100

Анонимен

преди 7 години

А върху руините на Ердогановия халифат кои държави ще възникнат.С погребване принципите на Мустафа Кемал той ще свърщи като всеки тиранин.

99

Машалла

преди 7 години

Честит Кюрдистан на Реджеп Ердоган!

98

hahahah

преди 7 години

daje v nikakuv sluchai ne govorim za Iran , shtoto tam sa veche persita :D

97

hahaha

преди 7 години

Kurdistan vkluchva chasti ot Turciq , Syria i Irak..za Iran ne sym sig

96

Старецът Паисий

преди 7 години

Чух,че няма туристи тази година в Турция,а в близко време няма да я има и Турция.

95

Наблюдател

преди 7 години

Самостоятелна Кюрдска държава е най-лошата новина за Турция

94

Анонимен

преди 7 години

Като не искат да им дадат на кюрдите да си създадат държава ще има още атентати из Турция и региона, а може да има и износ за Европа. Много тарикати станаха и кой през кой все по-умен и накрая така става.

93

elturko

преди 7 години

Туркофобията е дело на русофили от 18век

92

Анонимен

преди 7 години

Най-вероятния сценарий е този при който след настъпването на относителен мир след чувствителното намаляване на населението на Сирия тюркмените които Турция предвидливо прибра и запази да се върнат и поискат автономия. Автономия ще поискат и иракските кюрди които имат топли отношения с Турция и САЩ, но не се разбират със сирийските. Тюркмените със сигурност ще се присъединят към Турция, това вероятно ще направят и иракските кюрди.

91

Анонимен

преди 7 години

Създаването на кюрдистан е свързано с разпокъсването на Сирия,Ирак,Иран и Турция. Непосилна задача дори и за Русия и щатите. Имаше едно такова недоносче което не просъществува и година. По-вероятно е само Сирия да се разпокъса и раздели между местните кюрди и тези в Ирак(въпреки, че те не се разбират по между си) , СА, Иран и Турция. Най-вероятно кюрдистан ще си остане мокър русофилски сън.

90

Анонимен

преди 7 години

Идеята за кюрдистан винаги излиза на дневен ред когато кюрдите трябва да бъдат стимулирани да свършат някоя черна работа. Така хем жертвите са от тях, хем поизтребват и от терористите. После ги забравят. Така ще стане и сега.

89

Анонимен

преди 7 години

До до 161Стрелочник пизда, что ли? А мамаша русская стерва!

88

П.Петров

преди 7 години

На ушанките препоръчвам да разгледат картата на бойните действия за последната година. Като се изключи Палмира, за която се разбра, че Асад се е договорил с Даеш да я отстъпят, руснаците и силите на Асад не водят бойни действия срещу Даеш. Руснаците ще започнат да бомбандират Даеш по принуда едва, когато Кюрдите изтласкат Даеш отвъд р. Ефрат

87

777

преди 7 години

До има бъдеще; Когато турците са бивали натиснати от изток, винаги са се премествали на запад.Така,че внимавай какво ще си пожелаеш.След "прехвърлянето на територий на кюрдите в югоизток" може да се погледне на запад и да се сетят,че Джумая и Баля(Благоевград),Пашмаклъ(Смолян)Кърджаали, Хаскьой(Хасково),Филибе(Пловдив),Татар Пазарджик(Пазарджик),Ески заара(Стара загора),Силистре(Силистра),Шумну(Шумен)Хръзград( Разград),Хаджъоглу Пазарджик(Добрич)....може да се окажат в други граници по същите с

86

Анонимен

преди 7 години

До смехорани на война: Подкрепата е като им продават оръжие.

85

Анонимен

преди 7 години

До до 150Не се оплакваме блядуха. А Жужи да не би да свърши парите, че си толкова злобен?

84

Така трябва

преди 7 години

Незнам дали цялото инфо е истина(защото обикновенно са просто лъжи) Но виждам как Путин яко нареди Ердоганя-вече в Москва има офицялно представителство на кюрдите.Отделно Русия засилва поставките на оръжие в региона.Така че,амбициите на Ердоган за османлийска империя се изпаряват тотално...-а самият той губи почва под краката си в политическите структори на Турция.

83

Анонимен

преди 7 години

До доктора Руски фелдшер си и руски частушки пееш. В момента Русия е най-големия враг на България и се опитва да ни дестабилизира. С помощта на *** и национални предатели-русофили като теб.

82

доктора

преди 7 години

По отношение на българия-ние сме малка държава и географски имаме два избора или русия или турция.Предвид християнско-православната ни култура и родството ни със славянските народи аз лично предпочитам русия.Чисто от прагматична гледна точка тя е единствената заинтересована страна да я има българия.За западна европа сме просто една територия(знам работя в германия).А за комшийте във форума-комшу германия си призна и се извини за холокоста.Време е и турция да се извини за робството

81

има бъдеще

преди 7 години

Разпарчетосана и раздадена за помен,а най-голямото парче дар за Кюрдистан-така вижда бъдещето на Турция Великия бял баща!