7

Дончо

преди 7 години

У а у у у у ! Всеки пети студент отпада от университета... не моем поверва ! Кой е университетут ! Тие требе да са се самоотписале ...

6

Ха Ха

преди 7 години

Делегираните бюджети доведоха до това състояние на студентите.В училище трябва да придобият навици за учене,дисциплина и отговорност за собствените си постъпки. Вместо това им се подарява "степен на образование" без необходимите знания и умения.Като не ги бива да учат да започват работа за среднисти, бизнеса все реве, че няма кадри.

5

Анонимен

преди 7 години

А тази година ще се открива най-новата и атрактивна специалност: Заология и полов живот на мравките в демократично устроените общества и влиянието на пост тоталитаризма върху тяхната репродуктивност,съчетана с Европейските ценности на фона на Арабската пролет в в Югоизточен Бимбистан!

4

Анонимен

преди 7 години

Във всяка специалност има трудни предмети. Важното е да не се отказвате. Ак нямате кредите пишете молба до декана и накрая ще успеете да се дипломирате.

3

Анонимен

преди 7 години

Не потръгне ли икономиката,ей така ще си бълваме "вишишчета" на парче,на килограм,на бруто регистър тона и кавото още си помислите!Селско стопанство няма-агрономи колкото щеш!Икономика няма-безработни икономисти бол!Съдебна система пълен отврат-юристи под път и над път!Социолози,психолози,философи,маркетиголози,еколози,политолози на кубици,ама с празни и *** главици и всичките мераклии за политици!

2

Пешо

преди 7 години

студентите отпадат, понеже качеството е много ниско, заради ниското заплащане и лошата материална база. Управляващите да спрат да дават пари за асфалт, а да започнат да дават за образование.

1

пешо

преди 7 години

нито един отпаднал студент не е реално. натия университети да им се спре финансирането и да се затворят. 100% образованието там е на покъртително ниво.