12

Анонимен

преди 8 години

6 държави от тази група са безгласни букви и чакат командата от Обама. Точно тази група държави са отговорни за ислямизацията на Европа и никой друг. Точно Обама иска повече ислямисти в Европа за да я владее до последно. Защо не си ги превози до Белия дом , а Сорос ги финансира, дава им карти на Европа по кои маршути да минават. Зрителите на АЛФА чрез сигнала на шефа на Антимафия Григор Стоичков видяха как наще гранични полицаи посрещат ислямисти на границата и им прибират рушветите.

11

З.М.Енчев

преди 8 години

От статията не става ясно никъде за какъв устойчив растеж ще работят от Г-7 ?!Вероятно за растеж на миграцията , като се има предвид мераците на господаря им ( *** вляво от средата).

10

Анонимен

преди 8 години

А в българия има стотици паметници на руската армия бомбардирала Каварна, Варна и Балчик, опустошила и Добруджа.

9

въпроси има ли?

преди 8 години

През Втората световна война американците бомбардираха София и убиха 4200 цивилни. Благодарните софиянци издигнаха паметник на американските летци, бомбардирали София! Има ли и в Хирошима и в Нагасаки паметници на американските летци, бомбардирали Хирошима и Нагасаки с атомни бомби? Има ли в Сирия, Ирак, Афганистан, Либия, Бивша Югославия, Виетнам и така нататък, благодарствени паметници на американските летци, бомбардирали тези държави и избили милиони невинни жертви?

8

прокто лог

преди 8 години

Г-7 определи Г-7 като глобален проблем

7

saa

преди 8 години

земята е плоска!еЧо

6

Анонимен

преди 8 години

Китай вече е навсякъде. По официални данни само в САЩ живеят легално около 12 милиона, колко са нелегалните един Бог знае. И всичко това се плоди и множи без ограничения.

5

Анонимен

преди 8 години

Тези на снимката са най-големите вредители А приятелството между Америка и Япония е само дипломатическо. Не може с един замах да унищожиш 200000 мирни жители и още 100000 да умират двайсет години след това от рак и да си приятел. И този приятел категорично заявил, че няма намерение да се извинява. Пък и на Окинава все още има американска военна база.

4

много интересно ...

преди 8 години

ако някой хвърли 2 атомни бомби на нечия глава после двамата стават ли приятели ... или то с времето всичко се забравя ..... става някак си като присъствие ... спомен .. абе направи дружба ... не ги рабирам тези неща ...

3

мин с уи

преди 8 години

Китай си е в Китай

2

ким сун

преди 8 години

А Китай къде е?

1

позор

преди 8 години

Каква е ползата от Г-7?никаква само позират и говорят глупости ,господаря събира слугите си да им даде нови заповеди.