18

Georgi Georgiev

преди 7 години

Kоментар #5 И тук в САЩ пропищяха от Българските мурафети. На международните летища в момента когато видят Български паспорт, веднага изпращат притежателят му за допълнителна проверка, и специално ровят за Българският специалитет по Банкомати.

17

Анонимен

преди 7 години

Kоментар #4Няма място за никакви съмнения за причините поради които САЩ и Канада никога няма да въведат безвизов режим по отношение България, и много правилно. Правителствата на тези държави все още притежават здрав разум, и няма да допуснат тълпи от Бай ***, преследващи келепира където и както могат, да окрадат всичко което не е с 24 часова въоръжена охрана.

16

Georgi Georgiev

преди 7 години

Kоментар #3 Отварящ очите е и факта, че нито един от вас, четящите коментарите, не гласува отрицателно този коментар-признание! Дори само този малък епизод, представлява красноречиво признание от сегашното население на Република България, в каква умствено увредена сбирщина сте се превърнали!

15

Georgi Georgiev

преди 7 години

Kоментар #2 Всички вие, крадци, мошеници, насилници, мързеливи до мозъка на костите си, ***, които се интересувате единствено от келепира за себе си, аз ви мразя и ненавиждам с цялото ми същество!Колко извратен се изисква да бъде човек, който публично се хвали че краде ток и дърва на база постоянно (коментар #10), и вие не стига че не го порицавате за престъпленията извършени от него, но дори и го поощрявате като гласувате за него положително.

14

Georgi Georgiev

преди 7 години

Kоментар #1 В голямото си мнозинство, отрепките останали да преживяват на територията на любимата ми България, сте нищо повече от *** Бай ***. Колкото по-скоростно се пренесете в отвъдното, толкова по-бързо изтормозените от вас истински родолюбци ще могат да започнат изграждането на честно, работливо и загрижено за общото благо общество.

13

Анонимен

преди 7 години

Нормално е българина да живее бедно, като е зависим от Москва. И няма как да стане богат, докато е политически, икономически, финансово зависим от Русия. Преди дни се похвалиха Лукойил , че много е изплатил на НАП за наказанието.

12

Русия

преди 7 години

Значи са 64% ! Герберастите само лъжат !

11

Анонимен

преди 7 години

Браво на Плевнелиев - по-добря просто няма как да се каже.

10

А1

преди 7 години

10 кубика дърва струват 700 лева,а това е най-евтиното отопление. От къде да ги извади един пенсионер тези пари? Аз вземам 900 лева заплата и едвам свързвам двата края,и то при положение,че пари за отопление не давам,защото дървата и тока ги крада

9

АTAKICT

преди 7 години

ВРЕМЕ Е ЗА ПЬЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ ТАКА КАКТО НАПРАВИХА ВЬВ ВЕНЕЦУЕЛА И АМЕРИКАНЦИТЕ ПИХА СТУДЕНА ВОДА ВЬПРОСА Е --КОЙ ЩЕ Я НАПРАВИ ПРИ НАЛИ48ЕТО НА 240 УМНОЖЕНО ПО 100 НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ПОДПИСАЛИ ПЛАН РАН--ЬТ 1991

8

Анонимен

преди 7 години

Според европейските критерии енергийно беден е субект който плаща повече от 10$ от дохода си - т.е при средна заплата 900лв ако електричество и отопление е повече от 90лв сте енергийно бедни!

7

Анонимен

преди 7 години

По-скъпи имоти и яхти в София и морето ще плащат и допълнителен данък ток, а не да се вдигат цените за всички и уравновиловка.

6

дебел депутат

преди 7 години

420 лв мин брутна заплата не ви ли стига,или чисто цели 330 лв бълг лара.След 37 трудов стаж ще хванете европейска пенсия-160 лв или цели 81 евро на месец,да си ги харчете с здраве.

5

1

преди 7 години

Енергийна бедност, а депутатите 100 000хил за гуми на луксозните возила......

4

Анонимен

преди 7 години

Следователно, 86% от българите живеят в енергийно богатство.

3

painkiller

преди 7 години

Основната причина за енергийната бедност ,изкуствено ниските доходи е и корупцията в енергетиката,скъпата зелена енергия,неправомерното изкупуване на скъпият ток от американските Марици. Просто да направят повечето от микса с евтина енергия от АЕЦ и нещата ще се оправят. Да спрат да изкупуват скъпата енергия и да изгонят ЕРЕПЕТАТА -всички са кравопиици на българският народ

2

Анонимен

преди 7 години

Бедни са а пък са собственици на къщи и апартаменти за по 20 хиляди евро и повече.

1

Анонимен

преди 7 години

ne sa 14% troino pove4e