43

Анонимен

преди 7 години

"И винаги в Турция им се "отварят" очите за християнството.Там където на всеки изповядващ ислям му вменяват че е турчин. Сега нова тактика да пробутват мигранти."Същата тактика използва и Захра от Иран и пак в Турция приела християнството. Вкарват ни троянски коне оттам.

42

Анонимен

преди 7 години

Някой задава ли си въпроса защо не чуваме такива истории от толерастката западна част на Европа? Защото там приемат ислямисти без да мислят, тактиката "приех християнството защото вътрешно го почувствах" я има само в източната част, където християните са по-чувствителни на тема ислям.

41

Анонимен

преди 7 години

Тия са като наще Дасикане Роам-християни , рома какво ли не прави щом става въпрос за изгода

40

Анонимен

преди 7 години

Играят си с вас и изобщо не усещате как ви пързалят. Разчитат на факта, че като българите са християни ще приемат по-лесно бежанци, които уж са се отказали от исляма. Троянския кон така влиза в крепостта.

39

Анонимен

преди 7 години

Просто сменят тактиката- като сменят религията се надяват да проникнат по-лесно в Европа.

38

до 3алупен1те

преди 7 години

1сламаджи1 Ей 3аблуден1, много х0ра р0дени сред 3аблуден1 к0нверт1рат в хр1ст1янств0. К0г0 3а6луждавате. Т0ва, 4е се п0тулва е друг въпрос.Т0лк0ва сте жалк1-дасе оставите дав1 водят3а н0са и да в1 у6еждават, 4е да у6иваш е п0хвалн0. не съзнавате какв0 правите. П0мислихте ли 3а децата си. 3а к0г0 е нормална смъртта, не3ависим0 41я 0свен 3а 4ип1раните, сектант1те 1 на так1ва п0емащи х1м1кали 0т ал4ност 1 слаба пс1х1ка. А радетел1те ан 1слама, не м0гат ли направ1 ра3лика между 1ст1нска и не вяра .

37

безпартиен

преди 7 години

Добре са направили че са се отказала от исляма, ама грешка е че са приели християнството. Религиите си свършиха работата, време е да направим път на новото. Свят без религии и партии.

36

nina

преди 7 години

#41Apostasy in the Islamic Republic of Iran/Irans humans rights documentation center/Надявам се,че ползвате английски език,както казах вече информация има много.Моля ви,четете преди да пишете неверни неща.

35

хмм

преди 7 години

Християнство ли? Не смятам. В коя протестантска църква са ги обработили?

34

ined

преди 7 години

В България е по-здравословно да приемеш будизма и да се кланяш на агент Буда.

33

Анонимен

преди 7 години

Тия ни гъбаркат! Приели християнството хаха, казват ни това което искаме да чуем! Хитри са мангаллите

32

nina

преди 7 години

#41Това,което сте писали за Иран и смяната на религията са абсолютни глупости.А относно Ислям малко трудно ще спорите с мен,арабист съм по образование.

31

Анонимен

преди 7 години

До AlexНа кой ли му е притрябвало да учи български, така или иначе тази нация и този език са на изчезване.

30

Анонимен

преди 7 години

До български селянинХристиянството се базира на свинското. Cвинята e основен фундамент на християнстото. Християните се познават по свинщините.

29

Alex

преди 7 години

До до 6Първо научи български и после решавай, кой какъв е!

28

Анонимен

преди 7 години

Иранците не са ограничени да пътуват. 80 милина са и досега няма нито един бежанец иранец който да се представя за афганистанец или иракчанин и да се опитва с тях да се промуши и да дойде да живее в Европа. В същото време от демократизираното Косово масово се представят за либийци, сирийци и измислят все нови и нови хитрини да надхитрят имиграционните власти които се занимават с бежанците.

27

Анонимен

преди 7 години

Какво човешко излъчване,въпреки трудостите.У нас едни намръщеняци и простаци....

26

Анонимен

преди 7 години

До ninaЗаблудила сте се како, по добре си гледайте манджите вместо да коментийрате неща които не са за Вашата глава. В Иран християните имат гарантирани права, и всеки може да си смени религията. Разбира се че ще има натиск от религиозната общност - така е и в Европа, но в Иран правата на християните са гарантирани - има достатъчно информация по въпроса.

25

Анонимен

преди 7 години

Процентът на жените с висше образование в Иран е най-високият в целия свят.

24

Анонимен

преди 7 години

До TRAKIEC_ORIGINALПреди да дойдат траките и да изпепелят всичко тук е имало по-развити култури. Най-малкото керамичните артефакти така говорят.