13

чиновник

преди 7 години

Аааа ама как,ама така не става аз ще съм държавен служител а някакъв си в частния сектор ще взима повече,а аз некакви си 700 лева.Аааа не съм съгласен,то това пари ли са как да не взимам подкупи,то още малко ще поискате и да работя и,компютърна грамотност да имам,и да не натискам колежките за секс,и да не уреждам близки и роднини ааааа...Разследвани има ,ОСЪДЕНИ-няма.

12

Анонимен

преди 7 години

Dalavera e DPS.

11

www

преди 7 години

ДА АМА САМО РАЗСЛЕДВАНИ - ЕДНО БЕЗКРАЙНО РАЗСЛЕДВАНЕ ....

10

Анонимен

преди 7 години

Нали виждате какво става в с. Галиче. Чоков работи и произвежда вкарват го в затвора. Тия от ДПС с политика без производство . Работят фактури няма, отчетност няма. Краде се на едро и не само в това село. Как да имаш нормален доход пък и печалба. Хората по селата, какво произведе страх го е да го продаде.

9

Чиновник

преди 7 години

И какво искате. Да ме уволнят и да мра от глад ли, щото аз и още 200000 като мене за нищо не ставаме, ама и ние душа носим ... пък и стомах имаме (моят даже е разширен). Затова вие кадърните трябва здраво да се трудите, а ние некадърните да можем да преживяваме от вашия труд. Трябва да има справедливост.

8

До фактите

преди 7 години

Така е - някои държави поддържат армия от войници, други поддържат армия от чиновници. На кой колкото му стига акъла.

7

Фактите

преди 7 години

България - население 7 милиона, 230000 държавни служители.Холандия - население 17 милиона, 8000 държавни служители.Извод: Нашата държава е мноооого по-богата от Холандия щом може да поддържа такава армия от чиновници.

6

доктора

преди 7 години

Това е така наречената имунизация, след която нашите клиенти придобиват резистентност спрямо патогенните съдебни бактерии и вируси.

5

Онуфри

преди 7 години

Как е възможно такава въпиюща обида и гнусна клевета по повод на българския чиновник - този пресветъл и отдаден на дълга към обществото и държавата труженик никога не би се поддал на гнусните изкушения в които лошите хейтъри по форумите го обвиняват. Те нищо не разбират. Трябва да бъдат анатемосани, а коментарите им да бъдат изтривани най-редовно. Само така се създава здраво общество.

4

до 1

преди 7 години

До aняма данни за извършено престъпление... ха-ха! Отивайте на референдума на Слави, за да може НИЕ да избираме властта, а не * за 20 лв.

3

1912г

преди 7 години

Бедните крадат, защото нямат.Богатите крадат, защото им е хоби.Крадците крадат, защото им е професия.Полицаите крадат, защото няма кой да ги хване.Бизнесмените крадат, защото са умни.Политиците крадат, защото са избрани.Банките крадат, защото е законно.Останалите са публика в тази икономика.

2

Анонимен

преди 7 години

Какво стана с престъпната група от долни дъбник? Клана цачева, петербурски горанов и.т.?

1

a

преди 7 години

' Полицай прати на съд зам.-главния прокурор Сарафов, заради оказван натиск 'Заместникът на цацата беше извършил и друго престъпление преди 2 - 3 години и в сайта на Е. Сугарев имаше една подробна статия по този случай. Става въпрос за извършена катастрофа във видимо нетрезво състояние от страна на Б. С. , който след употреба на алкохола / 1 престъпление / блъска таксиметров шофьор / 2 престъпление /, след което решава да избяга от мястото на катастрофата / 3 престъпление /, като преди това заплашва таксиметровия шофьор със служебното си положение / 4 престъпление и то най - тежкото /.