7

Анонимен

преди 7 години

Браво! За някои форумци тук, за да се чува нещо за държавата ни не е необходимо да се говори за нея навсякъде денем и нощем. То и за информация има едни американци, които не знаят какво е НАТО. От тях едва ли ще можем да очакваме да знаят какво е България. Айде да спем да си мислим, че сме толкова велики!? Вредно е за нас самите!!!! За самочувствие може. Но до там. След това идва реализма. Наистина е успех. Като знам немците колко чай пият и ако наистина направят и мурсалски чай - супер.

6

Ауслендър

преди 7 години

Превземат, ама дръжки! Публикуват статии за да замажат очите на народа, че сме много актуални по света! Да, ама никой не ни знае като държава....камо ли за чая! ;)

5

Пак греда !

преди 7 години

Има си "гръцки чай", който наистина е доста по-популярен в Европа. А основен производител е.. Македония.Колкото до чая, на мен ми е помагал за болки в гърлото.

4

Jiv plet

преди 7 години

V vseki turski i italianski magazin v Europa go prodavat i tova e artikul "Gratski chai"...:-):-):-):-):-)Bulgarskoto ime e "Stastliv chai dobro utro"...~~~~:-):-):-):-)

3

Анонимен

преди 7 години

Разликата между диворастящия и култивирания е огромна - култивирания е полезен колкото чай от лайка ...

2

мамамия

преди 7 години

защо когато се стигне до коментар за заплащане винаги се започва от заплатата. нормално е да се каже първо за квалификация и задълженията на работещите и тогава да се спори за заплащане - много ли е, малко ли е. като копаеш с мотиката и береш чай не е никак квалифициран труд и не може да се очаква да има заплащане като за програмист или професор.

1

ами да

преди 7 години

Не се пие редовно , че яко се *** . Знам го от опит