16

Роско Мижитуркин

преди 7 години

Аз нямам фейсбук и съм щаслифт като Плевнелиефт когато го пуснат да плямпа глупости срещу Русия.

15

Хахо

преди 7 години

По принцип не съм фен на ФЕЙСА, но от години го карам доста пасивно там и трябва да призная, че добре си прекарвам. Следя, наблюдавам, от време на време харесвам и само до там. Нищо повече не споделям!

14

Анонимен

преди 7 години

Социалните мрежи са нещо хубаво защото алтернативата им в реалният свят в България е някоя кръчма,пивница или бар. Или с кварталните алкохолици по пейките.А там не е точно социално.По-към свинщина ходи.

13

Само аз без ФБ

преди 7 години

Аз фейсбук не ползвам от 2011 г. Просто изгубих интерес.

12

от 15

преди 7 години

А що се отнася до ексхибиционизъм и воайорство ,това са нагони които се развиват при човек докато е малко дете, а не вече пубертет или зрял (потребителите на социалните мрежи), но звучат тежко и антисоциално и авторитетно и затова психоложката е решила да ги използва за подсилваш ефект.

11

до 11

преди 7 години

Жената обяснява, че всеки човек се учи от житейския си опит, в конкретния случай споделянето.Чрез социалните мрежи се получава псевдопит придобит в тях, и ако го пренесеш, този опит в реалните ти контакти, става голяма бъркотия. Разбира се, за да го пренесеш се приема, че не можеш да правиш разлика между двете.Лично мое мнение ,че хората добре могат да правят разлика между двете, разбира се изключения могат да бъдат намерени но са рядкост.

10

Тоя

преди 7 години

Мо то точно тези психолози правят калабалък и промиват мозъци. Що си е споделила мнението горката психарка? Да не би тя да няма нужда от одобрение? Или се чувства като Христос-спасител?

9

чебурашка

преди 7 години

Всичко много се "изкриви" в социалните мрежи и особено сайтовете за запознанства... Бързо се запознават, бързо се харесват и със същата скорост и "нехаресват". Няма я магията и очарованието в едно запознанство. Няма морал, няма задръжки....трагедия...

8

глупости,

преди 7 години

Пуснете субтитри на български бе да ге. Нищо не им разбрах на тия фройдисти :D

7

Анонимен

преди 7 години

Моята стена се е превърнала в стена на самохвалството. Кой на какви плажове се пече, кой каква кола кара, снимат си часовниците, телефоните, ските, децата, билетите за концертите и т.н. Това със споделянето вече се изтърка, всичко е само реклама, самохвалство и следене.

6

относно фейса

преди 7 години

Аз никоя съм. А ти кой си?Ти също ли си никой?Тогава двама сме. Но не издавай че те ще ни навикат.Колко е мрачно да си някой и като жаба мокра да казваш цял ден свойто име пред възхитена локва!Емили Дикинсън

5

Хр

преди 7 години

С парите на Сорос ги запътиха към Християнска Европа ((( Целта е мюслитата да завладеят света и съсипят Европа . за миналата година в Австрия са се родили 80 000 деца и са влезнали 80 000 имигранти .. Хак им е на Германците които избиха милиони образовани евреии за да си вкарат 20 милиона необразовани ислямисти от Ислямска държава благодарение на дебелата Германска cvinq Ангела Меркел . Този садизъм сме го гледали тук в България 500 г клане , садизъм , изнасилвания от хуманната религия ислям

4

Хр

преди 7 години

"Споделянето, което е основна човешка потребност, помагаща ни в израстването - 1 и основен закон в Правото е - Вяра на никой и за нищо ! Това за споделянето си е действие на спец служби и ченгета които те правокират сам да да им дадеш нужната информация ... Фейсбук е разработка на ЦРУ и АНС на САЩ - идеята която и беше поставена и постигната е събаряне на съществуващата система в Арабския свят и Африка като се организират бунтове на недоволство , войни и много имигранти които с парите на Соро

3

ХХХХ

преди 7 години

До ВЪПРОССмисъла на социалните мрежи е следене, колосални печалби от реклама, зарибяване на потребителите.Фейсбук започва своето съществуване, финансиран от американските служби.

2

Анонимен

преди 7 години

"Публичната изява е свързана с нуждата да ни забележат, да реагират хората на това, което преживяваме"Не изпитвам такива потребности, поради което и нямам профили в тези мрежи.

1

ХХХХ

преди 7 години

Социалните мрежи са крайна форма на воайорсто и ескхибиционизъм.