8

пататакис

преди 7 години

Един приятел ми беше казал че бежанците в Германия се настанявали в бивши казарми.Странно че сега и в Гърция ще се настаняват там.Като се има в предвид чре никой бял европеец,че и по черните не би се записал в армията да охранява европейските граници,и това че много от тези бежанци са обучени от малки на военно дело в страни като Пакистан,Турция и СА,нещата могат да се наредят изненадващо добре.

7

Лъвско Сърце__

преди 7 години

Нормално за гламави ромеи.....

6

преведено

преди 7 години

Бизнесменът Карафотакис смята да търгува с "бежанската " криза подобно Ердоган и да изнудва ЕС за пари-нищо друго.

5

светнат

преди 7 години

Гърците са тарикати от край време. В бежанците виждат единствено евтина работна ръка. Българи почти не работят вече селскостопанска работа, шиптерите ги изместиха, но гърците си знаят, че и шиптерите не са трайно решение. Така че, отсега си бройкат работоспособните арабески.

4

boko bo

преди 7 години

Оти я не вервам на тоя грък? Защото те мразят и презират дори и легалните работници от Източният блок дето бачкат и за без пари, а кво остава за тези араби. Гърците са и като цяло вярващ народ. Традициите там се спазват и църквата се ползва с голямо внимание и тежест. Те за това я вервам на това дето я съм видел с очите си.

3

Анонимен

преди 7 години

Ами да гърчетата са пришълци от африка. Как да им правят впечатление бежанците като те самите са такива? От старите византиици не останало и помен. Тези пришълци са ги претопили! Но пък за сметка на това им лежът на старите лаври на византииците. Бият се в гърдите че те видители пришълците от африка са измислили всичко това което са измислили византииците. Този поне си признава а не се прави на умен. Но много от тях се имат за византиици и се мислят за такива. А и евро.ейците ги мислят за такива

2

!

преди 7 години

Гърците са цивилизовани хора. Монголоида Ердоган плаши гаргите с бежанците. Европейците му се смеем много :) Скоро в Европа ще дойдат силни лидери и така ще му го натупорчат на Ердоган и турците хахахахах май забравихте кой ви разпадна отоманската империя и кой ще ви разпадне пак! :)))) Кюрдистан и нов севърски договор ви се пече аркадаши!

1

Работливко

преди 7 години

Ами много ясно, нали и от тях трябва да гепят някой лев :)