 години го докара на 5-6 милиарда, нашите теглиха 16 за 5 години.

109

Съселот

преди 7 години

Не вервайте на Бойко, а вервайте на мен. Аз и Моника сме добре тук в Брюксел и след следващите избори ще ви доведа всички тук в Брюксел да се живеете добре. Тук няма да ви трябва санириане, парното е на -6- и има паре ка о шума. Хора вервайте ми.

108

Анонимен

преди 7 години

Ще гладувате, щото сте прости путинисти!

107

Анонимен

преди 7 години

Санирайте,санирайте,крадете колкото можете,а пенсионерите ще ви се "зарадват" с 5 лв.увеличение.

106

Анонимен

преди 7 години

По усти големи а като дойдат изборите пак тиквите избираме

105

Анонимен

преди 7 години

*** народ е българския докато е жив бацето ще си гласувате за него той ще тегли милиарди а ние ще гладуване

104

БАБА КУНА

преди 7 години

ТИКВЕНИ ПРОСТОТИИ !!! ЗА ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК Е ЯСНО, ЧЕ ТОЗИ ИЗЛИШЪК Е ФОРМИРАН ОТ 16-ТЕ МИЛИАРДА ДЪЛГ, СКЪПИТЕ ВИНЕТКИ, НЕНОРМАЛНО ВОКИТЕ ЦЕНИ И ДР. ПОДОБНИ АНТИНАРОДНИ ВРЪТКИ НА ГЕРБ.