11

Анонимен

преди 7 години

Пичов е, съвсем сте изперкали. Месото не е престояло ако е от живо теле. Дори да е жадноили гладно. Баба ти не е ли готвила умряло пиле, казвайки, че щом мине през огън е добре.Но ти израстна здрав и прав, даже гласува, умнико. Стига сте дрънкали небивалици, ами кажете как да се организираме и да направим нещо. Отгоре няма да дойде.

10

Русия

преди 7 години

Как няма да стават след като Евро-Гей ФАЩ стандартите са ударили дъното!

9

212

преди 7 години

Българският производител=тарикат до тарикат е за бесене...

8

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че така ще кажат - нали трябва да напълнят касичката на Дон Мутрьо. Избори наближават.

7

Анонимен

преди 7 години

Ако искате истинско месо си го отгледайте сами. Ако ви кажа с какво ги хранят и с какви инжекции ги надуват пилците телетата и свинете изобщо няма да погледнете месо в магазина. Само ще ви кажа че месото в магазина изглежда винаги прясно и червенее защото го мажат с една химия дето не е за разправяне. Работил съм 5 години в този бранш и месо кайма салами и тем подобни през живота си няма да купя от магазин. Гледам си едно свинче и го храня само с храна от нивата с Картофки и тревичка.

6

Анонимен

преди 7 години

Оня ден си купих от месарски магазин на пазар Краснодар в Бургас телешко. Исках да ми смелят едно кило телешко за 11 лева. Правя си кюфтета и ги пържа..опитвам от едното кюфте и ми се доповръща....такава гадост. Не знам с какво ги бичат тия телета..с какви химии, но аз знам какво е вкусът на истинско телешко, защото сме имали 10 години крави и телета на село. Ще изтроват народа , ей.Не ми се мисли какво има пък в готовата кайма дето я продават за 5-6 лева.

5

Даола

преди 7 години

В София от седмица виждам отвратително говеждо место във Фантасико, HIT, Кауфланд, което е внесено от някъде, вероятно дълбоко замразено. Не купувайте тази ***. Българските теленца сега са малки и не ги колят.

4

Анонимен

преди 7 години

От БАБХ уточняват, че телетата не са били допуснати в Турция по административни неточности, не е имало никакви съмнения за заболяване на животните.При нас сигурно административни неточности няма или са без значение. 15 дена минават. Някои измират и някой се "отървава" от тях. На загуба е не печели но поне да избие транспорта.

3

Анонимен

преди 7 години

Интересно защото месото не е върнато в Австрия или пратено в Гърция? Сигурно трябва да зададем този въпрос на Миро Мършата?

2

Анонимен

преди 7 години

v koy hram beshe molitvata?

1

процедурно питане

преди 7 години

всички животни ли болни от дерватит се заравят....или част от тях са по магазините.