38

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен--43;А водката как се казва ? *** ли?

37

До 39

преди 7 години

Те не са черни, а тъмно сини. Като сини домати или ***. Затова пиши *** или зеленчук и няма да те трият!

36

Анонимен

преди 7 години

В Русия бяха пуснали шоколадче с Путин и кученцето подарено от ББ. Путин не се разсърдил. Колко са толерантни само!

35

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

В ГЕРМАНИЯ ПЕГИДА НИКОЙ НЕ Я ВЗИМА НА СЕРИОЗНО , ПРИВЪРЖАНИЦИТЕ Й СА ЕДНА ШЕПА ПАЛЯЧОВЦИ ,СЪЩО КАКТО Е АТАКА В БЪЛГАРИЯ !

34

Анонимен

преди 7 години

Те нали в Русия бяха пуснали сладолед Обамка със снимка на попрепечено дете с обичка. Американците люто се разсърдиха и производителя спря сладоледа. А Путин не се сърди че има водка на негово име.

33

Да им се неЗнаеМакар

преди 7 години

Допреди 27 г. под път и над път по афишите някакви пролетарки мъжкарани и нискочели троглодити.Сега пък *** по рекламите на европейски стоки!А бе ще доживея ли да видя на повечето реклами, афиши и тем подобни лица на интелигентни фини хора от бялата раса? Та ха дано останалите да се сетят, че трябва да се равняват по тях,защото на такива хора дължат повечето неща, които правят живота им по-лек, красив и удобен! И ако не могат да са като тях, то тогава поне ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ с тези ЧОВЕЦИ

32

42

преди 7 години

ТОЙ ЗАТОВА СВЕТЪТ ОТ 30Г. НИЩО НОВО НЕ Е ИЗМИСЛИЛ, ЗАЩОТО БЕЗМОЗЪЧНИТЕ СЕ ПЛОДЯТ, А ТЕЗИ С МОЗЪК НАМАЛЯВАТ.

31

Край

преди 7 години

Та казвам в музея Фийлд в Чикаго - хомо сапиенс е изобразен с черен мъж. А какви сме ние белите тогава - сигурно сме неандерталци.

30

Край

преди 7 години

Възприетата в българския език дума за черен мъж в този сайт се цензурира. Защо. Все пак тук не е Чикаго нали. Думата произлиза от черно на испански.

29

хе

преди 7 години

Идеята явно е била да покажат футболистите като малки, в смисъл който яде това шоколадче става шампион. Но гледай ти -от играчка-плачка. Хората са така травмирани от световната грижа за тях, че не могат да различат кое е с умисъл кое не. Не можем дас е сърдим на никого. Всеки има своите причини да се държи по определен начин.

28

мислене

преди 7 години

ако не се сърдят на запада, ще трябва да се сърдят на изтока, а жълтите са повече за свикване

27

Анонимен

преди 7 години

Бе не е много кеф да гледаш *** на немски шоколад, все едно рус мъжага да носи клон с банани

26

Анонимен

преди 7 години

абе тея ко взеха да скачат толкова за цвета на кожата,кво нямаме право да виждаме цветно ли ,или черното не е черно ами е тъмно бяло

25

Анонимен

преди 7 години

тъмнокожите от всичко се обиждат на расизъм, особено пък като ги свързват с шоколад, тия за опаковка на киндерче ги ползвали. да не стане като нашето "Н.егърче", горкото вече само тъмна пастичка, за да не са расисти консуматорите

24

Лъвско Сърце__

преди 7 години

Киндер проявяват висока степен на расизъм. Къде е ча.лмата на номченцата?

23

Анонимен

преди 7 години

Не е много ясно дали ПЕГИДА е станала за смях, но капката дълбае и най-твърдата скала, пък и мигрантите помагат.В Австрия 50 % мислят вече по друг начин.

22

абе

преди 7 години

Интересно ми е какви ли коментари щеше да има ако в русия бящха пуснали подобни шоколадчета... хахаха признавам щях да се забавлявам още повече на коментарите на плиткоумниците...

21

мда

преди 7 години

Разбира се че няма да ме разочароват коментарите... кога ли се е случвало. Ксенофобията ни е почти заразна хахаха. Драма голяма че има и деца с друг цвят на кожата :) Кампанията постигнала своето сега всеки който не е обърнал внимание на шоколадчетата вече ще си мисли само за тях през първенството...

20

Модерен ляв

преди 7 години

Пегида са гяволи от Шейтана дето ядат малки мултикултурни дечица с странна фиксация към шоколадчета, ама ще ги превъзпитат властите. Време трябва.

19

18,

преди 7 години

До ?Нещо не ви издържат аналогиите.Но то е нормално за средностатистическия нашенец, който дори не чете, а само цъка минуси и плюсове.Да мисли пък- това съвсем не му се отдава.Няма как кадъна с покрита глава да ви рекламира продукти за коса.Но шоколади могат да се рекламират с лицето на всяко едно дете по света.А ако детето е ***, но е с европейски корени?Повечето българи сме си такива.То акъл не се иска кой знае колко много,но пък,за сметка на това,дори и малкото нужен такъв го нямате.