13

Анонимен

преди 7 години

Аз пък очаквам статия от типа Ердоган отхвърли заплахите на Юнкер. Жалко че нямаме политици като Ердоган може би Волен който изрита Уорлик и отиде да лъска паметниците на савецаката армия.

12

Гигант!

преди 7 години

Путин им сви такъв номер, че смешниците от ESS ще го сънуват в кошмарите си поне десетина години. Политически пигмеи, тръгнали да ръфат подметките на бащицата Владимир. Санкциите на политическите пигмеи срещу великата Рус дадоха резултат. Е, не съвсем очакван. Владимир означава владетел на света, ама кой да чете.

11

Анонимен

преди 7 години

ЕС са в страшно силна позиция - направо код кафяво отзад, код жълто отпред.

10

Фес ти свалям!

преди 7 години

Фесът Ердоган излиезе голям тарикат - първо одруса 2 000 000 цървулани с по десетина хиляди долара на ***, после им би шута и сега дрънка брюкселските зелки за още кинти. Аферим, кьопоолар!

9

Анонимен

преди 7 години

До 7: Щото Ердокой, им снася петролец от ИД

8

Анонимен

преди 7 години

То от Африка всеки ден пристигат по няколкостотин. Като почнат и от Либия да пристигат баш джихадисти и ще ви се опресни доста. От Европа колко ли отидоха на стаж по военните райони? Като се върнат "тунинговани" европейци, че даже репресирани ще го играят, ще има радост до небесата.

7

Анонимен

преди 7 години

Ердокой

6

Анонимен

преди 7 години

Юнкер е един малък стисльо. Като шеф на Люксембургската офшорка препра няколко хиляди милиарда, а сега прави сечено на феса за има.няма десетина милиарда. Къде останаха лелеяните евро-атлантически скъпоценности, солидарност, толерастия, *** и пр? Же сюи , тю сюи и пр.

5

7

преди 7 години

ЕС са в страшно силна позиция - ако решат да наложат икономически санкции, Турция умира - имат 80 милиарда евра годишен износ за ЕС - цялата им икономика ще спре, а чaлмата ще го изгонят с камъни. не ми е ясно защо лазят?

4

Свинска опашка

преди 7 години

Не виждам тоя дърт червен феодален дядка за какво врещи. Cлед като Ердоган е още по-голям диктатор Два мракобесни режима се хванаха за гушите и мислят, че ще си измият проблемите със пари и споразумения, а бежанците прииждат.

3

Анонимен

преди 7 години

Тия *** приеха бежанците и спасиха Ердоган от бежанската криза, а сега искат и да си плащат на Ердоган за да му ги върнат.

2

Анонимен

преди 7 години

ЕС и Турция затънаха до ушите във фекалии, а Вовата си пие уискито и мачка терористите.

1

Пешко

преди 7 години

Вовата ще му се притече на помощ на Ердоганя, споко