59

Анонимен

преди 7 години

Вече ми се повръща от този случай! Няма да ви чета Днес поне 2 седмици, докато не се освестите.

58

me

преди 7 години

И защо ми изтрихте коментара за бедните пенсионери, самотни майки, инвалиди, хронично болни и т.н.? Коя опорна точка точно наруших с това, че споменах че в България съществуват огромен брой мизерстващи хора извън малцинствата, които също като Кристиян имат нужда от помощ и подкрепа от обществото?

57

до 77

преди 7 години

Аз пък мисля, че момчето има бъдеще. Някога и аз бях като него. Сега съм адвокат. И като минавам да си купя вестник от будката видях , че лелката вътре е оная натруфената на бала , с колата под наем .УСПЕХ МОМЧЕ.

56

me

преди 7 години

Значи тая история ме отвращава. Не заради момчето и семейството му, а заради медийната истериа. Абе хора, вие бъзикате ли се?! Сега ли разбрахте, че имало хора, които живеят в мизерия в България? Които нямат пари за кола, които доизносват дарени дрехи?! 2.5 млн. българи живеят под линията на бедността. Това са почти 3 млн. от реално населени от 5-6 млн. Един вид половината! И тези хора нямат какво да ядат, нямат какво да облекат, нямат парно през зимата, нямат студено през лятото. Всички те!

55

СС

преди 7 години

От някаква лична драма,която не е и драма,направиха национална трагикомедия

54

Ханс

преди 7 години

Тоз Кристиянчо да вземе да проумее, че нещо не му е у ред и да вземе да се поправи, иначе цял живот ще си остане аутсайдер и най - накрая сигур ще заколи изтрещялата си майка.

53

Dad

преди 7 години

68, от цялата група в детската градина детето ми е единственото, което може да си пише името. Нещо повече: единственото, което си пуска водата в тоалетната - това ми го казва госпожата ! За какво говорим ! Та започвам да се чудя да го възпитавам ли или да го уча да сА биЙ и да сА ръга с лакти. Горко му на тоя младеж от статията, тепърва ще го мачка живота.

52

Анонимен

преди 7 години

Стига драми с Кристианчо! Аз ако съм дошъл с Метрото, като него до дома на класната си, така и ще отида на бала...дали с Метрото пак или пеша...щях да отида- там е номера...когато се появя пеша в дадения хотел посред нощ докато всичките са вече на черешата, да седна на масата да си поръчам едно уиски и докато някои ме питат: защо сега идваш чак, аз да им отвърна- идвам пеш и да отпия с наслада от питието!Не да се оплаквам че няма кой да ме качи.Така бих направил аз в такава ситуация.

51

Pkk

преди 7 години

59 рикошетчето ми отпадъчно, точно поради демокрацията имаш шанс да дращиш тук и да ти се чуе гласеца писклив. По ваше време само под юргана смеехте да говорите.

50

Ели

преди 7 години

До ИцоРадвай се ,че в България не пишат за споменатите от теб трагедии.

49

УМЧО

преди 7 години

НИКОЙ НЕ Е ИЗОСТАВЯЛ ТОВА МОМЧЕ, ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ Е ПОЕМАЛ АНГАЖИМЕНТ КЪМ НЕГО!С ТАЗИ БЛУДКАВА И БЕЗМИСЛЕНА ТЕМА ЩЕ НАПРАВИТЕ ОТ МЛАДЕЖА ИНФАНТИЛ И КОМПЛЕКСАР! НА БАЛОВЕТЕ В КОЛИТЕ ЕДВА СЕ СЪБИРАТ НАЙ-БЛИЗКИТЕ ПРИЯТЕЛИ И РОДНИНИ НА СЪОТВЕТНИЯ АБИТУРИЕНТ! АЗ ЛИЧНО БЯХ СВИДЕТЕЛ НАПРИМЕР НА ОСТАНАЛИ БЕЗ ПРЕВОЗ В СУМАТОХАТА ВАЖНИ УЧАСТНИЦИ В СВАТБАТА-ТЪЩИ, СВЕКЪРВИ И КУМОВЕ НА НЯКОЛКО СВАТБИ!

48

Анонимен

преди 7 години

Тъжно е и за метрото, и за морето, но най- вече защото така сме " облъчени", а и в комбинация с Люлин съвсем. В крайна сметка момчето си е съвсем нормално, добре отгледано и възпитано, за разлика от много негови разглезени връстници. Съветът ми, дори да имате възможности учете децата си на по- скромен живот, нищо няма да им стане, полезно е за тях.

47

Анонимен

преди 7 години

Те затова има запалени коли и спукани гуми! А за стаж при Цеко е късно и вредно. Какво ще прави в Следствения арест? Да се депресира съвсем.

46

Анонимен

преди 7 години

Бас държа, че ако бе го отвлякла никой нямаше да забележи отсъствието му от бала. Със сигурност не би липсвал на никого. И аз така не отидох на едно събиране, при всичко платено, но ... мързел и излежаване.... Сетне ама защо не дойде, парите изгоряха..... ,,Що, бе! Да не би да липсвах на някой/я/?!!!! - ,,А-ааа, не!'' Е, какво толкова тогава?

45

Анонимен

преди 7 години

и аз нямах приятели в гимназията зенете и мене

44

до изтрития

преди 7 години

Състрадателната съседка сигурно има такава нужда и затова много добре знае какво е да си пренебрегнат и изоставен. затова е откликнала.Но ти явно също имаш нужда от нещо по едро.Та кой няма нужда от такива прелести?

43

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Кристиян трябва да отиде малко на стаж при Ценко Чоков да го отрака и да стане успешен човек в съвременна България.

42

Анонимен

преди 7 години

Недейте много за знаете, защото, когато човек не е на мястото на някой друг, изобщоо не знае как се чувства. Мен историята ме трогна, както и многооо хора, Весна постъпи, като съвестен човек, а на момчето пожелавам много успехи в живота! ТОЙ НИКОГО НЕ ОБВИНИ, НАПРОТИВ ОТГОВАРЯШЕ МНОГО МЪЖКИ!УСПЕХ КРИСТИЯНЕ, ТАКИВА ХУБАВИ ХОРА КАТО ТЕБ, ВИНАГИ ИМАТ ПРОТЕГНАТА РЪКА ОТ ГОСПОД!

41

Анонимен

преди 7 години

Ееее, това пък за покрива е ужасно! Дано съседите се засрамят, колкото и да са зле финансово едва ли изнемогват като майка вдовица.

40

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Изглежда свикнахме с това, че пенсионерите ровят в кофите за огризки и вече ревем, че масово хората мръзнат през зимата и сега ревем три дена, че здрав и прав младеж се е прибрал с метрото.Младежа се учи добре, утре ще започне работа и ще си вземе мерцедес, не го мислете.