31

муспи

преди 7 години

Миглена Кунева (българския вариант на Ребека Катц) какво се прави на луда - Бойко Борисоф е предложен от изсраелската Академия на Науките за Нобелова по икономика! Евреите са забелязали - те имат навика да четат всички медии по света за да го държат изкъсо, че България под Бойко Борисоф е единствената страна в света с излишек в бюджета!

30

Анонимен

преди 7 години

Куневицо има един награден за "мир" Обезиански перфектна кандидатура за :Най-масов убиеец на жени, деца и най-успешен разрушител на държави.Добави и Тиквата за няй-*** "водач" и най-най-самовлюбен от 3 пол.

29

dp

преди 7 години

Добро пожелание но неизпълнимо.Неизбежно ще събере най-пробивните лактоборци които не могат друго - грамотни ще са, но дотам.Единственото, което е доказано да работи е наливането на много пари в даден сектор,така че покрай лактоборците да капне нещо и у някого дето реално да направи нещо.Бюрократи да се опитват да отделят можещи от неможещи никога не е работило иняма как да проработи, ако имаха акъла да го направят щяха сами да свършат работата инямаше да има нужда да търсят.

28

Анонимен

преди 7 години

Тая съвсем е изтрещяла. Хал хабер си няма нито от наука, не е даже малък доктор, кандидат демек, няма представа от процедурата за получаване на Нобелова премия. Нама представа от образование! Вън! Вън! Вън!

27

чичо Гошо

преди 7 години

Не е необходимо да търси.Президентството е близо.

26

Анонимен

преди 7 години

Българският народ търси политици - българи(не евреи!), некорумпирани, патриоти, способни да ни извадят от дупката наречена ЕС, в която ни натикаха всички бивши и настоящи политици! Абсолютно се изключват от номинацията завършилите образованието си отвъд океана, особено със специалност мошенничество, далавераджийство, лихварство, такива си имаме и тук.

25

Анонимен

преди 7 години

m4i "Geyneral BMB PhD" e nai solidnia kandidat za tikvenia medal na nobelkata

24

user

преди 7 години

Учените от БАН бяха прости старчета, какво търсите сега?!

23

Анонимен

преди 7 години

Ако направим правилно нещата в науката, се надявам да се обединим около няколко души, които могат да бъдат кандидати за Нобелова награда.". Вярвам че можете да се обедините около няколко министерски синчета и дъщерички. Първо прогонихте способните хора в чужбина(да не ви пречат), останалите тук задушихте, сега спокойно може да номинирате няколко хрант*утника!

22

расад требе

преди 7 години

Дето се вика УСПЕХ в търсенето. Вероятноста обаче да намери Снежният човек (дори и на Витоша) е по голяма. По добре да се насочи натам. В България наука НЯМА, учени почти няма (има масони). Демократична България не може да си позволи наука и учени, вероятно няма нужда от тях. Виж полицаите и шофьорите все са кът.

21

Ташко

преди 7 години

Николай Бареков става за нобелова награда, големи мъдрости ръси, особено като се нашмъркаПишман-експерта Орешарски и той става, може се класира в категорията "най-голям ***"Но най-добрия е Жан Виденов, ще спечели в категорията "банкови фалити и инфлация"За нобелист като "крадец на годината" предлагам Цветан Василев шефа на фалиралата КТБ, той дори две номинации заслужава, още и за "гепил най-много пари и избягал"

20

АЗ

преди 7 години

Аз съм Кандидат за тази награда .Моля Кунева да се свърже с мен .Ще остава контакти .Заслужава си ,дават 1 милион долара .Ще ги дам на фонда за лечение на деца , или за магистрали .Само да не ги откраднат .За по сигурно ще ги дам на Президента с обещание да не ги краде и отнесе в Панама .

19

Хихихи

преди 7 години

Учени ?????? То общи работници няма вече в България :))) Днес гледах джобса , пълно е с работни места ама кой е луд за тези пари да бачка:)))

18

ОСТАВКА !!!

преди 7 години

След още един мандат на Герб и РБ най-високо образованите ще са зидаро -мазачите , та даже и тях няма да ги има!

17

Анонимен

преди 7 години

Да ги търси в Странджа. Там е пълно с незаконно пресекли границата инженери, лекари, ядрени физици и прочее "красиви умове". А ако не и се разкарва дотам да се обади на Динко да и хване няколко.

16

Анонимен

преди 7 години

Да ги търси сега по абитюрентските , там гъмжи от чалга капацитети !

15

Анонимен

преди 7 години

Де ги търси тия учЕни ? На околовръстното ли ?И първо се развива наука и като следствие евентуално се печелят и награди. А не наобратното му *** !

14

Анонимен

преди 7 години

Аз предлагам Борисов , Стоичков и Цветанов !Супер мега умове!

13

АТАКИСТ

преди 7 години

Един учен никога не би ти искал *.баната награда и паричната помощ, ***, овца!

12

Панко

преди 7 години

Поредно изказване на госпожата, от което става ясно, чеА) няма представа за какво точно става въпрос / за какво говори,Б) за нищо не става.Амин!