17

Владо

преди 7 години

Стоичков пак е обърнал лопатата, нали до скоро не искаше да вижда Ганчев и на снимка, или се жертва за любия клуб, да не вярваш ...

16

Voyager

преди 7 години

ЦСКА-ЦЕНТРАЛЕН СПОРТЕН КЛУБ НА АРМИЯТА. Ами ако и военните си го поискат?

15

г

преди 7 години

То и тоя Левски след като ДС го взе под аренда през 60 те г на 20 век е друг ама на............

14

Справка Wiki

преди 7 години

Левски (кв. Драгалевци, София)Левски 96 (Главиница)Левски (Горна Митрополия)Левски 2007 (Долна баня)Левски 1923 (Елин Пелин)Левски (Карлово) -Левски (Кочериново)Левски 2005 (Крумовград)Левски 2008 (Крупник)Левски 2007 (Левски)Левски 2012 (Лом)Левски (Лясковец)Левски (Омуртаг)Левски (Стара Загора)Левски 1986 (Стражица)Левски (Брест)Левски (Егълница)Левски (Караманово)Левски (Карапелит)Левски (Комощица)Левски (Младово)Левски (Новград)Левски-05 (Одърне)Левски (Оризово)Левски (Паталеница)Левски (Писарово)Левски (Подайва)Левски (Сирищник)Левск

13

Анонимен

преди 7 години

Щом Левскарите коментират че нещо не е добро за ЦСКА, значи е добро !Всички клубове са си сменяли регистрациите, и то по няколко пъти.Никой не е фен на фирма или Булстат номер, а на отбор,стадион, публика.

12

Бай Благой

преди 7 години

А, бе подвижни ***, оставете ЦСКА на мира!!!! Кои сте Вие, че ще определяте каква ще е историята на този велик клуб!!! До преди година Ви биеха, където и когато Ви набараха,даже и на снимка да Ви видеха, с колкото си искаха, та е разбираемо защо се страхувате толкова. Гледайте си държавния краварник и не се занимавайте с футболните отбори!!!!!!!!!!

11

на носителят на купа

преди 7 години

на носителят на купата 2016, за вас пак останаха калъвките.

10

Анонимен

преди 7 години

И сега остана да разберем кой точно от новите 15 ЦСКА-та ще наследи историята и ще използва запорираната марка ЦСКА незаконно и всичко е решено. А българския данъкоплатец да прави като вятъра, както е правил винаги

9

Анонимен

преди 7 години

Предлагам въпросната "висша" лига да събере всичките 15 или там 20 ЦСКА-та и да си играят помежду си и така само ЦСКА да става шампион. И всичките да си ползват свободно марката и историята. Така всички чорбари ще са доволни, без значение кое от всичките побеждава. Тъкмо няма да се чудят кое точно ЦСКА да изберат да са му фен.

8

Анонимен

преди 7 години

Един е Левски ЦСКА са 15

7

Анонимен

преди 7 години

Само ЦСКА- по всички земни кълбета.

6

Анонимен

преди 7 години

И аз мисля да си направя едно "ЦСКА" ООД. После ще поискам Армията. Ще продавам там кебапчета и дрехи втора употреба. Само ЦСКА!

5

хахахаха

преди 7 години

Червените от Етрополе се завръщат! Да се готвят оранжевите от Борисовата градина.

4

Анонимен

преди 7 години

***, треперете! Мощно се завръща големия червен, търси синя рапоретина :)

3

Фен

преди 7 години

Браво ЦСКА отново се завръща.Вечният ОТБОР. ВЕЧНИЯТ ПОБЕДИТЕЛ. Камата ще предложи *** на световно ниво и ще върне славата на българският футбот. Преклон пред този велик отбор.

2

...

преди 7 години

Хахаахаха. Няма проблем. След десет години всички отбори ще се казват ЦСКА нещо си.... и то все длъжници. Интересното е на кой отбор ще са по-верни феновете: на ЦСКА Гигант Съединение или на ЦСКА Ураган Бояджик........ Не че някой го интересува, но да вметна че ЦСКА вече не съществува, нищо че Литекс се преименуваха.........

1

Анонимен

преди 7 години

Това осмият футболен клуб ЦСКА ли е или деветия? А може би е десетия, знам ли? В момента ги има тези всичките. Цесекарчета, вие на кой от тези десетина клуба, в чието име има ЦСКА сте фенове?