8

Щирлиц

преди 7 години

Алоо,па що правихте другарки и другари,25години?Айдуци.

7

Един от Северозапада

преди 7 години

Ха, Ха, ха, Корнелче, казвай нещата с истинските им имена!!! Отдааааавна и земята, и базите на напоителни системи, както и техниката, са в "правилните" ръце. Който не вярва-ами просто да провери, кой настоящ или бивш депутат , или фирми на семейството му, владеят и се разпореждат с имотите на това дружество? Във което владение е въведен напълно законно, от държавата.Все пак, тя , партията, дала им ги, трябва да се отблагодари по някакъв начин, че купуваха гласове, за нея.И съвсем не е БСП това.

6

До Пази, Боже

преди 7 години

Дай , Боже така да стане

5

Пази, Боже

преди 7 години

Такъв политически хамелеон, с неутолима жажда за власт и богатство, готов навсичко стига да носи "келепир" - ако социалистите бяха религиозни, щяха да се прекръстят и да помолят Господ да ги пази от това същество от други измерения.БСП ще плачи с кървави сълзи след управлението и.

4

Анонимен

преди 7 години

до сега къде спа че не ги спаси колко комунистически правителства управляваха всичко се изкради

3

закон на курнелия

преди 7 години

За да спасиш ,първо трябва да ограбиш.

2

До гетов

преди 7 години

Дали са я хванали или не няма значение. Сега е важно, че е права и напоителни системи от години са захвърлени и само се краде. Всичко стопанисвано от тях се руши и поради тази причина има и толкова наводнения, време е да спре и дружеството да си работи, това + енергиетиката, телекомуникациите, това са най-важните отрасли , само ние сме кавали и ги унищожаваме и продавам

1

гетов

преди 7 години

Тази грозна другарка не я ли хванаха в кражби и голема корупция ,като беше в СДС ????? На нея ли се падна честа да закрие тази престъпна партия !!!!!!!